Putevi

Povoljni uslovi za vožnju

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj povoljni su uslovi za vožnju, na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su sitniji odroni kamenja i zemlje na kolovoz, dok na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, posebno u centralnim područjima Federacije BiH magla mjestimično smanjuje vidljivost.

Duža zadržavanja na ulazu u BiH

BANJALUKA Na graničnim prelazima Gradiška i Brod sa Hrvatskom duga su zadržavanja na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto moto saveza Republike Srpske.

Nesmetano odvijanje saobraćaja, suvi kolovozi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra vozi se po pretežno suvim kolovozima, a intenzitet saobraćaja pojačan je u gradskim centrima.

Vozači oprez, vlažni kolovozi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra vozi se po pretežno vlažnim ili mokrim kolovozima zbog kiše koja je noćas padala u većini krajeva.

Asfaltirani putevi u Saračici i Bistrici

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka saopštila je da su rekonstruisani putevi Saračica-Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići ukupne vrijednosti 50.000 KM.

Sljedeće sedmice počinje uklanjane naplatnih kućica na putu Banjaluka-Klašnice

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić potvrdio je Srni da je potpisao ugovor o uklanjanju naplatnih kućica u Glamočanima sa konzorcijumom koji čine preduzeća "Prijedorputevi" i "Kozaraputevi".

Nešić: U petak ugovor o uklanjanju naplatnih kućica

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić izjavio je za Srnu da će u petak, 13. jula, biti potpisan ugovor o uklanjanju naplatnih kućica u Glamočanima, te da će posao biti povjeren konzorcijumu koji čine "Prijedorputevi" i "Kozaraputevi".

Magla smanjuje vidljivost u Kneževu, Mrkonjić gradu i Zvorniku

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, zbog kiše koja je padala tokom noći, vozi se po mjestimično vlažnim kolovozima, ali bez zastoja, dok magla djelimično smanjuje vidljivost, naročito na području Kneževa, Mrkonjić Grada i Zvornika, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Putevi prohodni, bez dužeg čekanja na granici

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija nesmetano, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, dok na graničnim prelazima nema dužih čekanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Doboj dobija dva kružna toka

DOBOJ - Dugo čekanje u koloni na izlazu iz grada u vrijeme jutarnjeg i popodnevnog špica postaće prošlost jer će na magistralnom putu M17 biti izgrađene dvije kružne raskrsnice.

Najčitanije