Radnik

Vrata peći priklještila radniku glavu i usmrtila ga

PROKUPLJE - Radnik ciglane u Maloj Plani kod Prokuplja poginuo je noćas na radnom mjestu prilikom pokušaja popravke vrata peći koja su se zaglavila, prenosi RTS.

Uhapšen radnik pošte, sumnja se da je otvarao pošiljke

JAGODINA - Policija je uhapsila radnika Pošte D. B. (44) zbog sumnje da je, da bi pribavio imovinsku korist, neovlašćeno otvarao i zadržavao poštanske pošiljke.

Radnik teško povrijeđen prilikom pada sa drugog sprata

SARAJEVO - Osamnaestogodišnji građevinski radnik I. K. teško je povrijeđen prilikom izvođenja radova na privatnoj kući na Alifakovcu, potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Ploča ubila radnika u Tuzli

TUZLA - M.M. (49) iz Tuzle danas je smrtno stradao nakon što je na njega pala ploča na jednom pomoćnom objektu u naselju Ši selo u Tuzli.

Radio na kući pa poginuo

TUZLA - Sredovječni muškarac poginuo je danas u Tuzli prilikom radova na privatnoj kući, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Radnik obezbjeđenja u ambasadi pronađen bez svijesti

​BEOGRAD- Radnik obezbjeđenja (40) prebačen je na odjeljenje toksikologije Vojnomedicinske akademije nakon što je pronađen bez svijesti u toaletu Ambasade Belgije u Beogradu.

U BiH izdato 2.908 radnih dozvola strancima: I Nijemci rade u BiH

​BANJALUKA - Da radna snaga ne odlazi samo put inostranstva, nego i suprotno, iz inostranstva dolazi u BiH, govore podaci Agencije za rad i zapošljavanje BiH, prema kojima je lani izdato 2.908 radnih dozvola u BiH, što je za 315 dozvola više nego godinu ranije.

Radnik poginuo dok je pokušavao da popravi lift

ŠABAC - Radnik šabačke firme za održavanje liftova poginuo je dok je pokušavao da otkloni kvar na staklenom liftu sa spoljne strane zgrade.

Bilobrk na golu Radnika

Luka Bilobrk novi je član Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine. Iskusni golman napustio je Široki Brijeg i sa Sembercima potpisao jednogodišnji ugovor.

Poginuo radnik u Banjaluci, pao sa krova kuće

BANJALUKA - Građevinski radnik poginuo je jutros kada je pao sa krova kuće na kojoj je radio u banjalučkom naselju Bočac, saznaju “Nezavisne”.

Najčitanije