Rada Manojlović

Prekinut koncert Rade Manojlović u Tuzli, uhapšen vlasnik diskoteke

Beriz Kabilović, žestoki momak iz Tuzle, priveden je u petak na otvaranju vlastite diskoteke "Grande Club" u hotelu Tuzla, potvrđeno je iz više izvora.

Rada Manojlović: Plašim se za život

Radmila Manojlović (34) već duže vrijeme muči muku sa spavanjem, a lijekove za smirenje nikako ne uspijeva da izbaci i da prestane da ih uzima.

Nakon deportacije, Rada Manojlović doživjela još jednu neprijatnost

Pjevačica Rada Manojlović je prije nekoliko dana doživjela veliku neprijatnost kada je zadržana sat i po vremena na ciriškom aerodromu, nakon čega je deportovana u Srbiju.

Rada Manojlović deportovana iz Švajcarske

​Rada Manojlović je u toku jučerašnjeg dana doživela veliku neprijatnost kada je zadržana sat i po vremena na ciriškom aerodromu, nakon čega je deportovana u Srbiju.

Incident na nastupu Rade Manojlović, reagovalo i obezbjeđenje

Kako prenose beogradski mediji, Rada Manojlović je krajem prošle nedjelje pevala na jednom veselju nedaleko od Kragujevca gdje je doživila veliku neprijatnost.

Rada Manojlović konačno zablistala u vjenčanici

​Rada Manojlović koja uživa u ljubavi sa Harisom Berkovićem, za potrebe novog spota obukla je bijelu haljinu koja ni manje ni više, podsjeća na vjenčancicu.

Rada Manojlović i Haris Berković grade kuću u BiH

Pjevačica Rada Manojlović (33) i njen izabranik Haris Berković (25) navodno su riješili da ulože u zajednički život tako što će da kupe nekretninu u Beogradu, ali i da sagrade kuću u Bosni i Hercegovini.

Radi Manojlović investitor pokušao prodati stan bez dokumentacije

Budući da godinama unazad radi punom parom i zarađuje, pjevačica Rada Manojlović je riješila da kapariše stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 evra.

Rada Manojlović osigurala noge

​Atraktivna pjevačica Rada Manojlović uvijek je važila za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti, a tome ide u prilog i njena vitka linija i duge noge koje je sada i osigurala.

Rada Manojlović priznala da je bankrotirala

Pjevačica Rada Manojlović pleni sve svojom iskrenošću i neposrednošću, te otuda mnoge i nije začudila kada je priznala da je u potpunosti ostala bez novca, što bi praktično nemoguće bilo čuti od njenih koleginica.

Najčitanije