Rade Šerbedžija

Šerbedžija otvorio Facebook profil na kojem recituje poeziju

Rade Šerbedžija krajem marta otvorio je svoju službenu Facebook stranicu, a za samo dvije sedmice skupio je 60 hiljada obožavatelja.

Rade Šerbedžija recitovao i kuvao na Facebooku

Poznati glumac Rade Šerbedžija obavijestio je prijatelje na svom Facebook nalogu da želi da snima pjesme i priča priče putem ove društvene mreže, kako bi im svima zajedno brže prošlo vrijeme.

Radivojević: Šerbedžijina uloga u "Virdžiniji" kruna karijere

BRIONI - Uloga Džordža Radeta Šerbedžije u predstavi "Ko se boji Virdžinije Vulf" u režiji Lenke Udovički predstavlja krunu njegovog pozorišnog stvaralaštva, kazao je reditelj Jug Radivojević, koji je od nedavno i direktor Beogradskog dramskog pozorišta.

Rade Šerbedžija dobitnik nagrade "Mary Pickford"

Nagrada "Mary Pickford Award" za sveukupni doprinos u svjetskom filmu, koju u sklopu dodjele 23. Nagrade Satellite dodjeljuje Međunarodna novinarska akademija u Los Angelesu (The International Press academy - IPA), ove je godine pripala glumcu, reditelju i muzičaru Radi Šerbedžiji.

Rade Šerbedžija u Americi hapšen zbog alkohola

Iako su strani mediji preneli da je Rade Šerbedžija krivudao putem i da je pronađena flaša viskija u njegovom autu, otkriveno je šta se zapravo dogodilo te noći.

Džoni Štulić demantovao Šerbedžiju: Nisu bili prijatelji

Nekadašnji frontmen zagrebačke grupe "Azra" Branimir Džoni Štulić demantovao je da je bio dobar prijatelj s glumcem Radetom Šerbedžijom i da mu je napisao pjesmu za predstavu.

Šerbedžija: Sve pjesme na koncertu posvetiću Mileni Dravić

BEOGRAD - Sve pjesme koje budem izveo na koncertu u Beogradu, biće posvećene Mileni Dravić, rekao je danas proslavljeni glumac sa holivudskom slavom Rade Šerbedžija najavljujući svoj nastup 26. decembra u Kombank dvorani.

Omaž Šerbedžiji i Koksu u Subotici

SUBOTICA - Projekcijom filmova "Čerčil" sa Brajanom Koksom u glavnoj ulozi i "Oslobođenje Skoplja", čiju režiju zajedno sa sinom Danilom potpisuje Rade Šerbedžija, danas je u Subotici, kao predfestivalski program Festivala evropskog filma Palić, počeo omaž dvojici laureata nagrade "Aleksandar Lifka".

Šerbedžija: Nisam uhapšen, rutinska kontrola i plaćena kazna

SANTA MONIKA - Glumac Rade Šerbedžija izjavio je, povodom vijesti američkog portala TMZ da je prošlog vikenda uhapšen u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju, da ga je policija u Santa Moniki zaustavila zbog rutinske kontrole.

Rade Šerbedžija odbio da glumi zločinca OVK

Režiser i scenarista sa Kosova i Metohije Ljuan Krueziu sprema film o komandantu "Oslobodilačke vojske Kosova" - Ademu Jašariju koji nije snimljen ni poslije 20 godina.

Najčitanije