Radar

Savremeni radar lovi brze vozače na području Banjaluke

BANJALUKA - Policijska uprava (PU) Banjaluka od danas do 19.12.2021. godine spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja na putevima koji su u nadležnosti ove uprave.

Policajac ulovio lopova koji je pokušao ukrasti radar

Često ljudi u strahu da zataškaju zločin, počine još i gori i sami sebi naprave još i veću štetu. Vozač (29) u Bavarskoj upravo je to napravio i napravio sebi poprilične probleme i to bez razloga.

MUP: Stacionarni radarski sistem radi u Banjaluci u skladu sa zakonom

BANJALUKA - Prekršaji evidentirani stacionarnim radarskim sistemom na području grada Banjaluke se evidentiraju u skladu s postojećim pozitivnim pravnim aktima, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Devet novih radara u Banjaluci od danas vreba prebrze vozače

Devet novih stacionarnih radara od danas počinje s radom na području Banjaluke, a oni će evidentirati prekršaje nepropisne brzine i nepoštovanja zabrane na raskrsnicama koje su regulisane semaforima.

Radari i presretači za vikend "ulovili" 118 prekršaja

GRADIŠKA - Tokom vikenda evidentirano je 118 prekršaja prekoračenja brzine na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" na putevima u nadležnosti PU Zvornik

ZVORNIK - Radarski sistem "dual" od danas do 2. maja kontroliše brzinu kretanja vozila na putevima u nadležnosti Policijske uprave Zvornik.

Do kraja decembra pojačana radarska kontrola na području Prijedora

PRIJEDOR - Područje Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Kostajnice u periodu od 10. do 31. decembra biće pod pojačanom kontrolom savremenog radarskog sistema za kontrolu brzine kretanja vozila, naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

Bijeljinski puteve pod kontrolom "dual" radara

BIJELJINA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina od danas će kontrola saobraćaja biti pojačana korištenjem radarskog sistema "dual", najavljeno je iz ove uprave.

Nekoliko gradova pod budnim okom "dual" radara

PRIJEDOR - "Dual" od danas kontroliše saobraćaj na području Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Kostajnice, najavljeno je iz prijedorske Policijske uprave.

Banjalučka policija pojačano kontroliše brzinu

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka obavještava vozače da će se na putevima koji su u nadležnosti ove uprave, od 5. do 30. septembra, brzina vozila kontrolisati radarskim sistemom za automatsko mjerenje "Redflex traffic system - Dual".

Najčitanije