Računi

Blokirano 95.256 računa firmi u BiH

Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je jutros blokirano 95.256 računa poslovnih subjekata, dok 51.943 firme imaju blokiran bar jedan račun.

Naplaćivali lažne račune od noćenja

TREBINJE - Trebinjska policija je Okružnom javnom tužilaštvu iz ovog grada podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu prevara u službi protiv Ž.T., M.U., S.B., M.K. i V.N., koji su upleteni u čuvenu hercegovačku aferu "Papović", čime je pričinjena materijalna šteta od 70.220 maraka.

Blokirana 95.072 računa firmi u BiH

Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima su na dan 2. decembar bila blokirana 95.072 računa poslovnih subjekata, dok 51.821 firma ima blokiran bar jedan račun.

Zbog fiskalnih računa katanac na 40 objekata u Banjaluci

BANJALUKA - Inspektori Poreske uprave RS su u okviru kontrola evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa u prvih 10 mjeseci ove godine za 40 poreskih obveznika sa područja grada izrekli mjeru privremene zabrane obavljanja djelatnosti u trajanju od 15 dana.

Blokirano 94.692 računa firmi u BiH

SARAJEVO - Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je blokirano 94.692 računa poslovnih subjekata, dok 51.613 firmi imaju blokiran bar jedan račun.

Blokirana 94.504 računa firmi u BiH

SARAJEVO - Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke prema kojima su jutros bila blokirana 94.504 računa poslovnih subjekata u BiH, dok 51.516 firmi imaju blokiran bar jedan račun.

U nedjelju izvlačenje, pogledajte kako izgleda drugi stan

​Drugi stan koji će biti dodijeljen u okviru nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji", dobiće vlasnika u nedjelju, 29.09. uz izvlačenje uživo na programu RTRS od 20.15 sati.

Za deset dana stiglo 30.000 koverti

BANJALUKA - Za deset dana, koliko je prošlo od zvaničnog početka nagradne igre "Deset računa izbroji i stan osvoji" građani Republike Srpske poslali su 29.791 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima, a najsrećnije na jesen očekuju četiri stana u banjalučkom naselju Lauš.

Donosimo sve detalje nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji"

BANJALUKA - Građani zainteresovani za učešće u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji" od ponedjeljka 15. jula mogu predati popunjene koverte u bilo kojoj poslovnici pošta Republike Srpske ili poštanskim sandučićima sa čime dobijaju šansu da osvoje jedan od četiri stana u Banjaluci.

Izvještaji protiv bivšeg profesora i 18 naručilaca lažnih računa

TREBINJE - Okružno tužilaštvo u Trebinju zaprimilo je od Ministarstva unutrašnjih poslova RS izvještaje protiv 19 lica, osumnjičenih da su, na štetu "Elektroprivrede RS" i drugih preduzeća i opština istočne Hercegovine, stekli protivpravnu imovinsku korist od blizu 800.000 maraka u aferi "Falsifikator".

Najčitanije