Radar

Radar u Gradišci tokom aprila

GRADIŠKA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Gradiška od sutra do 30. aprila brzinu kretanja vozila kontrolisaće savremeni radarski sistem.

"Dual" radar na području Mrkonjić Grada do kraja marta

MRKONJIĆ GRAD – Policijski službenici će na području Mrkonjić Grada od 9. do 31. marta vršiti kontorlu vozača pomoću radarskog sistema "Dual".

Do kraja marta brzinu kretanja vozila kontroliše savremeni radar

ZVORNIK - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Zvornik brzinu kretanja vozila od danas do 31. marta kontrolisaće savremeni radarski sistem, bez prisustva policije i bez zaustavljanja vozača.

Dual radar od srijede na ulicama Bijeljine

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina od sutra 22. januara spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja, u cilju prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima je neprilagođena, nebezbjedna i nepropisna brzina kretanja dominantan uzrok težnih oblika saobraćajnih nezgoda.

Bend "Eho radar" predstavio novi singl i spot "Oprosti za bol"

Bend "Eho radar" iz Prijedora objavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Oprosti za bol". Kako ističu članovi ovog sastava, pjesmu slušaoci mogu protumačiti na razne načine, ali njena osnovna tematika je borba sa teškim izborima i odlukama koje život postavlja pred nas.

Radar za koji ne postoje nevidljivi avioni

MOSKVA - U Mordoviji je počeo sa radom novi OTH radar Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije "Kontejner".

Njemački grad uveo u upotrebu radar montiran na biciklu

Narodne sluge, zaposlene u sekretarijatu za kontrolu saobraćaja njemačkog grada Augsburga, došle su na ideju koju su i realizovale, pa se tako u upotrebi od strane pomenute službe nalazi teretni bicikl koji nosi funkcionalan radarski sistem namenjen kontroli brzine kretanja vozila. Gradski činovnici imaju samo reči hvale za novi mobilni sistem.

Dual radar u Bijeljini "uhvatio" 1.547 prekoračenja brzine

BIJELJINA - U periodu od 2. do 31. oktobra 2019. godine radarski sistem '' Redflex traffic systems fty – Dual '' evidentirao je 1.547 prekoračenja brzine na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina.

Dual radar kontroliše Doboj do 1. decembra

DOBOJ - Radarski sistem dual kontrolisaće brzinu kretanja vozila na putevima u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Doboj do 1. decembra.

'Dual' na putevima Istočnog Sarajeva, Gradiške i Prijedora

​ISTOČNO SARAJEVO - Brzinu vožnje na putevima u nadležnosti policijskih uprava Istočno Sarajevo, Gradiška i Prijedor do 31. oktobra kontrolisaće savremeni radarski sistem "Dual".

Najčitanije