RK Borac

Mirko Mikić: Imamo kvalitet, bićemo bolji na startu sezone

Rukometaši Borac M:tela pokazali su dobre i loše strane na turniru u Trebinju, a trener Mirko Mikić ističe da se mora još dosta raditi, ali i da vjeruje da će tim igrati bolje kada krenu zvanična takmičenja.

Rakocija stigao u RK Borac M:tel

​Srpski rukometaš Vukašin Rakocija novi je igrač banjalučkog Borac M:tela, saopšteno je iz redova vicešampiona BiH.

Rukometaši Borac M:tela počeli pripreme

Rukometaši Borac M:tela uvijek imaju najviše ciljeve, i tako će biti i naredne sezone u kojoj će se boriti na četiri fronta. Pripreme za nove izazove počele su danas.

Borac na Olimpijakos u prvom kolu kvalifikacija EHF kupa

​Rukometaši banjalučkog Borac M:tela igraće sa grčkim Olimpijakosom u prvom kolu kvalifikacija za Kup EHF odlučeno je danas žrijebom u Beču.

Brazilac za jači Borac

Giljerm Linjares de Souza, juniorski reprezentativac Brazila, novi je rukometaš Borac M:tela. Ima potencijal, a Banjalučani očekuju da u "crveno-plavom" dresu pokaže pravi kvalitet.

Brazilac potpisao za RK Borac m:tel

Novi rukometaš Borca m:tel je juniorski reprezentativac Brazila, Guilherme Linhares de Souza.

Unčanin novi sportski direktor Borca, ali i trener mlađe selekcije

Dejan Unčanin, koji je nedavno završio rukometnu karijeru u Borac M:telu, ostaje u banjalučkom klubu na poziciji sportskog direktora, a vodiće i jednu mlađu selekciju.

Vučićević potpisao za RK Borac

Rukometaš Nemanja Vučićević iz Vojvodine pojačao je banjalučki Borac M:tel s kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Radojičić posjetio RK Borac M:tel

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić istakao je tokom posjete Rukometnom klubu Borac M:tel da će grad nastaviti da podržava ovaj uspješni klub, te da je značajno što će "crveno – plavi" i naredne sezone igrati evropsko takmičenje.

RK Borac m:tel poražen u Ljubuškom, Izviđač prvak BiH

Rukometaši Borca m:tel, nakon velike borbe, poražen su večeras u Ljubuškom 24:22, čime je Izviđač odbranio titulu šampiona BiH.

Najčitanije