Putin

Kurc predložio da se Putin i Bajden sastanu u Beču

MOSKVA - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc je tokom telefonskog razgovora sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom predložio Beč kao mjesto potencijalnog sastanka Putina i predsjednika SAD Džozefa Bajdena ukoliko se Rusija i SAD uzaglase u vezi sa njegovim održavanjem, navedeno je u saopštenju nakon razgovora zvaničnika.

Peskov: Nije stigao prijedlog Kijeva za sastanak sa Putinom

MOSKVA - Moskva nije dobila prijedlog Kijeva za održavanje sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina i ukrajinskog predsjednika Voldomira Zelenskog.

Putin: Optužbe iz Češke su apsurdne

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin je komentarisao odnose sa Češkom tokom današnjeg telefonskog razgovora sa kolegom iz Francuske Emanuelom Makronom, naglašavajući apsurd akcija i optužbi Praga na račun Rusije, saopšteno je iz pres službe Kremlja.

Njemački list o Superligi: Arabija platila, srušio je Putinov poziv

Nove informacije su "isplivale" u vezi s (propalim) projektom Evropske superlige (ESL).

Putin izrazio spremnost za razgovore sa Zelenskim

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da je Rusija spremna da primi ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog radi razgovora u Moskvi, kada god to njemu odgovara.

Zelenski zove Putina u Donbas

KIJEV - Predsjednik Ukrajine Vladimir Zelenski pozvao je predsjednika Rusije Vladimira Putina da se sastanu bilo gdje u regionu Donbasa, prenose ruski mediji.

Kurc: Biće nam čast ako organizujemo susret Bajden - Putin

BEČ - Austrija će smatrati velikom čašću ukoliko predsjednici Rusije i SAD odluče da se susretnu u Beču, rekao je danas austrijski kancelar Sebastijan Kurc, javlja TASS.

Zelenski tražio razgovore s Putinom o eskalaciji sukoba u Ukrajini

KIJEV - Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski zatražio je razgovore s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom o eskalaciji sukoba na istoku Ukrajine, ali još nije dobio odgovor, izjavila je danas portparolka ukrajinskog predsjednika Julija Mendel.

Putin se vakcinisao

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je primio vakcinu protiv virusa korona, saopšteno je iz Kremlja.

Oglasio se Putin na Bajdenovu izjavu da ga smatra ubicom

MOSKVA - Predsjednk Rusije Vladimir Putin je, kao odgovor na izjavu američkog predsjednika Džozefa Bajdena da će ruski predsjednik "platiti cijenu" za svoje navodno miješanje u američke izbore i da ga smatra ubicom, Bajdenu poželio dobro zdravlje.

Najčitanije