Putin

Putin: Rusija posjeduje oružje koje nema pandan u svijetu

Prvi put u svojoj istoriji Rusija posjeduje najsavremenije oružje koje nema pandan u svijetu, saopštio je ruski predsjednik Vladimir Putin tokom video-konferencije sa konstruktorom hiperzvučne rakete "Avangard" Gerbertom Jefremovim povodom dana ruske vojne industrije.

Putin: Ruskom oružju nema ravnog u svijetu

Rusko naoružanje je ispred inostranih modela, a po nekim karakteristikama je jedinstveno, saopštio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

Kremlj: Rusija će povući trupe sa granice sa Bjelorusijom

Ruski predsjednik Vladimir Putin i njegov bjeloruski kolega Aleksandar Lukašenko dogovorili su se danas u Sočiju da će Rusija povući svoje trupe raspoređene duž granice sa Bjelorusijom, saopšteno je danas u Kremlju.

Konte: Putin pokreće istragu o Navaljnom

Predsjednik Vlade Italije Đuzepe Konte izjavio je da mu je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će osnovati komisiju koja će istražiti trovanje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog.

Bez uobičajene Putinove konferencije ove godine

MOSKVA - Tradicionalna godišnja konferencija ruskog predsjednika Vladimira Putina na kojoj odgovara na pitanja javnosti neće biti održana ove godine u uobičajenom formatu, ali će neki njeni elementi biti dodati velikoj konferenciji za novinare koja se održava u decembru, izjavio je danas portparol ruskog Predsedništva Dmitrij Peskov.

Peskov: Putin će obavijestiti javnost ako primi vakcinu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin lično će objaviti ukoliko odluči da primi vakcinu protiv korona virusa, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Putin predvodi rusku delegaciju na sjednici Generalne skupštine UN

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin predvodiće rusku delegaciju na sjednici Generalne skupštine UN, navodi se u dokumentu koji je objavljen na zvaničnom ruskom portalu za pravne informacije. Predviđeno je video-obraćanje Putina, poslije čega će rukovodilac delegacije biti ministar inostranih poslova Sergej Lavrov.

Putin: Spremnost za zajedničke napore radi globalne stabilnosti

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izrazio je spremnost da zajedno sa Kinom uloži trud sa ciljem osiguravanja globalne stabilnosti, saopšteno je iz pres-službe Kremlja.

Putin čestitao rođendan Lukašenku

MINSK - Ruski predsjednik Vladimir Putin čestitao je rođendan predsjedniku Bjelorusije Aleksandru Lukašenku kojeg je pozvao da posjeti Moskvu, saopšteno je danas iz Kremlja.

Putin i Lukašenko se uskoro sastaju u Moskvi

MOSKVA - Lideri Rusije i Bjelorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko saglasili su se u vezi sa održavanjem bilateralnog sastanka u Moskvi u narednih nekoliko sedmica, saopšteno je iz pres-službe Kremlja.

Najčitanije