REPUBLIKA SRPSKA

Uslovi i način korišćenja turističkih vaučera u Srpskoj

BANJALUKA - ​Vlada Republike Srpske napravila je Uredbu kojom se utvrđuju uslovi i način dodjele sredstava Kompenzacionog fonda Republike Srpske za subvencionisano korišćenje usluge smještaja u ugostiteljskim objektima, na teritoriji Republike Srpske, a sve u cilju podsticanja razvoja domaćeg turizma.

U Srpskoj još dvije žrtve, pet novooboljelih

BANJALUKA - Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske izvršeno je testiranje 194 laboratorijska uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod pet osoba u Republici Srpskoj.

Prevoznici u RS ogorčeni: Prazni autobusi voze u veću krizu

BANJALUKA - Na autobuskim linijama u međugradskom prevozu, koji je dozvoljen od 11. maja u Republici Srpskoj ove godine, skoro da nema putnika u autobusima, popunjenost je svega oko 10 odsto, što ih vodi u još dublje finansijske gubitke, tvrde prevoznici.

Proizvođači zadovoljno trljaju ruke, slatke i jagode i zarada

BANJALUKA, PRIJEDOR - Proizvođači jagoda u Srpskoj ove godine zadovoljni su prinosom, cijenom, a i kvalitetom ovog voća.

Od danas nema policijskog časa u Republici Srpskoj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj od danas se ukida ograničenje kretanja, odnosno policijski čas.

FS RS: Puna podrška Slavku Petroviću

Fudbalski savez Republike Srpske osuđuje fizički napad i ugrožavanje života trenera Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine Slavka Petrovića.

Za studente iz RS različita procedura za ulazak u Srbiju

BEOGRAD - Šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović rekao da su različiti uslovi i procedura za ulazak u Srbiju za one studente iz Republike Srpske koji imaju dvojno državljanstvo, koji imaju odobren privremeni boravak ili stalno nastanjenje u Srbiji i za one studente koji to nemaju.

Zabranu kretanja prekršilo 15 osoba, 64 kažnjene zbog nenošenja maske

BANJALUKA - U protekla 24 sata zabranu kretanja na teritoriji Republike Srpske starijih od 65 godina i policijski čas prekršilo je 15 građana u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Još 24 osobe u RS zaražene virusom korona

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je za posljednja 24 časa potvrđeno 24 slučaja virusa korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić.

Ruska medicinska pomoć stigla u Banjaluku

BANJALUKA - Medicinska pomoć Ruske humanitarne misije, u vidu pedesetak vrsta lijekova, stigla je u Banjaluku.

Najčitanije