Putnici

Svi putnici aviona iz Srbije u karantinu u Grčkoj

ATINA - Avion Er Srbije sletio je u Atinu, a svi putnici su po slijetanju testirani na virus korona.

Od 1. juna uspostava putničkog saobraćaja ŽRS

BANJALUKA - Putnički saobraćaj po važećem redu vožnje uspostavlja se od ponedjeljka, 1. juna, a na osnovu saglasnosti Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske i zaključka Uprave Željeznica Republike Srpske, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Zapalio se avion sa 347 putnika: Kroz prozor gledali kako gori krilo

​Avion filipinske kompanije koji je iz Los Anđelesa trebalo da leti za Manilu prinudno je sletio nedugo poslije polijetanja zbog kvara motora.

Putnici u javnom prevozu ugroženi zbog vrućine

SARAJEVO, BANJALUKA - Zbog nepodnošljive vrućine u vozilima javnog prevoza koja nemaju klima-uređaje, u mnogima od njih najugroženiji su stariji putnici, kao i djeca, te je Udruženje roditelja maloljetne djece u BiH pokrenulo inicijativu da se u vozila javnog prevoza u Sarajevu ugrade klime i apelovalo na ostale prevoznike širom BiH da to isto učine.

"Ryanair" prevezao osam puta više putnika iz Banjaluke

BANJALUKA, SARAJEVO - Na Aerodromu Banjaluka u prošloj 2018. godini opsluženo je 36.180 putnika, a obavljeno 1.678 međunarodnih letova, potvrđeno je "Nezavisnim" u Direkciji za civilnu vazdušnu plovidbu BiH.

Avion sletio u pogrešan grad

Putnici u avionu British Airwaysa koji je poletio iz Londona, iznenadili su se jutros kada su, umjesto u njemački grad Dizeldorf, sletjeli u škotsku prestonicu Edinburg.

Zbog turbulencija povrijeđena 32 putnika

Avion Turkish erlajnsa bezbjedno je sleteo na njujorški aerodrom poslije ozbiljnih turbulencija u kojima je više od 32 ljudi povrijeđeno, saopštili su danas zvaničnici njujorškog aerodroma.

Na granici više vozila, a manje službenika

BANJALUKA - U trećem tromjesečju lani zabilježeno je 17 odsto više putničkih vozila na ulazu u RS u odnosu na isto tromjesečje 2017. godine, dok je na izlazu iz RS u istom periodu takođe zabilježeno 14,5 odsto više vozila, podaci su Republičkog zavoda za statistiku RS.

Sveti Nikola dijelio poklone putnicima u Banjaluci

BANJALUKA - Dječje pjesme pjevali su danas zajedno i mali i veliki putnici dok su se vozili u autobusu sa Svetim Nikolom, koji je dijelio poklone, i Djedom Mrazom, koji je vozio autobus.

U Mostaru 20 puta manje putnika nego u Tuzli

TUZLA - U godinama u kojima Međunarodni aerodrom Tuzla bilježi stalni i streloviti rast, onaj u Mostaru, i pored brojnih povoljnosti, čak i podrške vlasti, bilježi sve lošije rezultate.

Najčitanije