Rada Manojlović

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića traje već dugi niz godina, a par nisu pratili skandali, već su oni svoju ljubav čuvali sebično za sebe, ne dozvolivši da im bilo ko remeti idilu.

Brat Rade Manojlović otkrio zbog čega mu pjevačica nije pomogla

Nenad Manojlović, bio je takmičar Zvetda Granda, a tada se najviše spekulisalo o tome, kako njegova polusestra, Rada Manojlović, koja je jedna od najtraženijih pjevačica, ne želi da mu pomogne u karijeri.

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Bivši par Rada Manojlović i Milan Stanković ne prestaju da objavljuju twittove u kojima iznose antivakserske stavove, te su sada i pojedine kolege prokomentarisale sporne izjave koje pjevačica i pjevač dijele na Twitteru.

Rada Manojlović štedi, otkazala garažu od 120 evra?

Pjevačica Rada Manojlović kao i ostale folk zvijezde više od godinu dana nisu imale posla zbog pandemije virusa korona, te su se njihovi finansijki prihodi dosta smanjili, a pjevačica je navodno zbog toga bila prinuđena da otkaže garažu u zgradi koju je godinama iznajmljivala.

Rada Manojlović odbila da snimi neke pjesme, a one su postale hitovi

Rada Manojlović veliki je ljubitelj društvenih mreža, a nedavno je otvorila i Twitter nalog, kako bi komunicirala sa svojim pratiocima.

Snimci Rade Manojlović među najgledanijim na sajtu za odrasle

Pjevačica Rada Manojlović jedna je od najpopularnijih Srpkinja na dva porno-sajta. Pojedini njeni snimci sa nastupa najgledaniji su na portalima za odrasle, a jedan ima više od 300.000 pregleda.

Rada Manojlović kolegama: Ne žalite se, neki jedva krpe kraj sa krajem

Pjevačica Rada Manojlović je otkrila da joj smeta to što se njene pojedine kolege žale zbog trenutnog stanja, budući da već nekoliko mjeseci ne nastupaju zbog korona virusa.

Rada Manojlović zbog jakih bolova primljena u bolnicu

Pjevačica Rada Manojlović prethodne noći trpjela je nesnosne bolove, zbog čega je bila primorana da se javi ljekaru.

Mladić iz RS platio 2.500 evra za noć sa Radom Manojlović

Sin uglednog biznismena iz Banjaluke platio je 2.500 evra za "noć sa Radom Manojlović", pošto mu je obećano da će za te pare "dobiti pevačicu sa kojom će moći da provede noć". Time je Rada postala žrtva velike prevare, s obzirom na to da nikakve veze nema sa tim svijetom.

Rada Manojlović izgubila mikrofon vrijedan 5.000 evra

Pjevačica Rada Manojlović doživjela je neprijatnost dok se vraćala s nastupa u Švajcarskoj, kada je shvatila da je ostala bez mikrofona vrijednog 5.000 evra.

Najčitanije