RAdijator

Kako da očistite radijatore i zidove iza njih

Grijna sezona je počela, a radijatori ispunjavaju dom prijatnom toplotom, međutim, mnogi zaboravljaju da su oni pravi sakupljači prašine.

Zašto nije dobro sušiti veš u zatvorenoj prostoriji pored radijatora

Posebno tokom zime veš se suši u kući, kako zbog niskih temperatura, tako i zbog toga što je tad sezona loženja.

Topliji radijatori po istoj cijeni smanjili broj reklamacija

​BANJALUKA - Iako je do kraja ove sezone grijanja u Banjaluci ostalo više od mjesec dana, Banjalučani u velikoj mjeri dosadašnju grijnu sezonu ocjenjuju kao izuzetno uspješnu jer su radijatori kvalitetno zagrijavali njihove prostorije i bolje nego što je to bilo prethodnih sezona, čime su temperature u stanovima bile na zadovoljavajućem podioku.

Kako očistiti radijatore sredstvima iz kuhinje

Iako se čini da su čisti, radijatori imaju naslage prašine i trebalo bi ih očistiti bar jednom godišnje.

Krali radijatore iz kolektivnog centra

​DOBOJ - Dobojska policija identifikovala je i ispitala Dobojlije Mišu P. (39) i dva maloljetnika koje je u četvrtak zatekla u krađi radijatora iz zgrade kolektivnog centra u ovom gradu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Da li će srpski "Radijator" grijati Albance?

TIRANA - Srpske firme i ove godine učestvuju na Međunarodnom sajmu privrede u Tirani PANAIR sa očekivanjem da prošire saradnju ili se probiju na albansko tržište, a jedna od njih je i firma "Radijator - Inženjering" iz Kraljeva čiji kotlovi griju građane širom regiona.

Radijatori u Banjaluci opet topli

BANJALUKA - Nakon što su gradani Banjaluke, koji se griju preko Eko toplana Banjaluka, sinoć ostali bez grijanja, u ovom preduzeću su nam potvrdili da su građanima radijatori opet topli.

Usljed pucanja radijatora centralnog grijanja povrijeđena starija žena

SARAJEVO - Starija žena /81/ zadobila je teže opekotine nakon što je jutros u njenom stanu u sarajevskom naselju Otoka došlo do pucanja radijatora centralnog grijanja, rečeno je Srni u MUP-u Kantona Sarajevo.

Najčitanije