Pumpa

Maskiran uz prijetnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu

Nepoznato maskirano lice, uz prijetnju upotrebe pištolja, ukralo je novac iz benzinske pumpe u Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu.

Osumnjičen da je pronašao i prisvojio izgubljeni novčanik

BAJALUKA - N.V. je osumnjičen da je 3.avgusta na benzinskoj pumpi u mjestu Ramići, pronašao i prisvojio novčanik oštećenog lica, saopštila je Policijska uprava banjaluka.

Otvorena pumpa "Nestro Petrola" na atraktivnoj lokaciji u Zalužanima

BANJALUKA - Na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u RS i atraktivnoj lokaciji u Zalužanima, na relaciji Banjaluka - Gradiška, danas je otvorena nova savremena benzinska stanica "Nestro Petrola", vrijedna više od milion evra.

Hifa Petrol nagradila 100.000. korisnika Premium kartice

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH danas je nagradila svog 100.000. korisnika Premium kartice. Sretni dobitnik punog rezervoara goriva je Miljan Bratić iz Banjaluke.

Uskoro otvaranje nove benzinske stanice Nestro u Zalužanima

U Banjaluci je danas izvršen tehnički prijem novoizgrađene, Nestro benzinske stanice Zalužani, na auto-putu Banjaluka — Zalužani. Radovi na jednoj od najsavremnijih i najvećih benzinskih stanica trajali su nešto manje od šest mjeseci, a u izgradnju je uloženo više od milion evra.

Aplikacija prikuplja cijene goriva sa svih pumpi

BANJALUKA - Mobilna aplikacija koja će nakon FBiH zaživjeti i u Republici Srpskoj sadržavaće cijene goriva na svakoj benzinskoj pumpi, što će i te kako pomoći vlasnicima vozila.

Gorivo u BiH prvi put skuplje nego u Hrvatskoj

​BANJALUKA, SARAJEVO - Gorivo u Hrvatskoj, čiji su vozači godinama unazad dolazili u BiH da natoče rezervoare, prvi put je jeftinije nego na našim benzinskim pumpama, što stručnjaci ocjenjuju nezapamćenim paradoksom, te još jednom podvlače da bh. trgovci naftnih derivata treba drastično da snize cijene.

Uhapšene dvije osobe, osumnjičene za pokušaj pljačke pumpe u Sarajevu

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su E.A. (24) i A.F. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su maskirani i uz prijetnju pištoljem pokušali da opljačkaju benzinsku pumpu "Brkić petrol" u sarajevskoj opštini Novi Grad, nakon čega su pobjegli.

Na pumpama u BiH gorivo jeftinije za šest feninga

​BANJALUKA - Na pumpama u BiH posljednjih nekoliko dana došlo je do pojeftinjenja goriva tako da su cijene niže od pet do šest feninga po litru.

Kad je potrebno zamijeniti servo pumpu

Funkciju servo pumpe najlakše je objasniti kada sjednemo u starije vozilo bez servo pumpe, a potom u novije vozilo koje ima servo pumpu.

Najčitanije