RAtko Mladić

Mladić vraćen u pritvor, zahtjev za liječenje u Srbiji kada se oporavi

BEOGRAD - General Ratko Mladić vraćen je u pritvorsku jedinicu u Sheveningen iz klinike u kojoj mu je u subotu, 28. marta, operisano debelo crijevo, rekao je Srni šef tima odbrane Branko Lukić.

General Mladić se dobro osjeća, ali porodica i dalje zabrinuta

BEOGRAD - General Ratko Mladić osjeća se dobro poslije operacije benignog tumora debelog crijeva, pišu "Večernje novosti".

Ratko Mladić operisan jutros

BEOGRAD- General Ratko Mladić, koji se nalazi u pritvoru Tribunala u Hagu, operisan je jutros, izjavio je Srni njegov sin Darko Mladić.

"Stanje Mladića veoma loše, operacija bi bila rizična po njegov život"

BEOGRAD - Zdravstveno stanje i krvna slika generala Ratka Mladića, koji je danas napunio 78 godina, veoma su loši i planirana operacija predstavala bi rizik po njegov život i, bukvalno, ubistvo, izjavio je njegov sin Darko Mladić.

Mladićevu žalbu na presudu odlaže operacija

HAG - Žalbeno vijeće mehanizma za krivične sudove u Hagu odložilo je do daljeg usmeno izlaganje žalbi na presudu nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću, odnosno do njegovog oporavka od predstojeće operacije.

Darko Mladić: Poslali smo podnesak Hagu s oznakom hitno

BEOGRAD - Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić mora biti podvrgnut operaciji debelog crijeva.

Ratko Mladić mora na operaciju

HAG - General Ratko Mladić mora na operaciju debelog crijeva. On je iz pritvora u Sheveningenu bio prebačen u lokalnu bolnicu, gdje mu je rađena kolonoskopija, koja je potvrdila da mora da se operiše da bi se odstranilo to što je uočeno kao problem, kako bi se spriječilo da se razvije u maligni tumor.

Medicinski izvještaj: Ratku Mladiću prijeti novi moždani udar?

Odbrana generala Ratka Mladića zatražila je od haškog suda da rasprava o žalbama na prvostepenu presudu Mladiću, zakazana za sredinu marta, bude odložena kako bi bilo utvrđeno da li je on sposoban da učestvuje u procesu. Odbrana je, u danas objavljenom zahtjevu, kao osnov za taj zahtjev navela "medicinske informacije" koje joj je nedavno dostavio sudski sekretarijat.

"Pogoršalo se stanje Ratka Mladića, vijest o smrti nije bila slučajna"

BEOGRAD - Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića, kojeg je Haški tribunal osudio na doživotni zatvor, pogoršalo se, potvrdio je njegov sin Darko Mladić.

Lukić: Završna riječ tužioca bez ijednog dokaza

BEOGRAD - Branko Lukić, šef advokatskog tima bivšeg komandata Vojske Republike Srpske (VRS) Ratka Mladića, danas je u Beogradu izjavio da završna riječ tužioca tribunala u Hagu u procesu protiv njegovog klijenta ne sadrži nijedan dokaz, te da je to suprotno svim sudskim pravilima i međunarodnom pravu.

Najčitanije