Putevi RS

Počinje sanacija Ulice Ivana Gorana Kovačića u Banjaluci

BANJALUKA - Očekujem da rekonstrukcija dijela Ulice Ivana Gorana Kovačića, poveznice novoizgrađenog kružnog toka kod "Lesnine" i kružnog toka kod "Centruma", počne do kraja sedmice, rekao je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zvanično puštena u saobraćaj isključna traka u Zalužanima

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i vršilac dužnosti direktora preduzeća "Puteva Srpske" Nenad Nešić svečano su danas pustili u saobraćaj isključnu traku na magistranom putu u banjalučkom naselju Zalužani, u čiju je izgradnju uloženo 460.000 KM.

Uskoro završetak izgradnje isključne trake u Zalužanima

BANJALUKA - Izgradnja isključne trake na magistralnom putu u banjalučkom naselju Zalužani trebalo bi da bude završena u prvoj polovini maja, a radovi su vrijedni 460.000 KM, rečeno je danas prilikom posjete ovom gradilištu ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđa Popovića i vršioca dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenada Nešića.

Put od Banjaluke do Klašnica najfrekventniji u Srpskoj

BANJALUKA - Magistralni put od prijedorske petlje u Banjaluci do Klašnica predstavlja najfrekventniju relaciju magistralne i regionalne putne mreže u Srpskoj.

Nešićevom bratu prekršajna prijava zbog "šutiranja novca"

ISTOČNO SARAJEVO - Protiv Predraga Nešića iz Istočnog Novog Sarajeva Osnovnom sudu Sokolac podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedoličnog ponašanja, saznaje Srna.

Dižu kredit od 100 miliona evra, a ne znaju gdje će uložiti

SARAJEVO, BANJALUKA - Republika Srpska, odnosno JP "Putevi Republike Srpske", zadužiće se 100 miliona evra za rehabilitaciju i rekonstrukciju magistralnih i regionalnih puteva i putnih objekata u Srpskoj, međutim problem je što još nije poznato koji će sve putni pravci biti rekonstruisani.

Mobilni brojači postavljeni uz puteve u Srpskoj: Mjere brzinu, ali ne pišu kazne

BANJALUKA - Na više dionica magistralnih i regionalnih puteva u Republici Srpskoj postavljeni su pokretni brojački sistemi, koji rade na principu vazdušnih crijeva, te broje, ali i kvalifikuju vozila po dužini i brzini kojim su se kretala, s tim što to nema nikakvih posljedica po učesnike u saobraćaju.

Stanare i Tešanj povezivaće asfalt, a ne makadam

STANARI - Skoro četvrtinu vijeka nakon završetka prošlog rata u BiH, najmlađa lokalna zajednica u RS i federalna opština Tešanj umjesto makadamskim povezaće se asfaltnim putem dugim 8,2 kilometra.

Babić: Pravosnažnu sudsku odluku srušili za pola sata

BANJALUKA - Nakon što sam dobio trogodišnju pravnu bitku protiv "Puteva Republike Srpske", Nadzorni odbor (NO) ovog preduzeća nije sproveo presudu, već je pravosnažnu sudsku odluku srušio za pola sata.

Istog dana vraćen u direktorsku fotelju u "Putevima RS" i smijenjen

​BANJALUKA - Milorad Babić vraćen je na radno mjesto izvršnog direktora za tehničke poslove u "Putevima Republike Srpske", a onda, u istom danu, smijenjen sa te pozicije.

Najčitanije