RS BiH

Savez ne može da reaguje zbog otkaza Popoviću nakon čestitanja Dana RS

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine nema niti mehanizme, niti nadležnosti da reaguje na bilo kakav način kada je riječ o otkazu igraču Dejanu Popoviću.

Robne rezerve RS dobile milionski spor protiv UIO BiH

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH izgubila je 9,5 miliona KM težak spor sa Robnim rezervama RS u stečaju.

Zastava RS pred poslanicima Parlamenta BiH

SARAJEVO - SNSD i stranke iz Republike Srpske okupljene u ovom bloku za nekoliko dana će napraviti prijedlog izmjena i dopuna Zakona o zastavi BiH i uputiti ga u parlamentarnu proceduru.

SNSD-u osam ministarskih fotelja u Vladi RS, Tegeltija kandidat za predsjedavajućeg SM

BANJALUKA - Izvršni komitet SNSD-a odlučio je večeras da kandidat za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH te stranke bude Zoran Tegeltija, sadašnji ministar finansija RS.

Republika Srpska protiv integracije BiH u NATO

BANJALUKA - Republika Srpska ne podržava ulazak BiH u bilo koje vojne saveze sve do konačne odluke Republike Srbije i sve aktivnosti koje se sprovode na aktivaciji Akcionog plana za članstvo BiH u NATO nisu prihvatljive za Republiku Srpsku.

CIK potvrdio imena za Dom naroda BiH i Vijeće naroda RS

SARAJEVO – Centralna izborna komisija (CIK) BiH je na današnjoj sjednici, nakon razmatranja izvještaja o posrednim izborima, donijela odluke kojima su utvrđeni rezultati posrednih izbora za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske i Vijeće naroda Republike Srpske.

Dodik napustio i zajednički sastanak Predsjedništva sa Palmerom

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik napustio je danas sastanak članova Predsjedništva sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom, saznaje Srna.

Perkunić ponovo u koaliciji Zajedno za BiH

BANJALUKA - Koalicija Zajedno za BiH formirala je Klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske i to nakon što se Mijo Perkunić iz HDZ 1990 "vratio" u ovu koaliciji.

Čubrilović: Potrebne promjene Ustava kod pitanja koje godinama blokira Klub Bošnjaka

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović smatra da je potrebno izmijeniti Ustav kada je riječ o pitanjima koja godinama blokira Klub Bošnjaka u Vijeću naroda, a to je proglašenje glavnog grada Republike i ukidanje smrtne kazne.

Cvijanović: Samo kandidatski status može održati aktivnim proces evropskih integracija

SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je tokom sastanka u Sarajevu sa delegacijom Političkog i bezbjednosnog komiteta Savjeta Evropske unije da samo kandidatski status za BiH može održati aktivnim proces evropskih integracija.

Najčitanije