ROSU

Rakić: Cilj akcije ROSU da na sjeveru Kosmeta bude više Albanaca u policiji

Predsjednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da upadi pripadnika kosovske specijalne jednice ROSU na sjever Kosova i Metohije pokazuju namjeru Prištine da potiskivanjem

"Priština da oslobodi neosnovano uhapšene Srbe"

BEOGRAD - Srpska lista osudila je jutrošnji upad specijalne jedinice kosovske policije - ROSU na sjever Kosova i zatražila da odmah budu pušteni na slobodu Srbi koji su neosnovano uhapšeni.

Specijalci ROSU upali u pogrešan stan

KOSOVSKA MITROVICA - Pripadnici specijalne jedinice kosovske policije koji su jutros uhapsili policijskog službenika Radeta Basaru u Sjevernoj Mitrovici, upali su najprije u stan porodice Stanković, u istoj zgradi.

Prva komšinica Bojića: Lupali su na vrata i vikali da otvorim

KOSOVSKA MITROVICA - Desetak policajaca lupalo mi je na vrata, vikali su "otvaraj", od straha nisam mogla ni da pronađem ključ, svjedoči o jutrašnjoj akciji specijalaca ROSU u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici Ljiljana Kostić, prva komšinica šefa Operative KPS za sjever Kosova Željka Bojića.

Hodža: Akcija izvedena po nalogu Specijalnog tužilaštva

PRIŠTINA - Specijalni tužilac Sulja Hodža izjavio je da je jutrošnja specijalna operacija upada 100 pripadnika specijanih jedinica na sjeveru Kosova izvedena po nalogu Specijalnog tužilaštva, a izvršilac je Odjejenje za teška krivična djela prištinskog Osnovnog suda.

U akciji ROSU uhapšene dvije osobe zbog ubistva Ivanovića

Kosovska policija saopštila da je uhapšen policajac u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića kao i još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje.

Jedinice ROSU upale na sjever Kosova

KOSOVSKA MITROVICA - Jutros oko 5.50 više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa 25 oklopnih vozila i džipova upalo je na sjever KiM, saznaje Tanjug.

Graso sada tvrdi da KFOR nije znao za akciju ROSU: Pogrešno sam interpretiran

BEOGRAD - Portparol KFOR-a Vinćenco Graso izjavio je da KFOR nije bio obaviješten o nedavnoj akciji kosovske policije na sjeveru Kosova, da je to bila akcija policije i da nikada nije rekao da je KFOR bio obaviješten niti da je ikoga obavijestio.

Albancima smetaju srpske sirene, spremaju mjere protiv onih koji su ih uključili

PRIŠTINA - Kosovski ministar unutrašnjih poslova, Ekrem Mustafa, izjavio je danas da je u toku istraga o tome ko je naredio uključivanje sirena za vazdušnu opasnost na sjeveru Kosova i Metohije, tokom nedavne policijske akcije hapšenja pripadnika policije osumnjičenih za navodnu zloupotrebu službenog položaja.

Objavljen snimak napada na Rusa na KiM

BEOGRAD - Objavljen je snimak trenutka napada na pripadnika UNMIK-a Mihaila Krasnoščenkova, koji je 28. maja uhapšen i pretučen u selu Gornja Varaga na Kosovu i Metohiji.

Najčitanije