Radnik

Bez posla bi moglo da ostane 47 miliona Amerikanaca, najgore dolazi

Milioni Amerikanaca već su izgubili posao zbog krize s virusom korona, a najgora šteta tek dolazi, prema procjeni Federalnih rezervi.

Krstajić ipak smijenjen, Perković novi predsjednik Radnika

Doskorašnji selektor Srbije Mladen Krstajić uzalud je povukao ostavku na mjesto predsjednika fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine, pošto je ipak smijenjen na današnjoj sjednici Skupstine.

Predsjednik Radnika odlučio povući odluku: Krstajić ostaje da pomogne

Uvažavajući okolnosti i trenutak u kome se svi nalazimo, kako grad Bijeljina, tako i cijeli region, želim iskazati odgovornost i povući ostavku na mjesto predsjednika FK Radnik, poručio je Mladen Krstajić.

Brat i sinovci preminulog Banjalučanina brane se sa slobode

BANJALUKA - Nakon kriminalističke obrade Predraga Bukše (50), njegovih sinova blizanaca Davida i Danila (21) i njihovog radnika Slaviše Adžića (30) zbog tuče, poslije koje je preminuo Predragov brat Milorad, svi su pušteni da se brane sa slobode i protiv njih će u redovnoj proceduri biti podnesen izvještaj Tužilaštu.

DW: Radna snaga ide na Zapad, smeće ide na Balkan

BON - Dok bogate zemlje propovijedaju zaštitu životne sredine i kritikuju one koji nisu dovoljno napredni, istovremeno izvoze smeće u Bugarsku i Rumuniju preko mafijaških šema, ocijenio je bugarski antropolog Ivajlo Dičev.

Pod nadzorom 2.000 Kineza koji grade autoput

PODGORICA - Radnici iz Kine koji grade autoput u Crnoj Gori, njih oko 2.000, pod stalnim su zdravstvenim nadzorom, a zbog širenja koronavirusa pojačane su mjere opreza, izjavio je direktor crnogorskog Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša.

Radnik pao sa bandere, prevezen u bolnicu

DOBOJ - N.N. iz Modriče je povrijeđen prilikom pada sa bandere tokom obavljanja radnih obaveza na područuju ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Tesliću povrijeđen radnik iz Irana

TESLIĆ - Državljanin Irana A.B. lakše je povrijeđen nakon pada sa platforme prilikom rada na demontaži novog pogona u krugu privrednog društva u Tesliću, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Vjekoslav Vuković: Treba nam dobro plaćen radnik

Treba da potičemo mlade da ostaju, da startap kompanijama dajemo neke prednosti u njihovom razvoju, da im damo određene periode da se stabiliziraju, kaže za "Nezavisne" Vjekoslav Vuković, predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH.

Upravni odbor Radnika nije prihvatio ostavku Mladena Krstajića

Šokirani smo i iskreno se nadamo da će se Mladen Krstajić predomisliti, jer trenutno nemamo plan B, rekao je za "Nezavisne" jedan od članova Uprave Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine komentarišući novonastalu situaciju i ostavku predsjednika.

Najčitanije