Rade Drljača

Drljači 15 godina robije za ubistvo Rolda

BANJALUKA - Banjalučanin Rade Drljača (25) osuđen je danas u banjalučkom Okružnom sudu na 15 godina robije za ubistvo i paljevinu tijela Bruna Rolda (53) koje se desilo desio 25. novembra prošle godine.

Drljača priznao da je zaklao i zapalio Rolda

BANJALUKA - Rade Drljača (24) iz Banjaluke priznao je tužiocu da je uzeo nož i svom snagom ga zabio u vrat Bruna Rolda (54), a zatim povukao lijevo i desno te ga udario nogom i nakon toga zapalio karton i spužvu kreveta gdje ležao Rold, navodi se u prijedlogu za produženje pritvora osumnjičenima.

Jednomjesečni pritvor zbog ubistva u Banjaluci

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Radetu Drljači (24) osumnjičenom za ubistvo i paljenje tijela Brune Rolda (54) kao i saizvršiocima Borisu Zoriću (33) i Slobodanu Krnetiću (33).

Osumnjičenima za ubistvo Banjalučanina predložen pritvor

BANJALUKA - Radetu Drljači (24), Slobodanu Krnetiću (33) i Borisu Zoriću (33), osumnjičenima za svirepo ubistvo Banjalučanina Brune Rolda (53) i paljenje njegovog tijela te saučesništvo u zločinu, postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor.

Detalji svirepog ubistva u Banjaluci: Rade Drljača imao pomagače

BANJALUKA - Rade Drljača (24) osumnjičen je da je u ponedjeljak ubio Brunu Rolda (53), a zatim zapalio njegovo tijelo u napuštenoj kući u Ulici Vase Glušca u centru Banjaluke, dok Slobodana Krnetića (33) i Borisa Zorića (33) terete za saizvršilaštvo u tim djelima, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije