Radnik

Eksplozija u Sevojnu, poginuo radnik

UŽICE - Jedan radnik preminuo je od povreda zadobijenih u krugu fabrike za sakupljanje sekundarnih sirovina "Rad-Rašo" u Sevojnu kod Užica gdje je oko 14.30 došlo do eksplozije prilikom sječe prohromskih cijevi.

Radnik u Zagrebu sjekirom demolirao audi, mislio je da je šefov

Podignuta je optužnica protiv radnika (44) koji je u julu u Bračunovoj ulici u Zagrebu sjekirom demolirao skupocjenu limuzinu, automobil audi A8 3.0 TDI kvatro, za koji je mislio da je u vlasništvu njegovog šefa.

Poginuo radnik na ziplajnu. pokušavao da pomogne turistkinji

Radnik na ziplajnu na Đurđevića Tari V.S. poginuo je danas prilikom pada sa platforme.

Njemački građevinci najavljuju štrajk

Njemački građevinski radnici najavili su danas da će vjerovatno stupiti u štrajk zbog spora u vezi s povećanjem plata i drugih naknada, kako bi izvršili pritisak na poslodavce da konačno ispune niz njihovih zahtjeva, uključujući i veće nadoknade za troškove prevoza do udaljenih gradilišta.

Obilježeno 60 godina postojanja KK Radnik

Košarkaški klub (KK) "Radnik" Bijeljina obilježio je danas 60 godina postojanja svečanom sjednicom koja je okupila mnoge bivše članove, košarkaše, brojne goste, sadašnje igrače, navijače - građane.

Stečaj u "Radniku" okončan nakon 15 i po godina

BIJELJINA - Okružni privredni sud u Bijeljini nakon 15 i po godina zaključio je stečajni postupak nad Građevinsko-industrijskim kombinatom "Radnik" a.d. Srebrenica.

FK Radnik dobio novo rukovodstvo, povratak Krstajića

Fudbalski klub Radnik dobio je novi Upravni odbor na čijem čelu će biti Ljubomir Stević, a u klub se vraća i Mladen Krstajić, koji će ovaj put biti član Skupštine kluba.

Obavljen uviđaj, poznato kako je došlo do pogibije radnika na koridoru 5c

DOBOJ - Nakon pogibje radnika na gradilištu koridora 5C u Sarajevu policija je obavila uviđaj, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac te inspektor zaštite na radu.

Austrija ima gostiju, ali nema radne snage

U Austriji hoteljeri i gastronomi imaju jedan veliki problem tokom ljeta, a to nije nedostatak gostiju, već nedostatak radne snage.

Radnik pao sa skele pa poginuo kad se konstrukcija srušila ne njega

OBRENOVAC - U krugu TENT-a B u Obrenovcu jutros oko 8.15 došlo je do nesreće u kojoj je nastradao radnik, javljaju "Novosti".

Najčitanije