Radnik

Radnik pao sa bandere, prevezen u bolnicu

DOBOJ - N.N. iz Modriče je povrijeđen prilikom pada sa bandere tokom obavljanja radnih obaveza na područuju ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Tesliću povrijeđen radnik iz Irana

TESLIĆ - Državljanin Irana A.B. lakše je povrijeđen nakon pada sa platforme prilikom rada na demontaži novog pogona u krugu privrednog društva u Tesliću, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Vjekoslav Vuković: Treba nam dobro plaćen radnik

Treba da potičemo mlade da ostaju, da startap kompanijama dajemo neke prednosti u njihovom razvoju, da im damo određene periode da se stabiliziraju, kaže za "Nezavisne" Vjekoslav Vuković, predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH.

Upravni odbor Radnika nije prihvatio ostavku Mladena Krstajića

Šokirani smo i iskreno se nadamo da će se Mladen Krstajić predomisliti, jer trenutno nemamo plan B, rekao je za "Nezavisne" jedan od članova Uprave Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine komentarišući novonastalu situaciju i ostavku predsjednika.

Krstajić otkrio zašto je podnio ostavku

Mladen Krstajić dao je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Fudbalskog kluba Radnik.

Krstajić podnio ostavku na mjesto predsjednika FK Radnik

Predsjednik Fudbalskog kluba Radnik Mladen Krstajić podnio je neopozivu ostavku na ovu funkciju.

Nesreća u Austriji: Radnika iz BiH usmrtio kamen

LEOBEN - U austrijskoj regiji Leoben u Štajerskoj danas oko 12.30 časova dogodila se nesreća u kojoj je poginuo 47-godišnji državljanin BiH, objavila je policija Štajerske.

Povrijeđeni radnik odbio hospitalizaciju i samovoljno napustio bolnicu

BANJALUKA - Pacijent P.L. (34), koji je teže povrijeđen kada je pao sa stambene zgrade u banjalučkom naselju Borik tokom izvođenja građevinskih radova, odbio je hospitalizaciju u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske i samovoljno napustio ovu zdravstvenu ustanovu.

Radnik pao sa zgrade u Banjaluci

BANJALUKA - Tridesetčetvorogodišnji radnik Predrag L. iz Čelinca teže je povrijeđen kada je u srijedu pao s prvog sprata zgrade u izgradnji u banjalučkom naselju Borik.

Urušio se tunel u izgradnji, četiri radnika poginula

PEKING - Četiri osobe su poginule u Kini kada se urušio tunel u izgradnji na autoputu na jugozapadu zemlje, saopštili su danas zvaničnici, dodajući da se osam osoba vode kao nestali.

Najčitanije