Putevi BiH

Smrtnost na bh. putevima tri puta veća nego u Švedskoj

SARAJEVO, BANJALUKA - Putevi u BiH i ostalim zemljama u regionu, izuzimajući Sloveniju, spadaju u najrizičnije u Evropi, pokazuje detaljna analiza.

Nesmetano odvijanje saobraćaja u BiH, u Banjaluci obustava na Gradskom mostu

​BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji odvija bez zastoja, na pojedinim dionicama kolovozi su mokri i klizavi, pa se vozačima savjetuje sporija i opreznija vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

Kolovozi mokri, Snijeg u planinama, probleme stvara i jak vjetar

​BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija po mokrim i klizavim kolovozima, snijega ima na dionicama u planinskim predjelima, dok su jaki udari vjetra na području Livna, Kupresa i Bosanskog Grahova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla između Kaknja i Visokog smanjuje vidljivost

​BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, dok magla smanjuje vidljivost na dionici Kakanj-Visoko, te mjestimično uz rijeku Lašvu.

Vozači oprez: Kolovoz mokar, u višim krajevima ugažen snijeg

BANJALUKA - U većini krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se jutros odvija po mokrim i klizavim kolovozima, dok u višim planinskim predjelima i preko prevoja mjestimično ima snijega i poledice.

Vozači oprez: Ugažen snijeg na planinama, vjetar u Hercegovini

​BANJALUKA - Na dionicama puteva u višim planinskim predjelima i preko prevoja u Republici Srpskoj i Federaciji BiH ima ugaženog i raskvašenog snijega na kolovozu, dok u Hercegovini duva vjetar, koji u višim područijima mjestimično nanosi snijeg na kolovoz.

Kolovozi vlažni, magla u višim predjelima

​BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po vlažnim ili mokrim i klizavim kolovozima, u kotlinama i uz riječne tokove i u višim predjelima mjestimično ima magle, dok su na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući odroni zemlje i kamenja na kolovoz.

Poledica u višim predjelima, vozači oprez

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je vozače da zbog pada temperature vazduha u večernjim časovima i tokom noći dolazi do formiranja poledice, posebno u višim krajevima.

Vozači oprez, kolovozi mokri i klizavi

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju na maglu u višim predjelima i u kotlinama, te na mogućnost odrona na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina.

Putevi u BiH na začelju evropske kolone

BANJALUKA, SARAJEVO - Putevi u BiH i dalje su označeni kao loši i spadaju među najrizičnije za putovanje u Evropi, pokazuje mapa koju su izradili međunarodni medicinski i bezbjednosni stručnjaci organizacije "International SOS".

Najčitanije