Putevi

Kolovozi mokri, Snijeg u planinama, probleme stvara i jak vjetar

​BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija po mokrim i klizavim kolovozima, snijega ima na dionicama u planinskim predjelima, dok su jaki udari vjetra na području Livna, Kupresa i Bosanskog Grahova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Pogledajte gdje je izmijenjen režim odvijanja saobraćaja u BiH

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra vozi se po pretežno suvim kolovozima, a povoljni vremenski uslovi pogoduju nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Magla između Kaknja i Visokog smanjuje vidljivost

​BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, dok magla smanjuje vidljivost na dionici Kakanj-Visoko, te mjestimično uz rijeku Lašvu.

Vozači oprez: Kolovoz mokar, u višim krajevima ugažen snijeg

BANJALUKA - U većini krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se jutros odvija po mokrim i klizavim kolovozima, dok u višim planinskim predjelima i preko prevoja mjestimično ima snijega i poledice.

Oprezno zbog poledice i magle

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače na klizave kolovoze, poledicu i maglu koja smanjuje vidljivost u dolinama Bosne, Save i Sane.

Vozači oprez: Smanjena vidljivost zbog magle

​BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima na širem području Sarajeva, Zenice, Kiseljaka, Viteza i Gračanice, te uz rijeke Savu, Vrbas i Lašvu, pa se vozačima savjetuje da voze maksimalno oprezno, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozači oprez: Ugažen snijeg na planinama, vjetar u Hercegovini

​BANJALUKA - Na dionicama puteva u višim planinskim predjelima i preko prevoja u Republici Srpskoj i Federaciji BiH ima ugaženog i raskvašenog snijega na kolovozu, dok u Hercegovini duva vjetar, koji u višim područijima mjestimično nanosi snijeg na kolovoz.

Ugažen snijeg i poledica na dionicama u višim predjelima

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u nizinama u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, dok ugaženog snijega i poledice ima u višim planinskim predjelima i preko prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Oko 450.000 KM za hitnu sanaciju puteva

PRIJEDOR - Grad Prijedor raspisao je danas tender za izbor izvođača radova hitne sanacije puteva na tri lokacije za šta će iz budžeta grada biti izdvojeno 450.000 KM sa PDV-om.

Potrebne milijarde za puteve i energetiku

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske na posljednjoj sjednici usvojila je Program javnih investicija za period 2020-2022. godina, a u kojem se, između ostalog, navodi da je vrijednost prioritetnih projekata za koje nije obezbijeđen izvor finansiranja 11.523.444.497 KM.

Najčitanije