Rada Manojlović

Rada Manojlović štedi, otkazala garažu od 120 evra?

Pjevačica Rada Manojlović kao i ostale folk zvijezde više od godinu dana nisu imale posla zbog pandemije virusa korona, te su se njihovi finansijki prihodi dosta smanjili, a pjevačica je navodno zbog toga bila prinuđena da otkaže garažu u zgradi koju je godinama iznajmljivala.

Rada Manojlović odbila da snimi neke pjesme, a one su postale hitovi

Rada Manojlović veliki je ljubitelj društvenih mreža, a nedavno je otvorila i Twitter nalog, kako bi komunicirala sa svojim pratiocima.

Snimci Rade Manojlović među najgledanijim na sajtu za odrasle

Pjevačica Rada Manojlović jedna je od najpopularnijih Srpkinja na dva porno-sajta. Pojedini njeni snimci sa nastupa najgledaniji su na portalima za odrasle, a jedan ima više od 300.000 pregleda.

Rada Manojlović kolegama: Ne žalite se, neki jedva krpe kraj sa krajem

Pjevačica Rada Manojlović je otkrila da joj smeta to što se njene pojedine kolege žale zbog trenutnog stanja, budući da već nekoliko mjeseci ne nastupaju zbog korona virusa.

Rada Manojlović zbog jakih bolova primljena u bolnicu

Pjevačica Rada Manojlović prethodne noći trpjela je nesnosne bolove, zbog čega je bila primorana da se javi ljekaru.

Mladić iz RS platio 2.500 evra za noć sa Radom Manojlović

Sin uglednog biznismena iz Banjaluke platio je 2.500 evra za "noć sa Radom Manojlović", pošto mu je obećano da će za te pare "dobiti pevačicu sa kojom će moći da provede noć". Time je Rada postala žrtva velike prevare, s obzirom na to da nikakve veze nema sa tim svijetom.

Rada Manojlović izgubila mikrofon vrijedan 5.000 evra

Pjevačica Rada Manojlović doživjela je neprijatnost dok se vraćala s nastupa u Švajcarskoj, kada je shvatila da je ostala bez mikrofona vrijednog 5.000 evra.

Rada Manojlović hitno mora na operaciju

Popularna pjevačica Rada Manojlović se već godinama bori sa bolovima u kičmi zbog pršljenova koji joj gnječe nerve. Ona ima problema i sa diskusima, te je odlučila da ljekarsku pomoć potraži u Švajcarskoj, gdje će tim stučnjaka odlučiti da li će i kada biti operisana.

Rada Manojlović ulaže u svom selu, evo šta gradi

Otkako je postala pjevačica, Rada Manojlović se iz rodnog sela Četereža preselila u Beograd, ali rodnu grudu nikad nije zaboravila. Štaviše, ona je u svom mjestu na jugu Srbije prije tri godine sagradila kuću, a sada želi da ode korak dalje i napravi dječje igralište u dvorištu.

Privođeni na koncertu Rade Manojlović u Tuzli ponovo uhapšen?

TUZLA - Prema nalogu Kantonalnog tužilaštva TK u toku je akcija "Scarface" na širem području Grada Tuzla koju provode službenici Policijske uprave TK.

Najčitanije