Putin

Putin odobrio strategiju za razvoj ruske arktičke zone

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin odobrio je Strategiju za razvoj arktičke zone Ruske Federacije i obezbjeđivanje nacionalne bezbjednosti za narednih 15 godina, javlja TASS.

Putin: Da se sačuvaju postojeće strukture međunarodne bezbjednosti

MOSKVA - Postojeće strukture međunarodne bezbjednosti treba sačuvati, uključujući pravo na veto u Savjetu bezbjednosti UN, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Putin: Ne planiramo nikakve dodatne mjere

MOSKVA - Rusija ne planira uvođenje nikakvih oštrih restrikcija kako bi zauzdala epidemiju kovida-19, izjavio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

SAD odbile Putinov prijedlog o produženju sporazuma o kontroli naoružanja

MOSKVA - Sjedinjene Američke Države odbile su danas prijedlog predsjednika Rusije Vladimira Putina o produženju zajedničkog Sporazuma o kontroli nuklearnog naoružanja (START) na bar godinu dana, bez ikakvih preduslova.

Putin predlaže produženje sporazuma sa SAD o kontroli nuklearnog oružja

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je na produženje sporazuma o kontroli nuklearnog naoružanja između svoje zemlje i SAD na najmanje godinu dana.

Mediji: Putin otkazao dolazak u Srbiju

Ruski predsjednik Vladimir Putin otkazao je najavljivani dolazak u Srbiju, javljaju pojedini srpski mediji.

Putin zabrinut zbog džihadista u Nagorno-Karabahu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je u telefonskom razgovoru sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom zabrinutost zbog učešća boraca sa Bliskog istoka u sukobu u Nagorno-Karabahu, saopšteno je danas iz Kremlja.

Putin: Odobrena i druga vakcina

MOSKVA - Rusija je odobrila proizvodnju druge vakcine protiv kovida 19, što je objavio ruski predsjednik Vladimir Putin na sastanku administracije.

Putin: Opasnost od kovida-19 nije prošla

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da opasnost od novog virusa korona u Rusiji nije prošla, ali da je država spremna za svaki razvoj događaja.

Putin pozvao na prekid vatre u Nagorno-Karabahu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin pozvao je danas na posredni prekid vatre u oblasti Nagorno-Karabah.

Najčitanije