Rača

Zatvaraju se karantini u OŠ "Vuk Karadžić" Bijeljina i na Rači

​BIJELJINA - Mićo Mićić, komandant Štaba za vanredne situacije, naveo je da će, nakon što je Republički štab za vanredne situacije stavio van snage mjere koje se odnose na lokalne karantine i karantine pri graničnim prelazima, karantini u OŠ "Vuk Karadžić" i na graničnom prelazu Rača biti ukinuti.

Karantin obavezan za putnike koji ulaze u BiH preko prelaza u FBiH

BIJELJINA - Državljani BiH koji imaju mjesto prebivališta u gradu Bijeljina, a ulaze u BiH preko graničnih prelaza koji se nalaze na teritoriji FBiH, dužni su da se jave u karantin Osnovne škole "Vuk Kradžić", gdje će biti pregledani, jasan je Ratomir Draganić, načelnik gradskog Odjeljenja komunalne policije.

Novitović: Šatorski karantin na Rači ispunjava standarde SZO

BIJELJINA - Direktor Republičke uprave civilne zaštite Milan Novitović rekao je Srni da je šatorski karantin prema graničnom prelazu Rača trenutno predviđen za smještaj lica pod nadzorom koja uđu u zemlju na prelazima Rača, Pavlovića most, Šepak, Karakaj, Bratunac i Skelani, te da ispunjava standarde Svjetske zdravstvene organizacije.

Postavljeni šatori na staroj lokaciji graničnog prelaza Rača

BIJELJINA - Na staroj lokaciji graničnog prelaza Rača kasno popodne postavljena su dva šatora za prihvat putnika koji iz Srbije dolaze u Republiku Srpsku, odnosno BiH, radi sprečavanja širenja virusa korona.

"Prelazi Pavlovića most i Rača funkcionišu normalno"

BIJELJINA - Svi granični prelazi u zoni odgovornosti Terenske kancelarije "Sjeveroistok" sa sjedištem u Bijeljini otvoreni su za saobraćaj, osim skelskog prelaza Jamena u Crnjelovu, rekao je dežurni operativni policajac u ovoj kancelariji.

Državljanka BiH sakrila automatsku pušku ispod haube

BIJELJINA - Službenici Jedinice granične policije Bijeljina otkrili su juče automatsku pušku M-70 i dva okvira, prilikom granične kontrole BMW-a italijanskih registarskih oznaka.

Obustava saobraćaja na graničnom prelazu Rača

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Rača danas od 12.00 do 20.00 časova biće obustavljen saobraćaj zbog svečanosti kojom će biti označen početak izgradnje autoputa Beograd-Sarajevo.

Gužva na Rači i Pavlovića mostu

​BANJALUKA - Na graničnom prelazu Rača pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH prema Srbiji, a na ulazu na prelazu Pavlovića most, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Carinski terminal ostaje na Rači

BANJALUKA - Carinski terminal na graničnom prelazu Rača kod Bijeljine ostaje na istoj lokaciji, ali se moraju naći dodatna sredstva za održavanje ovog graničnog i carinskog terminala.

Prevoznici i špediteri odustali od blokade Rače

BANJALUKA- Predstavnici Udruženja za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske i špeditera odustali su od potpune blokade graničnog prelaza Rača koju su najavili za četvrtak, a Upravi za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine danas će uputiti zahtjev za sastanak u srijedu, 21. avgusta, na kojem žele da razgovaraju o namjerama da izmjeste carinski terminal sa postojeće lokacije.

Najčitanije