Radislav Jovičić

Jovičić: Nešić ima moju i punu podršku stranke

BANJALUKA - Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS-a, izjavio je da potpuno podržava Nenada Nešića, predsjednika te partije i put promjena koje ta podrška znači.

Nastavak suđenja Radislavu Jovičiću: "Postupak nabavke opreme imao propuste"

BANJALUKA - Željko Pejić, bivši načelnik Uprave za materijalno-finansijske i imovinske poslove MUP-a RS, rekao je na današnjem nastavku suđenja u Osnovnom sudu Banjaluka nekadašnjem ministru policije RS Radislavu Jovičiću da je postupak nabavke opreme koju je od firme "Optel" naručio MUP imao nedostatke i propuste.

"Ministar Jovičić znao da 'Optel' nema bankarsku garanciju"

BANJALUKA - Ministar Radislav Jovičić bio je upoznat s tim da firma "Optel" ispunjava uslove, da ima svu dokumentaciju, da nema bankarsku garanciju, ali je ugovor o nabavci opreme za UKT sistem radio-veza ipak potpisan, rekli su danas svjedoci Tužilaštva u banjalučkom Osnovnom sudu.

Bivši ministar Radislav Jovičić se tereti da je MUP RS-a oštetio za 260.000 KM

U optužnici se navodi da je Jovičić znao da firma "Optel" iz Banjaluke posluje sa gubitkom, ali je i pored toga sa Majkićem zaključio i potpisao ugovor o nabavci opreme koja je plaćena ali ne i isporučena

Sud potvrdio optužnicu protiv bivšeg ministra policije RS

BANJALUKA - Protiv Radislava Jovičića, bivšeg ministra unutrašnjih poslova RS, te Aleša Majkića, direktora banjalučke firme "Optel", potvrđena je optužnica, koja ih tereti za veliku štetu nanesenu MUP-u RS tokom pokušaja nabavke opreme za potrebe policije.

Zaprimljena optužnica protiv bivšeg ministra Jovičića

BANJALUKA - Osnovni sud Banjaluka zaprimio je optužnicu protiv bivšeg ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislava Jovičića koji se sumnjiči da je sa direktorom banjalučke firme "Optel" Alešom Majkićem oštetio Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske za 260.000 KM, rečeno je Srni u ovom sudu.

Bivši ministar optužen da je ojadio MUP RS za 260.000 KM

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv bivšeg ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislava Jovičića i direktora preduzeća banjalučke firme "Optel" Aleša Majkića zbog sumnje da su oštetili MUP za 260.000 KM.

Najčitanije