Putin

Putin zaronio u ledenu vodu povodom Bogojavljenja

Predsjednik Rusije Vladimir Putin zaronio je u Moskovskoj oblasti u ledenu vodu povodom pravoslavnog praznika Bogojavljenja.

Putin naredio masovnu vakcinaciju

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je danas ruskim zvaničnicima da od sljedeće sedmice pokrenu masovnu vakcinaciju stanovništva protiv virusa korona.

Putin čestitao Božić građanima Rusije

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Božić građanima Rusije.

Putin i Merkelova o zajedničkoj proizvodnji vakcine

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je s njemačkim kancelarom Angelom Merkel o potencijalnoj zajedničkoj proizvodnji vakcina protiv kovida-19, saopšteno je iz pres-službe Kremlja.

Peskov: Poslije Putinove kritike nije vam do života

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da se suočavao s ozbiljnim kritikama predsjednika Vladimira Putina i priznao da mu u tim situacijama "nije bilo do života".

Putin: 2020. teška kao nekoliko godina zajedno

PETROPAVLOVSK KAMČATSKI - Godina na izmaku bila je teška za sve i čini se da je njen teret bio jednak teretu nekoliko godina zajedno, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Sud zabranio Putinu da prisustvuje Olimpijskim igrama

MOSKVA - Sportski arbitražni sud zabranio je predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu da dvije godine prisustvuje Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, kao i svjetskim prvenstvima.

Putin ljut na ministre: Pričate mi bajke o situaciji u zemlji

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izrazio je čuđenje šta rade ministri u situaciji kada prihodi stanovništva padaju, a nezaposlenost i cijene namirnica rastu.

Pašinjan: Izuzetna uloga Putina u zaustavljanju krvoprolića

JEREVAN - Predsjednik Rusije Vladimir Putin odigrao je izuzetnu ulogu u zaustavljanju krvoprolića u zoni sukoba u Nagorno-Karabahu, izjavio je premijer Jermenije Nikol Pašinjan.

Putin: Spriječena velika ekološka katastrofa u gradu Usolje-Sibirskoje

SAROV - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je izbjegnuta ekološka katastrofa velikih razmjera u gradu Usolje-Sibirskoje.

Najčitanije