RTRS

Mladen Branković imenovan za v.d.direktora RTRS-a

Upravni odbor Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) imenovao je Mladena Brankovića na mjesto vršioca dužnosti generalnog direktora ove medijske kuće.

Termini emitovanja nastave 19. i 20. marta

BANJALUKA - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i Republički pedagoški zavod, u saradnji sa Radio-televizijom Republike Srpske organuzuje nastavu na daljinu putem televizijskog prenosa za učenike od prvog do devetog razreda osnovnih škola u Republici Srpskoj.

Srđan Radanović: Novogodišnja magija treba da nas okupi

​Radio-televizija Republike Srpske tradicionalno priprema bogat novogodišnji program, uz koji će gledaoci uživati već od jutarnjih časova, ali i na samom izmaku tekuće i u prelazu u novu godinu. Kroz veliki produkcijski studio RTRS smjenjivaće se zvijezde u pjesmi, igri, plesu i zabavi, a gledaoce će kroz program voditi Srđan Radanović, Sandra Đukanović, Verica Kalaba te Danijel Dakić.

PDP-ov performans ispred RTRS-a

BANJALUKA - Draško Stanivuković i Jelena Trivić, poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske danas su održali performans pred zgradom RTRS-a.

Izvještaj o radu RTRS-a u NS RS: "Promijeniti Zakon o javnom sistemu"

BANJALUKA - Generalni direktor Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) Draško Milinović rekao je danas da je RTRS u prošloj godini ostvarila pokrivenost rashoda prihodima u veoma teškim uslovima u sistemu javnog emitovanja u Srpskoj i BiH.

BH novinari osudili napad na ekipu RTRS-a

SARAJEVO - Upravni odbor Udruženja/udruge BH novinari i Linija za pomoć novinarima osuđuju napad na vozilo Radio televizije Republike Srpske (RTRS), koji se desio juče u Sarajevu, kojom prilikom je nepoznati počinioci verbalno vrijeđao člana ekipe ove medijske kuće i nasrnuo na njihovo vozilo u blizini zgrade Predsjedništva BiH, dok su novinar i snimatelj RTRS –a boravili na press konferenciji u Predsjedništvu.

Osuda napada na ekipu RTRS-a u Sarajevu

SARAJEVO - Društvo novinara BiH osudilo je danas napad na ekipu Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) u neposrednoj blizini zgrade Predsjedništva BiH u Sarajevu.

Uhapšen osumnjičeni za napad na novinara RTRS-a

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je Miljana Kovača (41) iz Gradiške nakon što je novinar Radio-televizije Republike Srpske prijavio da ga je nepoznato lice vrijeđalo i oštetilo dio opreme za snimanje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Napadnuta ekipa RTRS-a u centru Banjaluke

BANJALUKA - Ekipa Radio televizije Republike Srpske i novinar Nikola Marić, poznatiji kao Nidžo Radoznalac napadnuti su danas u centru Banjaluke.

Na skupu novinara verbalno napali snimatelja RTRS-a

Na internetu se pojavio snimak sa protesta novinara u Banjaluci, na kome se jasno čuje kako za sada nepoznata osoba verbalno vrijeđa snimatelja RTRS-a Vladimira Milakovića.

Najčitanije