Putin

Rusija spremna za smanjenje dnevne proizvodnje nafte

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da je Rusija spremna za smanjenje dnevne proizvodnje nafte uz SAD i OPEK, ali je za pad cijena nafte na svjetskom tržištu okrivio Saudijsku Arabiju.

Putin: Situacija se komplikuje, ministri da budu na radnim mjestima

MOSKVA - Situacija u Rusiji se komplikuje, dok u svijetu postaje sve teža zbog pandemije virusa korona, rekao je predsjednik Rusije Vladimir Putin tokom vodeo-konferencije sa članovima Vlade.

Ljekar koji je sa Putinom obilazio bolnicu zaražen virusom korona

MOSKVA - Ljekar Denis Protsenko, koji je uz ruskog predsjednika Vladimira Putina prošle sedmice obišao bolnicu u Moskvi, izjavio je danas da je obolio od virusa korona.

Putin i Tramp: Situacija na tržištu nafte ne odgovara nijednoj strani

MOSKVA- Predsjednik Rusije Vladimir Putin saglasio se sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom da trenutna situacija na svjetskim tržištima nafte ne odgovara ni Moskvi ni Vašingtonu, saopšteno je danas iz Kremlja.

Tramp i Putin: Važno stabilizovati globalna energetska tržišta

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp i predsjednik Rusije Vladimir Putin saglasili su se tokom telefonskog razgovora da je važno stabilizovati globalna energetska tržišta koje je omela ekonomska kriza izazvana odlukom zemalja da privremeno obustave posao kako bi usporile širenje virusa korona.

SZO: Bilo bi dobro da svi poslušaju Putina

MOSKVA - Bilo bi dobro kada bi sve zemlje obratile pažnju na mjere u suzbijanju korona virusa kakve je najavio predsjednik Rusije Vladimir Putin u obraćanju naciji u srijedu, rekla je predstavnica Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u Rusiji Melita Vujnovič.

Putin: Možemo pobijediti virus korona za manje od tri mjeseca

MOSKVA- Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da je uvjeren da će Rusija zaustaviti širenje virusa korona i da je to samo pitanje vremena i efikasnosti zajedničkog rada države, društva i privrede.

Putin naredio vojsci da pomogne u borbi protiv virusa korona

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je vojsci da prođe program obuke i uključi se u rješavanje krize izazvane globalnom pandemijom virusa korona.

"Snimajte Putina, ali onda uništite telefon"

MOSKVA - Portparol predsjednika Rusije Dmitrij Peskov dao je telefon jednoj od medicinskih sestara u bolnici u Komunarki kako bi snimila Putina koji je bio u posjeti.

Kako je Putin riješio problem poskupljenja zaštitnih maski

MOSKVA - Na nedavnoj sjednici Vlade Rusije na kojoj se raspravljalo o virusu korona, otvorio se i problem apoteka koje su početkom godine gotovo udvostručile cijene zaštitnih maski za lice.

Najčitanije