Rada Manojlović

Rada Manojlović zbog jakih bolova primljena u bolnicu

Pjevačica Rada Manojlović prethodne noći trpjela je nesnosne bolove, zbog čega je bila primorana da se javi ljekaru.

Mladić iz RS platio 2.500 evra za noć sa Radom Manojlović

Sin uglednog biznismena iz Banjaluke platio je 2.500 evra za "noć sa Radom Manojlović", pošto mu je obećano da će za te pare "dobiti pevačicu sa kojom će moći da provede noć". Time je Rada postala žrtva velike prevare, s obzirom na to da nikakve veze nema sa tim svijetom.

Rada Manojlović izgubila mikrofon vrijedan 5.000 evra

Pjevačica Rada Manojlović doživjela je neprijatnost dok se vraćala s nastupa u Švajcarskoj, kada je shvatila da je ostala bez mikrofona vrijednog 5.000 evra.

Rada Manojlović hitno mora na operaciju

Popularna pjevačica Rada Manojlović se već godinama bori sa bolovima u kičmi zbog pršljenova koji joj gnječe nerve. Ona ima problema i sa diskusima, te je odlučila da ljekarsku pomoć potraži u Švajcarskoj, gdje će tim stučnjaka odlučiti da li će i kada biti operisana.

Rada Manojlović ulaže u svom selu, evo šta gradi

Otkako je postala pjevačica, Rada Manojlović se iz rodnog sela Četereža preselila u Beograd, ali rodnu grudu nikad nije zaboravila. Štaviše, ona je u svom mjestu na jugu Srbije prije tri godine sagradila kuću, a sada želi da ode korak dalje i napravi dječje igralište u dvorištu.

Privođeni na koncertu Rade Manojlović u Tuzli ponovo uhapšen?

TUZLA - Prema nalogu Kantonalnog tužilaštva TK u toku je akcija "Scarface" na širem području Grada Tuzla koju provode službenici Policijske uprave TK.

Prekinut koncert Rade Manojlović u Tuzli, uhapšen vlasnik diskoteke

Beriz Kabilović, žestoki momak iz Tuzle, priveden je u petak na otvaranju vlastite diskoteke "Grande Club" u hotelu Tuzla, potvrđeno je iz više izvora.

Rada Manojlović: Plašim se za život

Radmila Manojlović (34) već duže vrijeme muči muku sa spavanjem, a lijekove za smirenje nikako ne uspijeva da izbaci i da prestane da ih uzima.

Nakon deportacije, Rada Manojlović doživjela još jednu neprijatnost

Pjevačica Rada Manojlović je prije nekoliko dana doživjela veliku neprijatnost kada je zadržana sat i po vremena na ciriškom aerodromu, nakon čega je deportovana u Srbiju.

Rada Manojlović deportovana iz Švajcarske

​Rada Manojlović je u toku jučerašnjeg dana doživela veliku neprijatnost kada je zadržana sat i po vremena na ciriškom aerodromu, nakon čega je deportovana u Srbiju.

Najčitanije