RIjeka

Policajac koji se upucao bori se za život

RIJEKA - Stanje pravosudnog policajaca koji je na riječkom sudu zadobio tešku prostrijelnu ranu mozga prilikom slučajnog okidanja službenog pištolja i dalje je vrlo ozbiljno.

Magična voda Perua: Rijeka crvene boje

Kada istražujete Peru i ono što biste mogli da vidite u ovoj dalekoj zemlji, jer rijetki imaju priliku da je posjete nekoliko puta, jedna od zanimljivosti na koju možete da naiđete jeste Palkelja Pukamajo, poznatija kao Crvena rijeka.

Potop u Rijeci, neka ostrva potpuno odsječena

RIJEKA - Kišno nevrijeme uz olujni jugo Riječanima je otežalo kretanje gradom, a zbog jakog vjetra brojne trajektne i katamaranske linije širom Jadrana su u prekidu.

Autobus upao u rijeku, poginulo 17 osoba

KATMANDU - Najmanje 17 ljudi, među kojima sedmoro djece, poginulo je kada je autobus sletio u rijeku u Nepalu, saopštile su vlasti.

Kitarovićevu izbacuju iz članstva FK Rijeka

I dalje stižu reakcije na izjavu Kolinde Grabar-Kitarović koja je u splitskom HNK u nedjelju nakon promocije filma o Ivanu Gudelju uvrijedila sve navijače Nogometnog kluba Rijeka.

Dio HDZ-a se ogradio od izjave Grabar-Kitarović o Rijeci

ZAGREB - Primorsko-goranski dio HDZ-a ogradio se od izjave predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović da je hrvatski fudbalski klub Rijeka osamdesetih godina bio "rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu", navodeći da ne dijeli taj stav.

Kitarović: Rijeka je bila rezervni klub Zvezde i Partizana

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je fudbalski klub Rijeka, tokom 80-ih godina, bio rezervni klub Crvene zvezde i Partizana.

Novo zagađenje rijeke Lim, prijeti zaraza

PODGORICA - Nevladina organizacija "Euromost" saopštila je da su dronom ponovo zabilježili ispuštanje bijele tečnosti u Lim i novi akcident u toj rijeci koji prijeti zarazom stanovništva koje živi u njenom slivu.

Odbornica koja je prebrojavala Srbe podnijela ostavku

Riječka odbornica, nakon skandaloznih izjava na račun srpske manjine, podnijela je neopozivu ostavku.

Pauk podigao pa skoro uništio automobil

U pokušaju da skloni nepropisno parkirani Smart, riječki pauk ga je tokom odizanja gotovo cijelog oštetio.

Najčitanije