RK Sloga

Trener Sloge Mario Kelentrić: Vratiti se na stare staze slave

Rukometni klub Sloga iz Doboja predstavio je novog trenera, proslavljenog hrvatskog reprezentativca i osvajača svjetskog zlata iz 2003. godine u Portugalu Marija Kelentrića (47). Nekadašnji as, nakon angažmana u reprezentaciji Hrvatske i ekipi Zagreba, gdje je radio kao trener golmana, vraća se u klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru.

Panić o remiju sa Izviđačem: Nismo odustajali

Rukometaši Sloge i aktuelnog šampiona Izviđača CO remizirali su na startu Premijer lige BiH, a trener Dobojlija Danko Panić ističe da, pored brojnih grešaka, može da pohvali borbenost svojih igrača.

Odbijena žalba RK Sloga

Žalba Muškog rukometnog Sloga na utakmicu polufinala plej – ofa Premijer lige BiH sa Izviđačem u Ljubuškom je odbijena kao neosnovana, saopštio je Zdenko Alpeza, komesar takmičenja.

RK Sloga: Neragularno u Ljubuškom, komesar: propozicije ispoštovane

Rukometni klub Sloga i zvanično je uputio žalbu komesaru takmičenja Premijer lige BiH na revanš utakmicu polufinala plej – ofa sa Izviđačem u Ljubuškom jer nije radio semafor u dvorani.

Rukometaši Borca savladali Slogu u Banjaluci

Rukometaši Borac m:tela savladali su večeras ekipu Sloge iz Doboja u Banjaluci rezultatom 30:26 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH.

Sahranjen bivši rukometaš dobojske Sloge Goran Stojić

Na lokalnom groblju u dobojskom naselju Bare danas je sahranjen proslavljeni rukometaš i sportski radnik Goran Stojić.

Stadion razlog spora RK Sloga i TV turnira šampiona u Doboju

Stadion sportskih igara u Doboju je predmet prepucavanja Rukometnog kluba Sloga i Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona, zbog čega trpe mladi rukometaši koji su donedavno trenirali u ovom sportskom zdanju, a sada nemaju gdje.

Pedeset ekipa na rukometnom turniru u Prnjavoru

Rukometni klub "Sloga" iz Prnjavora ovog vikenda ugostiće 50 ekipa iz regiona u okviru Trećeg međunarodnog turnira "Mika 2017".

Najčitanije