Putevi

Prelaze u suprotnu traku da obiđu rupe u Banjaluci

BANJALUKA - Vozači zbog rupa u nekim slučajevima moraju preći u suprotnu traku kako bi ih zaobišli i tako dovode u opasnost i sebe i druge vozače, žale se građani.

Raskrsnica u Dragočaju dobija semafore i trake za lijevo

BANJALUKA - Rekonstrukcija prometne raskrsnice na magistralnom putu M-4 Banjaluka - Prijedor u Dragočaju, na kojoj se godinama dešavaju saobraćajni udesi u kojima je bilo i poginulih, počeće čim bude završena tenderska procedura, potvrdili su za "Nezavisne" iz "Puteva RS".

Smrtnost na bh. putevima tri puta veća nego u Švedskoj

SARAJEVO, BANJALUKA - Putevi u BiH i ostalim zemljama u regionu, izuzimajući Sloveniju, spadaju u najrizičnije u Evropi, pokazuje detaljna analiza.

Kostrešević imenovan za v.d. direktora "Puteva Srpske"

BANJALUKA – Nadzorni odbor "Puteva Republike Srpske" imenovao je Davora Kostreševića za vršioca dužnosti direktora u ovom preduzeću.

Potpisan ugovor za bolje puteve u povratničkim naseljima

TREBINJE- Direktor Republičkog sekretarijata za izbjegla i raseljena lica Marko Aćić potpisao je danas sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem ugovor za projekat sanacije putne infrastrukture u povratničkim i izbjegličkim naseljima u ovom gradu.

Bivšem direktoru Puteva Srbije pet godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na jedinstvenu kaznu od pet godina zatvora nekadašnjeg direktora JP "Puteva Srbije" Branka Jocića za primanje mita i zloupotrebu službenog položaja tokom 2006. i 2007 godine u vezi sa sanacijom klizišta.

Počinje sanacija Ulice Ivana Gorana Kovačića u Banjaluci

BANJALUKA - Očekujem da rekonstrukcija dijela Ulice Ivana Gorana Kovačića, poveznice novoizgrađenog kružnog toka kod "Lesnine" i kružnog toka kod "Centruma", počne do kraja sedmice, rekao je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Nevesinje dobija kružni tok

NEVESINJE- Nevesinje je danas posjetio vršilac dužnosti direktora preduzeća „Putevi Republike Srpske“ Nenad Nešić, koji je u posao na izgradnji kružnog toka uveo izvođača radova preduzeće „Nevesinjeputevi“.

Najsmrtonosniji putevi u EU su Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji

Najsmrtonosniji putevi u EU nalaze se u zemljama istočne Evrope, posebno u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gdje pogine 96 osoba na milion stanovnika, pokazalo je najnovije istraživanje, prenosi Euronews i dodaje da najmanje saobraćajne kulture imaju vožaci na jugu kontinenta.

Novi asfalt nakon 40 godina

TREBINJE - Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske", odnosno "Hercegovinaputevi" iz Trebinja, nastavili su radove na rekonstrukciji puta Trebinje - Ljubinje, dugačkog oko 60 kilometara, za šta je Vlada Republike Srpske izdvojila oko 12 i po miliona maraka.

Najčitanije