Radnik

Ko dovede novog radnika dobija stimulaciju

​Povećan broj investitora uzrokovao je nedostatak radnika u Sloveniji, pa u pojedinim sektorima nude novčane nagrade onima koji dovedu novu radnu snagu.

Radniku ventil razbio glavu

BANJALUKA - Vlado Zgonjanin (54) iz Novog Grada, koji je radio na gradilištu tržnog centra "Delta planet" u Banjaluci, danas je zadobio teške povrede glave prilikom ispitivanja pritiska u cijevima na sistemu protivpožarne zaštite.

Teško povrijeđeni radnik na gradilištu "Delta planeta" biće operisan

BANJALUKA - Pacijent čiji su inicijali V.Z. (54), koji je danas dovezen sa prelomima kostiju lobanje i povredom mozga u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske biće operisan.

Povrijeđen radnik na gradilištu "Delta planeta"

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka primila je danas prijavu da je povrijeđeno lice na gradilištu tržnog centra "Delta planet".

Zvorničanin pao sa zgrade i poginuo

NOVI SAD - Na gradilištu poslovno stambenog kompleksa "Pupinova palata" u Novom Sadu stradao je N.T. iz Zvornika, saopštila je kompanija "Galens invest", koja je investitor.

Radnika u kamenolomu ubila stijena

KONJIC - Radnik konjičke firme "Gabro-lit", R. B. (43) iz Jablanice, danas je smrtno stradao na lokalitetu Findik, Bukov do, potvrđeno nam u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Šef Amazona za pet sekundi zaradi godišnju platu radnika u Srpskoj

​Prema najnovijoj studiji, najbogatiji čovek na svijetu je šef Amazona Džef Bezos, koji u sekundi zaradi 1.131 evra, odnosno za oko pet sekundi zaradi godišnju platu (oko 5440 evra) radnika u Republici Srpskoj.

Država u kojoj je zaposleno 70 odsto 17-godišnjaka

Vlasti Islanda, male ostrvske zemlje, saopštile su da je sve veći broj maloljetnih osoba u toj zemlji koje su stupile na tržište rada.

Lidl Slovenija traži radnike u BiH

Kompanija Lidl Slovenija traži u Bosni i Hercegovini pet radnika koji će raditi posao skladištara.

Radnicima greškom isplaćen bonus po 30.000 evra

Radnicima u jednoj belgijskoj čeličani vikend je započeo fenomenalno, saznali su da na računima imaju dodatnih 30 hiljada evra.

Najčitanije