RIjeka

Poribljene pritoke Drine u Bratuncu i Srebrenici

BRATUNAC/SREBRENICA - Predstavnici Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske, u saradnji sa sportsko-robolovnim udruženjima "Drina" iz Bratunca i "Mladica" iz Srebrenice izvršili su danas poribljavanje pritoka Drine u ove dvije opštine.

Navijači Dinama skandirali: Šugava Rijeko puna si Srba, ima još vrba

Navijači Dinama iz Zagreba ponovo su vrijeđali Riječane i Srbe tokom jednog fudbalskog meča.

U Rijeku stigao prvi turistički voz iz Češke

RIJEKA - U Rijeku je jutros sa pola sata zakašnjenja stigao prvi turistički voz iz Češke sa više od 500 putnika.

Zemljotres kod Rijeke

RIJEKA - Rijeku je jutros pogodio slabiji zemljotres.

Ulovio soma grdosiju od 45 kilograma

VELIKA KLADUŠA - Ribolovac Mensudin Pehlić, iz sela Trnovi nadomak Velike Kladuše, ulovio je na rijeci Glini, koja protiče kroz pomenuto mjesto pravu gradosiju, soma kapitalca teškog čak 45 kilograma i dugačkog 117 centimetara.

Rastu vodostaji velikih rijeka u Semberiji, malih stagniraju

BIJELJINA - Vodostaji manjih rijeka u Semberiji - Janja, Gnjica i Lukavac su u stagnaciji i opadanju, a u porastu su vodostaji velikih vrijeka Save i Drine koji su bili izuzetno niski, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu.

Padavine dovele do povećanja vodostaja u RS

Padavine koje su započele prethodnih dana dovele su do povećanja vodostaja na vodotocima na području Republike Srpske, o čemu su blagovremeno obaviještene sve nadležne republičke službe, lokalne zajednice i stanovništvo, saopšteno je iz "Voda Republike Srpske".

Započeli radovi na regulaciji vodotoka Majdanuše

SANSKI MOST- Započeli su radovi na regulaciji vodotoka rijeke Majdanuše, u blizini Novog Naselja nekoliko kilometara od Sanskog Mosta i radi se o projektu kojeg implementira služba Civilne zaštite u ovoj općini.

Upozorenje za stanovnike Bijeljine zbog mogućeg porasta vodostaja

BIJELJINA - Obilnije padavine tokom današnjeg dana i sutra uticaće na veći porast vodostaja, bujičnih vodotoka na teritoriji grada Bijeljina (potoka, kanala i rijeka).

Carstvo peradi u dolini Sane

SANSKI MOST - Neposredno uz put koji Sanski Most spaja sa Prijedorom, na lokalitetu Milin Birt, nalazi se prostrano imanje Veroljuba Hrnjičeka, na kojem se on bavi uzgojem mnogobrojne peradi.

Najčitanije