Put

Dodik: Rekonstrukcija puta Gradiška - Klašnice jedan od najvažnijih projekata

GRADIŠKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Gradišci da će u narednih mjesec dana biti raspisan tender za izbor izvođača radova na rekonstrukciji magistralnog puta Klašnice - Gradiška, te da je vrijednost ovog projekta oko 26 miliona KM.

Više vozila sletjelo s auto-puta kod Batajnice

BEOGRAD - Više vozila sletjelo je s puta zbog leda koji se uhvatio na kolovozu na novosadskom auto-putu, na isključenju kod Batajnice, javljaju beogradski mediji.

Najduži na svijetu, panamerički auto-put avantura samo za hrabre

Panamerički auto-put je najduži put na svijetu od 30.000 kilometara. Prolazi kroz 14 zemalja. Preći ćete ga za šest do osamnaest mjeseci, što zavisi od doba godine kada putujete i načina na koji putujete.

Topić: Srpska počinje gradnju 90 kilometara auto-puta u 2022. godini

BANJAKUKA - Direktor "Autoputeva Republike Srpske" Dušan Topić izjavio je da bi u toku 2022. godine trebalo da počne izgradnja skoro 90 kilometara auto-puta u Republici Srpskoj.

Prvi film u pandemiji koji je prešao milijardu dolara

Američki film "Spajdermen: Put bez povratka" postao je prvi film koji je premašio zaradu od milijardu dolara u vrijeme pandemije virusa korona, saopštio je studio Soni (SNE).

Vučić: Auto-put Požega - Duga Poljana značiće istorijsku prekretnicu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je današnje potpisivanja ugovora o izgradnji dionice auto-puta Požega - Duga Poljana prekretnica za razvoj tog dijela Srbije.

Oprez vozačima zbog jakog vjetra na području Mrkonjić Grada i prevoja Han Pogled

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima, a dodatan oprez pri vožnji zbog povremenih jakih udara vjetra potreban je na području Mrkonjić Grada i preko prevoja Han Pogled, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Spider-Man se vraća u velikom stilu - od 16. decembra u bh. kinima

Najiščekivaniji film godine za kojeg se već u pretprodaji traži ulaznica više, spektakl SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA u četvrtak 16. decembra stiže na repertoar svih BH kina i bioskopa paralelno sa Amerikom i Evropom.

Snijeg otežava saobraćaj na nekim dionicama

BANJALUKA - Na magistralnom putu Sarajevo-Rogatica preko prevoja Romanija, zbog snijega i leda na kolovozu, saobraćaj se odvija otežano, dok je za teretna vozila obustavljen, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Zbog snijega saobraćaj otežan na putu Ljubogošta - Podromanija

​BANJALUKA - Zbog novih snježnih padavina, saobraćaj se i dalje odvija otežano na putnom pravcu Ljubogošta - Podromanija, gdje je za teretna vozila sa prikolicom i šlepere obavezna upotreba lanaca, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije