Putin

Putin: Ustavni amandmani spriječiće greške iz doba SSSR

MOSKVA - Amandmani na ruski ustav sprečiće greške kakve su počinjene u doba nekadašnjeg Sovjetskog Saveza, izjavio je danas predsjednik Rusije Vladimir Putin, ističući da je ustavna mogućnost otcjepljenja bivših sovjetskih republika od SSSR-a bila "tempirana bomba".

Putinova košulja na prodaju, oglasio se i Kremlj

Nepoznata osoba objavila je oglas na sajtu "Avito" o prodaji košulje ruskog predsjednika Vladimira Putina, koja je, navodno, bila zaboravljena u hotelu "Šeraton" u Nižnjem Novgorodu.

Završen referendum u Rusiji, Putinu omogućena vlast do 2036.

MOSKVA - U Rusiji je završen jednonedjeljni referendum na kome se većina građana izjasnila za izmjene Ustava koje će predsjedniku Vladimiru Putinu omogućiti da na vlasti ostane do 2036. godine.

Dodik pisao Putinu: Impresioniran sam

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo zahvalnosti predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu na toplom prijemu koji je priredio njemu i njegovoj delegaciji tokom boravka u Moskvi, ističući da mu je bila velika čast da prisustvuje veličanstvenoj Paradi pobjede u čast 75 godina od pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu.

Putin: Svi moji testovi na COVID-19 negativni

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na virus korona i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni.

Putin i Makron pozvali strane u Libiji na prekid vatre

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i njegov francuski kolega Emanuel Makron pozvali su danas zaraćene strane u Libiji na prekid vatre i povratak za pregovarački sto, saopštio je Kremlj.

Putin: Rusija uspjela da se izbori sa pandemijom

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin istakao je da je Rusija uspjela da se izbori sa svim izazovima izazvanim pandemijom virusa korona, a zahvaljujući mjerama koje su bile usvojene, spaseno je na desetine hiljada života.

Vučić spremio dva poklona za Putina

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Vučić i Mirzijojev prvi strani lideri s Putinom od početka pandemije

MOSKVA - Ruska agencija Tass danas izvještava o najavljenom susretu ruskog predsjednika Vladimira Putina s Aleksandrom Vučićem koji je doputovao danas u Moskvu i penosi riječi portparola Kremlja Dmitrija Peskova da će susret sa srpskim predsjednikom i predsjednikom Uzbekistana Šavkatom Mirzijojevim, biti prvi Putinov "lični međunarodni sastanak" od širenja virusa korona u Rusiji.

Putin nagovijestio mogućnost kandidature za novi mandat

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin nije danas isključio mogućnost da će se kandidovati za još jedan predsjednički mandat, ako budu usvojene izmjene Ustava koje bi mu to omogućile.

Najčitanije