Putevi

"Nezavisne" donose plan ovogodišnjih ulaganja u saobraćajnice u Srpskoj

BANJALUKA - Više od 25 miliona maraka trebalo bi ove godine da bude utrošeno na 21 projekat, koji, između ostalog, podrazumijevaju sanaciju, izgradnju i modernizaciju niza putnih dionica u Srpskoj.

Bez gužve na putevima i na graničnim prelazima

BANJALUKA - Uslovi za vožnju na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros su povoljni, prohodnost putnih pravaca je zadovoljavajuća, a na graničnim prelazima nema zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

Zbog vrućine na duža putovanja kretati rano ujutro ili kasno popodne

​BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija nesmetano, a vozačima se preporučuje da zbog visoke dnevne temperature vazduha na duža putovanja kreću u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim časovima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozači oprez: Odron na pravcu Banjaluka-Crna Rijeka

​BANJALUKA - Na magistralnom putu Banjaluka-Crna Rijeka, u mjestu Surjan, saobraćaj se odvija otežano, jednom trakom, zbog odrona na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Uslovi za vožnju povoljni, mogući sitniji odroni

BANJALUKA - Stabilizacija vremenskih prilika pogoduje nesmetanom odvijanju saobraćaja u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, a iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske vozačima skreću pažnju na mogućnost nailaska na sitnije odrone kamenja i zemlje na kolovoz na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina.

Za asfaltiranje šest puteva u Kneževu obezbijeđeno 190.000 KM

KNEŽEVO - Vlada Republike Srpske obezbijedila je 150.000 KM, a opština Kneževo 40.000 KM za asfaltiranje šest lokalnih puteva na području ove opštine.

Šteta na zasadima i na putevima

LOPARE - Bujični potoci, koji su se izlili usljed kišnih padavina na području opštine Lopare, nanijeli su štetu poljoprivrednim usjevima i na lokalnim putnim pravcima, saopšteno je iz Službe za informisanje ove opštine.

Vlažni i mokri kolovozi

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske vozi se po vlažnim ili mokrim kolovozima, ali bez zastoja i posebnih ograničenja, a dužih zadržavanja nema ni na graničnim prelazima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Klizavi kolovozi i mjestimična magla

​BANJALUKA - Saobraćaj se na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno vlažnim ili mokrim kolovozima, a u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično ima magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Nesmetano odvijanje saobraćaja

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija nesmetano, dok se vozačima na području Hercegovine savjetuje oprez zbog mjestimično mokrih i klizavih kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije