Put

U toku obnova seoskih puteva kod Trebinja

TREBINJE- Trebinjska lokalna zajednica uz podršku “Hidroelektrana na Trebišnjici” u prvoj polovini septembra ubrzano radi na rekonstrukciji i uređenju seoskih puteva.

Ozvaničen početak radova na dionici puta Osmice - Bistrica

JAHORINA - Na Jahorini je danas ozvaničen početak izgradnje nove trase na dionici Osmice-Bistrica, u dužini 1.335 metara, ukupne vrijednosti 2.200.000 KM.

Mitrović za "Nezavisne": Sarajevo i Beograd treba povezati auto-putem

Na realizaciji projekta izgradnje auto-puta Sarajevo - Beograd trenutno je evidentan određeni zastoj, rekao je u pisanom intervjuu za "Nezavisne" Vojin Mitrović, ministar komunikacija i transporta BiH.

Obustava saobraćaja od nadvožnjaka Roguljić do Klašnica

BANJALUKA - Zbog radova na ispitivanju nadvožnjaka danas će od 10.00 do 11.00 časova biti obustavljen saobraćaj na dijelu magistralnog puta Banjaluka-Klašnice, od nadvožnjaka Roguljić do Klašnica, odnosno desne saobraćajne trake gledano od Banjaluke prema Klašnicama.

Iduće godine izgradnja puta Foča - Šćepan Polje?

BANJALUKA - Ukoliko ne bude većih zastoja u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa i obezbjeđivanju sredstava, izgradnja puta Foča - Šćepan Polje trebalo bi da počne najranije polovinom iduće godine.

Izum koji spasava živote kamiondžija na američkim planinskim putevima

Kočnice na teško natovarenim kamionima-šleperima na američkim brdskim putevima stavljene su pred ozbiljan izazov kada se ova vozila spuštaju dugačkim nizbrdicama. Stoga nije rijetkost da se pregriju i više nisu u stanju da kontrolišu brzinu kamiona.

Višković: Raspisan tender za dionicu auto-puta od Vukosavlja do Rače

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da je preduzeće "Autoputevi Srpske" raspisalo međunarodni javni tender za izgradnju dionice auto-puta od Vukosavlja do Rače, a zainteresovane kompanije mogu da se prijave u roku od 45 dana.

Uprkos zabrani gradi se put kroz imanje manastira Visoki Dečani

Lokalne vlasti, uz podršku nadležnih u Prištini, počele su intenzivne radove na izgradnji magistralnog puta Dečani - Plav kroz zaštićenu zonu Manastira Visoki Dečani, uprkos eksplicitnoj zabrani gradnje magistralnih i tranzitnih puteva kroz specijalne zaštićene zone, saopšteno je iz Eparhije raško-prizrenske.

Divlje šlep-službe na putevima Srbije posipaju ulje i buše hladnjake

BEOGRAD - Divlje šlep-službe "pirati" na putevima Srbije imaju razrađene metode namjernog izazivanja kvarova na automobilima, koje potom odvoze u svoje servise i naplaću velike sume za stvarne i fiktivne popravke.

Ponovo se urušio put iznad kružnog toka kod "Centruma"

BANJALUKA - Do urušavanja dijela puta i otvaranja rupe na kolovozu ponovo je došlo u Ulici Marije Dimić iznad kružnog toka kod "Centruma" u naselju Petrićevac.

Najčitanije