Rada Manojlović

Rada Manojlović i Haris Berković grade kuću u BiH

Pjevačica Rada Manojlović (33) i njen izabranik Haris Berković (25) navodno su riješili da ulože u zajednički život tako što će da kupe nekretninu u Beogradu, ali i da sagrade kuću u Bosni i Hercegovini.

Radi Manojlović investitor pokušao prodati stan bez dokumentacije

Budući da godinama unazad radi punom parom i zarađuje, pjevačica Rada Manojlović je riješila da kapariše stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 evra.

Rada Manojlović osigurala noge

​Atraktivna pjevačica Rada Manojlović uvijek je važila za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti, a tome ide u prilog i njena vitka linija i duge noge koje je sada i osigurala.

Rada Manojlović priznala da je bankrotirala

Pjevačica Rada Manojlović pleni sve svojom iskrenošću i neposrednošću, te otuda mnoge i nije začudila kada je priznala da je u potpunosti ostala bez novca, što bi praktično nemoguće bilo čuti od njenih koleginica.

Rada Manojlović vraća kockarske dugove svog momka

Momak Rade Manojlović Haris Berković navodno je zapao u ogromne kockarske dugove, zbog čega i ona preživljava pravu dramu. Naime, njemu su navodno za vratom zelenaši kod kojih se zadužio, pa mu sada prijete brutalnim batinama ukoliko im ne vrati pare, prenosi Kurir.rs.

Udaje se Rada Manojlović

Teško je prebrojati koliko je već puta do sada pjevačica Radmila Manojlović (32) izjavila je da je u svom kolegi Harisu Berkoviću (23) pronašla sve ono što je godinama kod muškarca priželjkivala.

Ivica Dačić progovorio o vezi sa Radom Manojlović

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić prvi put je javno progovorio o glasinama da je bio u tajnoj vezi sa Radom Manojlović.

Najčitanije