Putovanje

Ostrvo doživjelo turistički bum zbog jednog leta nedjeljno

Ostrvo Tobago u Karipskom moru doživjelo je pravi turistički bum zahvaljujući uvođenju direktne avionske linije od Toronta u Kanadi.

Sindikalna osmomartovska putovanja ostala u prošlosti

​DOBOJ - Sindikalna osmomartovska putovanja odlaze u prošlost jer je sve manje kolektiva u Doboju koji se odlučuju da na taj način koleginicama čestitaju Dan žena i radije se odlučuju da poklon bonom, cvijećem ili na neki drugi način obilježe ovaj međunarodni praznik.

Znate li koja je najprljavija stvar u avionima?

S obzirom na to da kroz avion dnevno prođu stotine putnika, nije nimalo iznenađujuće što u njima ima bakterija i prljavštine.

Gradovi koje morate posjetiti 2019. po izboru "Lonely Planeta"

Svjetski portal za putovanja "Lonely Planet" izabrao je top 10 gradova koje morate posjetiti u 2019. godini, a na listi su se našla čak dva iz naše regije.

Trinaest nevjerovatnih činjenica o pasošima

Fascinantna istorija o potrebi za posebnim dokumentima za putovanja- neke zanimljive činjenice o pasošima koji će vas navesti da ih cijenite na potpuno novi način.

Šta treba da znam ako krećem na put po snijegu?

Po ovakvom vremenu vozačima se uglavnom ne savjetuje da kreću svojim automobilom na put bez preke potrebe. Ali šta ako moraju?

Kanada upozorila građane koji putuju u BiH: Opasnost sve, od terorizma do pasa lutalica

Ministarstvo spoljnih poslova Kanade u svojim redovnim preporukama za putovanja okarakterisalo je BiH kao opasnu i nesigurnu zemlju.

Ovo je 10 najposjećenijih turističkih atrakcija u 2018. godini

Kako se bliži Nova godina tako imamo sve više statistika o najposjećenijim turistčkim destinacijama. Jednu od njih izvukao je sajt TripAdvisor, pa pročitajte koje su to turističke atrakcije bile najposjećenije u toku ove godine.

Na prevaru putovao svuda po svijetu, a nije potrošio ni marke

Jedan Britanac uhapšen je nakon što je krao lozinke od zaposlenih u turističkim agencijama i sam sebi bukirao putovanja u vrijednosti od 44 hiljade funti.

Srbija među top destinacijama za 2019. godinu

Srbija je izabrana među 12 destinacija koje bi mogle da budu najzanimljivije za putovanja u 2019. godini, objavio je sajt Trevl leming (TravelLemming.com) koji se bavi malo poznatim i istraženim destinacijama u svijetu.

Najčitanije