Putarina

Korona prazni auto-puteve i u Hrvatskoj

ZAGREB - Promet i naplata putarina na auto-putevima u Hrvatskoj od početka godine do sada manji su oko 22 odsto u odnosu na isti period prošle godine, navode u preduzeću "Hrvatske autoceste".

Putarina će biti smanjena?

BANJALUKA - Denis Šulić, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, zatražio je od Vlade RS da putarinu na autoputu vrati na nivo prije uvođenja zatvorenog sistema naplate.

U 2020. bez poskupljenja cigareta

BANJALUKA, SARAJEVO - Za razliku od ranijih godina, u 2020. pušače neće pogoditi talas poskupljenja cigareta, jer je odlučeno da akcize ostanu na ovogodišnjem nivou.

Od sutra zatvoreni sistem naplate putarine

BANJALUKA - Na auto-putevima u Republici Srpskoj sutra će početi zatvoreni sistem naplate putarine, a njegova osnovna karakteristika je naplata po pređenom kilometru auto-puta.

Putarine razljutile prevoznike: Stimulacija za izbjegavanje autoputa

BANJALUKA - Nedavno usvojena Uredba o visini putarine u Srpskoj "stimulativna" je isključivo za izbjegavanje autoputa, poručuju prevoznici.

Uporedili smo cijene putarina u Evropi: Srpska ubjedljivo najskuplja

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Uredbu o visini putarine, kojom se utvrđuje visina putarine na svih 106 kilometara autoputa koji je u upotrebi i to kroz zatvoreni sistem naplate putarine.

Vlada usvojila cjenovnik putarina na autoputevima u RS

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas, na 43. sjednici, u Banjaluci, Uredbu o visini putarine, kojom se utvrđuje visina putarine na svih 106 kilometara autoputa koji je u upotrebi i to kroz zatvoreni sistem naplate putarine.

"Nezavisne" saznaju: Jeftinija putarina za one koji voze svaki dan

BANJALUKA - Ukoliko svakog dana vlastitim vozilom putujete, recimo, od Gradiške, Prnjavora ili pak Doboja prema Banjaluci, imaćete mogućnost da putarinu za autoput plaćate po znatno nižim cijenama, saznaju "Nezavisne".

"Nezavisne" istražuju: Ko ne plaća putarine na autoputevima Srpske?

BANJALUKA - Putarine na autoputevima u Republici Srpskoj ne plaćaju se za vozila brojnih institucija, udruženja i organizacija, uključujući i automobile diplomatskih i konzularnih predstavništava.

Kasa putarina sve punija

BANJALUKA - Na autoputevima u RS u prvoj polovini ove godine po osnovu naplate putarine ostvaren je prihod viši od devet miliona KM, samim tim sve je više automobila koji saobraćaju na domaćim autoputevima.

Najčitanije