Radar

Do kraja decembra pojačana radarska kontrola na području Prijedora

PRIJEDOR - Područje Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Kostajnice u periodu od 10. do 31. decembra biće pod pojačanom kontrolom savremenog radarskog sistema za kontrolu brzine kretanja vozila, naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

Bijeljinski puteve pod kontrolom "dual" radara

BIJELJINA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina od danas će kontrola saobraćaja biti pojačana korištenjem radarskog sistema "dual", najavljeno je iz ove uprave.

Nekoliko gradova pod budnim okom "dual" radara

PRIJEDOR - "Dual" od danas kontroliše saobraćaj na području Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Kostajnice, najavljeno je iz prijedorske Policijske uprave.

Banjalučka policija pojačano kontroliše brzinu

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka obavještava vozače da će se na putevima koji su u nadležnosti ove uprave, od 5. do 30. septembra, brzina vozila kontrolisati radarskim sistemom za automatsko mjerenje "Redflex traffic system - Dual".

Putevi u Bijeljini pod pojačanom kontrolom dual radara

BIJELJINA - Od sutra, 21. avgusta, pa do 31. avgusta 2020. na putevima koje operativno pokriva PU Bijeljina sprovodiće se pojačana radarska kontrola saobraćaja, saopšteno je iz ove policijske uprave.

Savremeni radar "uhvatio" 461 prekršaj

ZVORNIK - Od 21. do 31. jula evidentiran je 461 prekršaj prekoračenja brzine kretanja na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, saopšteno je iz ove uprave.

Još pet presretača od avgusta na putevima RS

BANJALUKA - U pet neobilježenih službenih vozila MUP-a RS novije generacije i različitih marki tokom avgusta biće završena ugradnja kompletne opreme mobilnih radara, kao i obuka policijskih službenika, koji će se naći na putevima Republike Srpske i kontrolisati učesnike u saobraćaju.

Bijeljina u julu i avgustu pod kontrolom tri automatska radara

BIJELJINA - Tri mjerna uređaja za kontrolu brzine u automatskom modu biće angažovana tokom jula i avgusta na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina, najaveno je iz ove uprave.

U RS 30 uređaja mjeriće brzinu kretanja vozila non-stop

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sprovodiće tokom jula i avgusta intenzivniju kontrolu saobraćaja u kojoj će biti korišteno 30 sistema za mjerenje brzine tokom 24 časa, rekao je danas načelnik Jedinice policije za bezbjednost saobraćaja Goran Amidžić.

Od utorka pojačana kontrola saobraćaja na bijeljinskim putevima

BIJELJINA – Policijska uprava Bijeljina od sutra 02. juna spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja, pri čemu će se kontrola brzine kretanja vozila do 20.juna vršiti preko radarskog sistema ''Redflex traffic systems fty – Dual''.

Najčitanije