Račun

Goste iznenadio račun, u lokalu uzvratili: Idite u Dubrovnik

Sa Jadrana svake godine stižu priče u visokim računima u ugostitetljskim objektima, tako je i ove godine uprkos tome što se zbog pandemije virusa korona domaćini bore za svakog gosta.

Blokiran račun 95.251 firmi u BiH

SARAJEVO - Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je do jutros blokiran 95.251 račun poslovnih subjekata, dok 51.990 firmi ima blokiran bar jedan račun.

Blokiran račun policajca koji je odbio da tuče svoj narod

NIKŠIĆ - Miloje Šćepanović, bivši policajac iz Nikšića, koji je poslije 23 godine aktivnog rada u toj službi napustio posao odbijajući da u jednoj akciji tuče svoj narod, ne može na svoje ime da primi novac preko kompjuterskog sistema Vestern union.

Dobojlije najviše zaziru od komunalne naknade

DOBOJ - Od svih računa koji im stižu u poštansko sanduče, odnosno usluga koje moraju platiti, Dobojlije najviše zaziru od komunalne naknade, zbog čega u lokalnom Udruženju za zaštitu potrošača najviše prigovora dobiju na račun Direkcije za izgradnju i razvoj grada (DIRG), koja naplaćuje tu mjesečnu obavezu.

Nestao novac sa računa u banci

TREBINJE - Policijskoj upravi Trebinje jedna osoba je prijavila da su sa njegovog tekućeg računa bez njegove dozvole izvršene tri novčane transakcije od ukupno oko 495 KM, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.

Treći dan zaredom prijavljuju nestanak novca sa računa

GACKO - Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je da je sa tekućeg računa jedne osobe u banci u ovom mjestu ukradeno oko 16.500 KM i 11.000 evra, saopšteno je danas iz Policijske uprave Trebinje.

Na udaru još jedan bankovni račun u Gacku

GACKO - Jedna osoba je prijavila Policijskoj stanici Gacko da je sa njegovog tekućeg i deviznog računa ukradeno 10.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Studentu sa računa nestalo oko 7.400 KM

GACKO - Gatačkoj policiji prijavljeno je da je sa računa otvorenog u jednoj banci nestalo oko 3,800 evra (oko 7.400 KM) .

Fiskalni račun - garant odgovorne kupovine

BANJALUKA - Nagradna igra "10 računa izbroji i stan osvoji" u organizaciji Vlade RS, sa pristiglih više od 1,8 miliona koverti, najveća je nagradna igra ikad organizovana u BiH, a njen cilj je bio podizanje svijesti građana o borbi protiv sive ekonomije.

Preduzetniku iz Trebinja zbog neizdavanja računa maksimalna kazna

BANJALUKA - Vlasnik radnje s područja Trebinja prvi je preduzetnik koji se našao na udaru novog, strožeg Zakona o fiskalnim kasama RS, a koji je na snazi puna dva mjeseca.

Najčitanije