Put

Trebinjsko selo Potkraj dobilo bolji put

TREBINJE- U selu Potkraj, regija Zupci, asfaltirana je putna dionica dužine 750 metara, za šta je, u okviru godišnjih planova o revitalizaciji i sanaciji ruralnih i lokalnih puteva, iz gradskog budžeta izdvojeno 50.000 maraka.

Mještani Necvijeća novim putem mogu direktno do grada

TREBINJE- Mještani prigradskog naselja Banjevci i sela Necvijeće u Trebinju konačno su, zahvaljujući Gradskoj upravi i “Hidroelektranama na Trebišnjici”, spojeni asfaltnim putem koji je jednim dijelom nanovo probijen i asfaltiran, u dužini od preko 700 metara.

Asfaltiran put Branka Stevića u Gornjoj Čađavici

BIJELJINA - Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić i predstavnici koalicionih stranaka koje ga podržavaju pustili su u saobraćaj asfaltirani put Branka Stevića od Gornje Čađavice prema Gornjem Dragaljevcu, dužine četiri kilometra.

NASA: Naša galaksija ima 300 miliona naseljivih planeta

Naša galaksija možda vrvi od života, a potencijalno u Mliječnom putu ima najmanje 300 miliona planeta koje su naseljive za čovjeka, tvrdi NASA.

U Trebinju se stotine hiljada maraka ulaže u bolje puteve

TREBINJE- Grad Trebinje će do kraja ove građevinske sezone, odnosno, dok bude radila asfaltna baza, uložiti nekoliko stotina hiljada maraka u asfaltiranje gradskih, prigradskih i seoskih puteva.

Uskoro obilaznica oko Doboja

DOBOJ- Dvije petlje koje niču u Johovcu/Kladarima i Rudanci/Kostajnici na dionici koridora 5C koji prolazi kroz Doboj nagovještavaju da ovaj infrastrukturni projekat napreduje planiranom dinamikom, a njegovim završetkom biće rasterećen saobraćaj na magistralnom putu M17 koji prolazi kroz ovaj grad.

Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću

BIJELJINA - Kandidat koalicije 10 političkih partija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je u selu Donji Magnojević da će jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put biti nedaleko od Magnojevića.

Topić: Deset kompanija želi da gradi auto-put od Vukosavlja do Rače

BANJALUKA - Direktor "Autoputeva Republike Srpske" Dušan Topić izjavio je da je za finansiranje, projektovanje i izgradnju auto-puta od Vukosavlja do Rače pristiglo 10 prijava, od čega je devet kompanija izrazilo interesovanje za sva tri lota, a jedna za drugi i treći lot.

Prioriteti Petrova izgradnja vrtića i obnova puta prema Doboju

PETROVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da su prioriteti opštine Petrovo izgradnja vrtića i nastavak rehabilitacije puta prema Doboju.

U toku obnova seoskih puteva kod Trebinja

TREBINJE- Trebinjska lokalna zajednica uz podršku “Hidroelektrana na Trebišnjici” u prvoj polovini septembra ubrzano radi na rekonstrukciji i uređenju seoskih puteva.

Najčitanije