Putevi

Vozači oprez, poledica na putu

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače da zbog poledice i mjestimično ugaženog snijega na putevima u Srpskoj i Federaciji BiH budu oprezni.

Vozači oprez: Magla i klizavi kolovozi

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija po pretežno mokrim i klizavim kolovozima, a magla smanjuje vidljivost u kotlinama i duž riječnih tokova, posebno na putnim pravcima Doboj-Tuzla, Olovo-Tuzla i Bugojno-Novi Travnik, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozači oprez, mokri i klizavi kolovozi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po pretežno mokrom i klizavom kolovozu, u višim predjelima ima poledice i vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Smanjena vidljivost na putevima usljed magle

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj magla smanjuje vidljivost, posebno na području Banjaluke, Prijedora, Zvornika i Foče, kao i uz rijeke Savu i Bosnu, a u Federaciji BiH /FBiH/ uz Lašvu.

Nesmetano odvijanje saobraćaja na većini putnih pravaca

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se jutros odvija bez zastoja, kolovozi su mokri i klizavi na sjeverozapadnom području, a magla mjestimično smanjuje vidljivost u kotlinama i duž riječnih tokova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla na području Foče i Bijeljine

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija redovno, po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a mjestimične magle ima u kotlinama i duž riječnih tokova, naročito na području Foče i Bijeljine, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Poledica u višim predjelima, magla u kotlinama

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ ovog jutra vozi se po mjestimično vlažnim kolovozima, u višim predjelima, preko planinskih prevoja, nadvožnjaka, mostova i na prilazu tunelima, moguća je poledica, dok je u kotlinama i uz riječne tokove smanjena vidljivost zbog magle.

Kolovozi mokri, moguća poledica u višim predjelima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj vozi se po mokrim kolovozima, dok u sjenovitim stranama viših planinskih predjela i preko prevoja ima poledice.

Magla u kotlinama, poledica i snijeg u višim predjelima

BANJALUKA - U većini krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ kolovozi su mokri i klizavi, u višim predjelima moguća je poledica i zaostali snijeg, a u kotlinama i uz riječne tokove magla smanjuje vidljivost.

Klizavi kolovozi, poledica u planinskim predjelima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ kolovozi su jutros mokri i klizavi, u planinskim predjelima ima poledice, a kroz usjeke i preko planinskih prevoja učestali su odroni.

Reklame

Najčitanije