Radionica

"Bubamara" organizuje radionice o izradi narukvica i suvenira

Dvije radionice na kojima će učesnice izrađivati narukvice i suvenire dekupaž tehnikom biće održane sutra u Inovacionom centru Banjaluka, a organizuje ih Udruženje žena "Bubamara" u okviru projekta "Učimo zajedno".

Daun sindrom centar Banjaluka: Sviraju emocijama, uče plesati i slikati

U Daun sindrom centru Banjaluka, i pored pandemije virusa korona, mladi imaju pune ruke posla, jer su, pored obuke za konobare i škole glume, pokrenuli i radionice umjetničkog tipa pa mladi uče o muzici, plesu i slikanju.

Bosanski kulturni centar pokrenuo internet radionicu "Čitam ti lego"

SARAJEVO - Bosanski kulturni centar KS iz Sarajeva organizuje internet radionicu pod nazivom "Čitam ti lego" za djevojčice i dječake svih uzrasta.

Radionica pružanja prve pomoći

BANJALUKA - Omladinski centar "Zdravo da ste" u saradnji s Crvenim krstom organizuje u petak od 18.30 besplatnu radionicu pružanja prve pomoći, koja će biti održana u prostorijama mjesne zajednice Centar 1.

Radionice i kvizovi na temu kako postupati sa psom

SARAJEVO - Fondacija "Dogs Trust" organizovala je u Sarajevu tradicionalno druženje radi promocije odgovornog vlasništva pasa, udomljavanja, obuke pasa i pozitivnog odnosa prema ljubimcima.

Likovne radionice "Bojom oboji sivilo'' u Mostaru

Projekt udruženja SAS "Bojom oboji sivilo'' u subotu je u Mostaru okupio mlade i zrele naraštaje da iskažu svoju kreativnost crtanjem, tehnikom po izboru.

U "Hercegovačkoj radionici" sve na prirodnoj bazi

TREBINJE - Trebinjka Aleksandra Delić, proizvođač ljekovitih i kozmetičkih preparata, otvorila je, zajedno s gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem, "Hercegovačku radionicu", objekat u kome će ubuduće prodavati svoju bogatu paletu prizvoda koje pravi po starinskoj recepturi.

U Banjaluci besplatna radionica s babicom

BANJALUKA - Škola za trudnice "Radosnica" u Banjaluci organizuje sutra s početkom u 18 časova u ovoj školi besplatnu radionicu pripreme za porod s babicom.

Održana folklorna radionica u Andrićgradu

VIŠEGRAD - U Andrićgradu je danas održana folklorna radionica za učesnike Festivala folklora "Licidersko srce" iz Njemačke, Češke, Ukrajine, Gruzije i domaćine iz Višegrada.

Radionica u Tuzli: Novinarke malo znaju o svojim pravima

TUZLA - Radionica o temi "Položaj i zaštita novinarki u bh. medijima", koju je organizovalo Udruženje "BH novinari", održana je danas u Tuzli.

Najčitanije