Putin

Putin: Spriječena velika ekološka katastrofa u gradu Usolje-Sibirskoje

SAROV - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je izbjegnuta ekološka katastrofa velikih razmjera u gradu Usolje-Sibirskoje.

Tri strane radile na deklaraciji za Nagorno-Karabah

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da su lideri Rusije, Jermenije i Azerbejdžana zajedno radili na deklaraciji za Nagorno-Karabah od 9. novembra.

Putin: Pokvareni odnosi sa Amerikom se ne mogu pokvariti

MOSKVA - Vladimir Putin, predsjednik Rusije, ocijenio je odnose Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, rekavši da se ne može pokvariti ono što je već pokvareno.

Putin: Status Karabaha nije riješen

Konačni status Karabaha nije riješen, Moskva održava status kvo, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu za televiziju "Rusija 24".

Putin, Alijev i Pašinjan zadovoljni poštovanjem sporazuma

MOSKVA - Predsjednici Rusije Vladimir Putin, Azerbejdžana Ilham Alijev i premijer Jermenije Nikol Pašinjanom izrazili su zadovoljstvo što se poštuje sporazum o prekidu vatre u Nagorno-Karabahu, a ruska strana je istakla i značaj očuvanja i sigurnosti crkava u područjima koja su sada prešla u azerbejdžanske ruke.

Putin posthumno odlikovao posadu helikoptera Mi-24

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin posthumno je odlikovao Orednom hrabrosti posadu helikoptera Mi-24 koji su oborile snage Azerbejdžana u vazdušnom prostoru Jermenije.

Zašto Putin ćuti?

Kremlj očekuje da će politika Džozefa Bajdena prema Rusiji biti slična kursu administracije Baraka Obame, piše Dojče vele.

Zašto Putin još nije čestitao Bajdenu?

Rusija smatra da je ispravno da se sačeka da u Americi i zvanično budu saopšteni rezultati izbora za predsjednika, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na pitanje novinara kada će ruski predsjednik čestitati novom američkom predsjedniku.

Promjene u Vladi Rusije

MOSKVA - Ruski premijer Mihail Mišustin preporučio je danas unapređenje ministra energetike Aleksandra Novaka na mjesto zamjenika premijera u okviru širih promjena u Vladi Rusije.

Putin predlaže dodatne razloge za smjenu senatora i poslanika

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin podnio je Donjem domu parlamenta prijedlog zakona kojim nastoji da proširi listu razloga potrebnih za smjenjivanje senatora i poslanika.

Najčitanije