Putin

Putin: Ruska policija spriječila 72 teroristička napada 2020.

MOSKVA - U Rusiji su 2020. godine spriječena 72 krivična djela povezana sa terorizmom, rekao je danas ruski predsjednik Vladimir Putin danas na sastanku odbora Federalne službe bezbjednosti (FSB).

Putin i Lukašenko završili sastanak u Sočiju, stigli i da skijaju

SOČI - Sastanak ruskog i bjeloruskog predsjednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Soči, završen je večeras nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je TASS.

EU danas razmatra novi set sankcija protiv Rusije

BRISEL - Šefovi diplomatije zemalja članica EU danas će razmatrati uvođenje novih sankcija protiv Rusije zbog hapšenja opozicionara Alekseja Navaljnog.

EU uvodi nove sankcije Putinu

BRISEL - Evropska unija trebalo bi da u martu nametne zabranu putovanja i zamrzavanje imovine saveznicima ruskog predsjednika Vladimira Putina, navele su diplomate.

Putin: Vlada da analizira efikasnost vakcina na nove sojeve

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin naložio je danas vladi da analizira efikasnost ruskih vakcina protiv novih sojeva korona virusa.

Peskov: Ponuda Maska za razgovor sa Putinom interesantna

MOSKVA - Kremlj smatra zanimljivom ponudu Elona Maska, osnivača Spejseksa i Tesle, da razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na društvenoj mreži Klabhaus, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Zanimljiv prijedlog Ilona Maska Vladimiru Putinu

Kremlj je danas saopštio da je zanimljiv prijedlog Ilona Maska ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu da se pridruži aplikaciji "Klabhaus", ali je da je potrebno više detalja.

Putin: Čim smo stali na noge, odmah je počela politika obuzdavanja

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin rekao je da Rusija još nije dostigla svoj vrhunac i da dostignuća Rusije u mnogim oblastima izazivaju ljutnju i otuda politika obuzdavanja prema njoj.

Putin čestitao Vučiću Dan državnosti: Rusija cijeni odnose sa Srbijom

BEOGRAD - Ruski predsjednik Vladimir Putin u čestitki predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti istakao je da u Rusiji visoko cijene odnose sa Srbijom koji se temelje na davnim tradicijama bratskog prijateljstva, kulturne i duhovne bliskosti.

Putin pohvalio rad Ministarstva spoljnih poslova

MOSKVA - Ministarstvo spoljnih poslova Rusije značajno doprinosi obezbjeđivanju međunarodnog mira i rješavanju gorućih regionalnih i globalnih pitanja, poručio je ruski predsjednik Vladimir Putin u poruci povodom Dana diplomata.

Najčitanije