Putnik

Rigorozni novi propisi: U Grčku mogu samo dvoje u jednom autu

Svi koji ovog ljeta odluče da putuju u Grčku na more moraju da znaju da u ovu zemlju ne mogu da uđu ukoliko se u automobilu nalaze više od dvije punoljetne osobe (vozač i jedan putnik) - to su najnoviji zdravstveni propisi grčkog Ministarstva turizma.

Aerodrom Frankfurt oborio rekord, 70 miliona putnika u prošloj godini

BERLIN - Najveći njemački aerodrom u Frankfurtu oborio je rekord s više od 70 miliona putnika u prošloj godini.

Slijepi putnik iz Afrike: Tijelo djeteta pronađeno u trupu aviona

Tijelo djeteta od desetak godina nađeno je jutros u prostoru stajnog trapa u trupu aviona "Er Fransa" koji je doletio iz Afrike, saznaje agencija AFP.

Kondukter natjerao putnike bez karte da iskoče iz voza

KAIRO - U Egiptu je uhapšen kondukter koji je primorao dvoje siromašnih uličnih prodavaca da iskoče iz voza u pokretu jer nisu imali karte, što je dovelo do smrti jednog od njih.

"Er Srbija" nagradila 15-milionitog putnika

BEOGRAD - Avio-kompanija "Er Srbija" dočekala je danas 15-milionitog putnika, svega četiri dana prije obilježavanja šest godina poslovanja.

Pijani putnik pokušao da upadne u pilotsku kabinu

BUDIMPEŠTA - Avion mađarske niskobudžetne aviokompanije "Wizz air" na liniji ka Islandu prinudno je sletio na aerodrom "Stavanger" u Norveškoj nakon što je pijani putnik pokušao da provali u pilotsku kabinu.

Pilot tražio od putnika novac za gorivo

TUNIS - Poštovani putnici, sakupite pare za gorivo i polijećemo. Tako je pilot iračke avio-kompanije objasnio putnicima kašnjenje pri polijetanju sa aerodroma u Tunisu.

Taksista odbio skrenuti preko pune linije, putnik ga napao sjekirom

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca zbog toga što je tokom vožnje 12. decembra oko 18 sati u Nišu napao i tukao taksistu,

Novi "Osmi putnik" stiže u bioskope

"U svemiru niko ne može čuti tvoj krik". Nakon gotovo decenije, ove riječi postale su sinonim za čist, nemilosrdni intenzitet remek-djela Ridlija Skota, futurističkog horora "Osmi putnik".

Putnika u avionu ubola škorpija

Još jedan incident na letu kompanije United airlines. Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija, prenosi BBC.

Najčitanije