Putovanje

Nema "zelenih" na novoj korona karti EU

Na novoj korona karti EU koju je objavio ECDC situacija je veoma loša i zvanično više nema zemlje u zelenoj zoni.

Patogeni koje donesu s putovanja u svemir mogu biti opasni za Zemlju

Trka u komercijalnim svemirskim letovima već je odmaknula i više od 85 kompanija i organizacija traži budućnost u međuplanetarnom turizmu. Neki naučnici zabrinuti su i smatraju da se radi o srljanju, piše portal Science Alert.

Koliko košta odmor na egzotičnim destinacijama

Pravo je vrijeme za razmišljanje o dalekim destinacijama. Ne samo da je na njima moguće uživati u kupanju već se one smatraju pravom egzotikom i idealne su za bijeg na odmor.

Istanbul i Dubai najtraženije destinacije za Novu godinu

BANJALUKA, SARAJEVO - Iako nas od novogodišnje noći dijele dva mjeseca, u većini turističkih agencija u BiH kažu da se uveliko traže rezervacije za novogodišnja putovanja.

Sedam evropskih gradova koje je bolje da posjetite zimi

Iako su ovi gradovi lijepi u bilo koje doba godine, ipak posebnu draž imaju u toku zime, dok njihove ljepote otkrivate u toplom kaputu koračajući ulicama prekrivene snijegom.

Stizu prvi strani turisti na Tajland poslije 18 mjeseci

Više stotina vakcinisanih stranih turista bi danas trebalo da stigne u Bangkok, što je prvi talas posjetilaca na Tajlandu u posljednjih 18 mjeseci koji neće morati da prođu kroz karantin zbog virusa korona.

Kraljica Elizabeta otkazala putovanje: "Dobre je volje"

Kraljica Elizabeta II se ne osjeća dobro, pa je "nevoljno" prihvatila ljekarski savjet da otkaže putovanje u Sjevernu Irsku.

Upozorenje nadležnih u SAD da se ne putuje u Hrvatsku

VAŠINGTON - Američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) upozorili su danas da se ne putuje u Hrvatsku zbog širenja kovida 19.

Plenković: Bez viza u SAD najkasnije do 1. decembra

ZAGREB - Ukidanje viza za hrvatske građane koji putuju u SAD je prije svega jaka politička poruka, koja će se preliti i u bolje ekonomske odnose dviju zemalja, izjavio je danas premijer Andrej Plenković.

Napustili posao i putovali besplatno četiri mjeseca

Par iz Kalifornije Tom i Kejtlin, potrošili su samo 2.400 evra na renoviranje starog dostavnog vozila, a u dizajniranju namještaja i uređivanju vozila učestvovali su zajedno.

Najčitanije