Putevi

Poledica u višim predjelima, vidljivost smanjena zbog magle

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, u višim planinskim predjelima i preko prevoja, na vlažnim lokalitetima, tokom noći formirana je poledica.

Poledica i klizavi kolovozi u višim predjelima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se u nižim predjelima odvija po mjestimično vlažnim kolovozima, dok iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske upozoravaju na poledicu i klizav kolovoz u višim planinskim predjelima i preko prevoja.

Poledica na putu, vozači oprez

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače na poledicu, naročito na dionicama u višim predjelima, preko prevoja i mostova, kao i na prilazu tunelima.

Vozači oprez, kolovozi mokri i klizavi

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju na maglu u višim predjelima i u kotlinama, te na mogućnost odrona na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina.

Putevi u BiH na začelju evropske kolone

BANJALUKA, SARAJEVO - Putevi u BiH i dalje su označeni kao loši i spadaju među najrizičnije za putovanje u Evropi, pokazuje mapa koju su izradili međunarodni medicinski i bezbjednosni stručnjaci organizacije "International SOS".

Put od Banjaluke do Klašnica najfrekventniji u Srpskoj

BANJALUKA - Magistralni put od prijedorske petlje u Banjaluci do Klašnica predstavlja najfrekventniju relaciju magistralne i regionalne putne mreže u Srpskoj.

Kolovozi pretežno mokri, u Krajini mogući jači udari vjetra

​BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se vozi po pretežno mokrim i vlažnim kolovozima, dok se u višim krajevima Krajine vozačima skreće pažnja na povremeno jače udare vjetra, a na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina na mogućnost odrona.

Kolovozi vlažni, oprez zbog magle i odrona

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se vozi po mjestimično vlažnim kolovozima, a vozačima sa savjetuje dodatan oprez zbog smanjene vidljivosti i povećane opasnosti od odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Na hrvatske puteve stižu nove kamere, mjeriće i razmak između vozila

ZAGREB - U Hrvatskoj je na javnoj raspravi novi Pravilnik o mjerenju brzine u saobraćaju, u kojemu se predlaže nova regulacija nepoštovanja razmaka između vozila i prolaska kroz crveno svjetlo.

Vlažni kolovozi zbog kiše

​BANJALUKA - Slabija kiša koja pada u pojedinim krajevima Republike Srpske i Federacije BiH uslovljava mjestimično vlažne i klizave kolovoze, dok slabije jutarnje magle, mjestimično, ima u kotlinama, uz rijeke i na dionicama u višim predjelima.

Najčitanije