Putin

Zelenski tražio razgovore s Putinom o eskalaciji sukoba u Ukrajini

KIJEV - Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski zatražio je razgovore s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom o eskalaciji sukoba na istoku Ukrajine, ali još nije dobio odgovor, izjavila je danas portparolka ukrajinskog predsjednika Julija Mendel.

Putin se vakcinisao

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je primio vakcinu protiv virusa korona, saopšteno je iz Kremlja.

Oglasio se Putin na Bajdenovu izjavu da ga smatra ubicom

MOSKVA - Predsjednk Rusije Vladimir Putin je, kao odgovor na izjavu američkog predsjednika Džozefa Bajdena da će ruski predsjednik "platiti cijenu" za svoje navodno miješanje u američke izbore i da ga smatra ubicom, Bajdenu poželio dobro zdravlje.

Bajden nazvao Putina "ubicom"

MOSKVA - Američki predsjednik Džo Bajden izjavio je danas da će predsjednik Rusije Vladimir Putin uskoro osjetiti posljedice direktnog miješanja u američke predsjedničke izbore 2020. kako bi njihov ishod prevagnuo u korist Donalda Trumpa.

Putin: 2020. najgora godina za ekonomiju od Drugog svjetskog rata

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izrazio je uvjerenje da je 2020. godina zbog pandemije kovid 19 bila najgora za globalnu ekonomiju još od Drugog svjetskog rata.

Putin: Ruska policija spriječila 72 teroristička napada 2020.

MOSKVA - U Rusiji su 2020. godine spriječena 72 krivična djela povezana sa terorizmom, rekao je danas ruski predsjednik Vladimir Putin danas na sastanku odbora Federalne službe bezbjednosti (FSB).

Putin i Lukašenko završili sastanak u Sočiju, stigli i da skijaju

SOČI - Sastanak ruskog i bjeloruskog predsjednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Soči, završen je večeras nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je TASS.

EU danas razmatra novi set sankcija protiv Rusije

BRISEL - Šefovi diplomatije zemalja članica EU danas će razmatrati uvođenje novih sankcija protiv Rusije zbog hapšenja opozicionara Alekseja Navaljnog.

EU uvodi nove sankcije Putinu

BRISEL - Evropska unija trebalo bi da u martu nametne zabranu putovanja i zamrzavanje imovine saveznicima ruskog predsjednika Vladimira Putina, navele su diplomate.

Putin: Vlada da analizira efikasnost vakcina na nove sojeve

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin naložio je danas vladi da analizira efikasnost ruskih vakcina protiv novih sojeva korona virusa.

Najčitanije