Putevi

Vozači, oprez, magla na putevima, mogući odroni

BANJALUKA - U Republici Srpskoj vidljivost je, zbog jutarnje magle, mjestimično smanjena na području Prijedora, Doboja, Mrkonjić Grada i regije Birač, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

U postupku predmet protiv Nenada Nešića za prinudu

ISTOČNO SARAJEVO - Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu primilo je policijski izvještaj protiv vršioca dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenada Nešića zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda, rekao je danas Srni portparol ovog tužilaštva Neven Kramer.

Magla na putevima

BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost na dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova, a posebno na području Prijedora, Doboja i Mrkonjić Grada, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Nešića terete da je naredio asfaltiranje dvorišta

ISTOČNO SARAJEVO, BANJALUKA - Policija tereti Nenada Nešića (39), v.d. direktora "Puteva Republike Srpske", da je Dobrivoju Bratiću, direktoru "Ilidžaputeva", zaprijetio smjenom ukoliko ne asfaltira dvorišta i pristupne puteve građanima na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

Policija podnijela izvještaj protiv direktora Puteva RS

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je podnijela izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv Nenada Nešića, direktor Puteva RS, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Suvi kolovozi, vidljivost smanjena

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija po pretežno suvim kolovozima, u kotlinama i duž riječnih tokova, kao i preko prevoja, a vidljivost je smanjena zbog magle, posebno na području Mrkonjić Grada, Prijedor, Doboja, Foča i na širem području Zvornika.

Bez problema u saobraćaju na putevima BiH

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a vidljivost je zbog jutarnje magle mjestimično smanjena u kotlinama i duž riječnih tokova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vlažni kolovozi, smanjena vidljivost

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po suvim ili mjestimično vlažnim kolovozima, a vidljivost je zbog magle smanjena na većini puteva koji prolaze kroz kotline, uz rijeke i preko prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske

Vozači oprez, magla i odroni na putevima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se vozi po pretežno suvim kolovozima, ali se vozačima savjetuje oprez zbog magle i sitnijih odrona na pojedinim putnim pravcima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozači oprez: Magla na području Prijedora, Foče i Zvornika

BANJALUKA - Vozačima na području Prijedora, Foče i Zvornika jutros se savjetuje oprez zbog magle koja na pojedinim dionicama smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije