Radar

Bend "Eho radar" predstavio novi singl i spot "Oprosti za bol"

Bend "Eho radar" iz Prijedora objavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Oprosti za bol". Kako ističu članovi ovog sastava, pjesmu slušaoci mogu protumačiti na razne načine, ali njena osnovna tematika je borba sa teškim izborima i odlukama koje život postavlja pred nas.

Radar za koji ne postoje nevidljivi avioni

MOSKVA - U Mordoviji je počeo sa radom novi OTH radar Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije "Kontejner".

Njemački grad uveo u upotrebu radar montiran na biciklu

Narodne sluge, zaposlene u sekretarijatu za kontrolu saobraćaja njemačkog grada Augsburga, došle su na ideju koju su i realizovale, pa se tako u upotrebi od strane pomenute službe nalazi teretni bicikl koji nosi funkcionalan radarski sistem namenjen kontroli brzine kretanja vozila. Gradski činovnici imaju samo reči hvale za novi mobilni sistem.

Dual radar u Bijeljini "uhvatio" 1.547 prekoračenja brzine

BIJELJINA - U periodu od 2. do 31. oktobra 2019. godine radarski sistem '' Redflex traffic systems fty – Dual '' evidentirao je 1.547 prekoračenja brzine na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina.

Dual radar kontroliše Doboj do 1. decembra

DOBOJ - Radarski sistem dual kontrolisaće brzinu kretanja vozila na putevima u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Doboj do 1. decembra.

'Dual' na putevima Istočnog Sarajeva, Gradiške i Prijedora

​ISTOČNO SARAJEVO - Brzinu vožnje na putevima u nadležnosti policijskih uprava Istočno Sarajevo, Gradiška i Prijedor do 31. oktobra kontrolisaće savremeni radarski sistem "Dual".

Dual radar "lovi" vozače i u Prijedoru

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor u periodu od 2. oktobra do 31. oktobra, vršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa "Dual" radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, bez zaustavljanja od strane policijskih službenika.

Dual radar do kraja mjeseca u Gradišci

BANJALUKA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Gradiška od sutra pa do 31. oktobra biće sprovedena pojačana kontrola učesnika u saobraćaju putem radarskog sistema "dual".

Vozači, oprez, kod Prijedora tri nove kamere

PRIJEDOR - Na području Prijedora u narednom periodu biće stavljeni u funkciju radari na tri lokacije koje su ustanovljene kao kritične, te će vrebati nesavjesne vozače i na njih djelovati preventivno da poštuju brzine kretanja na ovim dionicama kako bi bio smanjen broj saobraćajnih nezgoda.

Pariz testira zvučni radar za automobile

​Parižlani sa moćnim automobilima uskoro će možda morati da pripaze kada požele da turiraju gas. U pojedinim dijelovima grada u toku je testiranje „zvučnog radara“, sistema koji je u stanju da identifikuje automobile koji su suviše bučni, kako bi im se eventualno prosliedile kazne.

Najčitanije