Rad

Nastavljeno prvenstvo Srbije: Zvezda obezbijedila šampionsku titulu

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastavljeno je danas poslije dva i po mjeseca pauze zbog pandemije virusa korona utakmicom u Beogradu u kojoj je Crvena zveda savladala Rad rezultatom 5:0, čime je obezbijedila šampionsku titulu.

Produženo radno vrijeme Zelene pijace u Bijeljini

BIJELJINA - Na današnjoj sjednici Gradski štab za vanredne situacije grada Bijeljina je, u okviru popuštanja mjera zabrane i nakon brojnih zahtjeva građana i prodavaca, donio naredbu o novom radnom vremenu Zelene pijace, koja u periodu od od 5. do 11. maja radnim danima može raditi od sedam do 16.30, a u dane vikenda od sedam do 14 časova.

Informacione tehnologije neiscrpan izvor novih poslovnih ideja

Da li će trenutni način poslovanja i rada od kuće otvoriti neka nova radna mjesta ili će postojeća potpuno preoblikovati, kada se situacija izazvana širenjem virusa korona smiri? Hoće li radni procesi biti vraćeni na isti nivo i u isti oblik kakav smo imali prije početka pandemije? Kako se postaviti? Šta uraditi? Kako spremno dočekati kraj pandemije?

Jači interes za kreativni rad u Domu penzionera Trebinje

TREBINJE - U Domu penzionera Trebinje nabavili su dodatne količine materijala za ručnu radinost kako bi svojim štićenicima omogućili da što kvalitetnije provedu slobodno vrijeme u unutrašnjosti objekta, jer je situacija izazvana virusom korona povećala interesovanje korisnika za kreativni rad.

Frontmen "Činčile": Čupamo se iz negative kreativnim radom

Sarajevski alternativni bend "Činčila" predstavio je video "Činčila Home karanjtin šov", koji je snimljen mobilnim telefonom u kućnoj izolaciji.

Kako da uštedite struju dok radite od kuće

Postoji nekoliko jednostavnih načina kako, uz sitne promjene navika, u domaćinstvima možete racionalno da koristite energiju i uštedite novac.

Služba porodične medicine i pedijatrija u Banjaluci rade do 19 časova

BANJALUKA - Direktor Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović rekla je da će služba porodične medicine i služba pedijatrije u popodnevnoj smjeni raditi do 19 časova jer je u Srpskoj od 20 časova do pet ujutru na snazi policijski čas.

Rad od kuće katapultirao tražnju za laptopima

SEUL, TOKIO - Sve veći broj zaposlenih širom svijeta radi od kuće u okviru mjera za usporavanje širenja virusa korona, što je vinulo tražnju za laptopima i perifernom mrežnom opremom, kao i za komponentama poput čipova, jer su kompanije užurbano počele da prave virtuelne kancelarije.

Promjene u radu Fonda PIO zbog virusa korona

BIJELJINA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske pozvao je danas stranke da se filijalama prioritetno obraćaju telefonom ili mejlom, radi smanjenja rizika od širenja virusa korona.

"Twitter" zatražio od zaposlenih da rade od kuće

"Twitter" je obavijestio svoje radnike da treba da rade od kuće da bi se zaustavilo širenje virusa korona.

Najčitanije