Radnik

Pronađeno tijelo radnika u Stanarima

DOBOJ - Tijelo muškarca iz Teslića čiji su inicijali D.V. pronađeno je kod sabirnog centra jednog preduzeća u Stanarima u kojem je radio, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Rast broj radnika na socijalnim programima u Njemačkoj

Broj radnika koji su se u Njemačkoj prijavili za program kraćeg radnog vremena porastao je tokom prošlog mjeseca za gotovo 20 odsto, podaci su istraživačkog Instituta IFO.

Socijalni radnik iz Tuzle daje besplatne savjete i podršku online

TUZLA - Socijalni radnik Adnan Drndić iz Tuzle pokrenuo je Facebook stranicu Socijalni radnik - 24Online putem koje nudi besplatnu pomoć svim građanima kojima je ona potrebna.

Radnik namjerno uništio 500 vakcina

GRAFTON - Policija i savezne vlasti ispituju slučaj medicinskog radnika koji je priznao da je namjerno uništio 500 doza vakcine protiv virusa korona.

"Dizni" otpušta 32.000 radnika

Kompanija "Volt Dizni" saopštila je da će otpustiti 32.000 radnika, prvenstveno u tematskim parkovima, što je povećanje u odnosu na 28.000, koliko je najavljeno u septembru, zbog ograničenog broja posjetilaca usljed pandemije virusa korona.

Radnik pao sa mosta visine 35 metara u Obrenovcu

OBRENOVAC - U termoelektrani "Nikola Tesla A" u Obrenovcu povređen je jutros jedan radnika padom sa velike visine.

Njemačka razmatra produženje aranžmana za radnike sa zapadnog Balkana

BRISEL - Ministar unutrašnjih poslova Njemačke Horst Zehofer kaže da se njemačka imigaciona politika prema zapadnom Balkanu pokazala funcionalna u prethodnih pet godina i najvio da će njemačka vlada sutra razmatrati produženje ovog aranžamana, koji ističe krajem godine.

Poginuo radnik u Beogradu, zatrpala ga zemlja

Jedan radnik (28) je poginuo danas u Beogradu, na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila kada ga je zatrpala zemlja.

Nezadovoljni radnici "Vodovoda i kanalizacije" obustavili rad

Trideset pet radnika preduzeća "Vodovod i kanalizacija" (ViK) u Sarajevu, koji godinama rade bez ugovora o radu na neodređeno, jutros su obustavili rad zahtijevajući da bude riješen njihov radni status.

Zaposleni u institucijama BiH državu koštali 666 miliona KM

SARAJEVO, BANJALUKA - U institucijama Bosne i Hercegovine, zaključno s prošlom godinom, ukupno je bilo zaposleno 22.227 radnika, na čije plate i naknade je potrošeno 666.955.252 KM.

Najčitanije