Radnik

"Zaslužujemo mjesto u Evropi"

Partijama u proljećnoj polusezoni dokazali smo da zaslužujemo mjesto u Evropi i učinićemo sve da to i ostvarimo, smatra Mladen Žižović, šef stručnog štaba Radnika.

Poginuo radnik prilikom postavljanja saobraćajne signalizacije

BEOGRAD - Radnik JKP "Beograd put" Z.L. poginuo na Autokomandi, prilikom postavljanja privremene saobraćajne signalizacije. Na njega naletulo vozilo.

Popravljao antenu, pao i poginuo

KARLOVAC - U Karlovcu je danas poginuo radnik tokom radova na krovu zgrade.

U 276 kontrola zatečena 82 neprijavljena radnika

SARAJEVO - Inspektori Poreske uprave Federacije BiH (FBiH) su na području 44 opštine izvršili 276 inspekcijskih nadzora i tom prilikom otkrili 82 neprijavljena radnika.

Kapija usmrtila radnika

Radnik obezbjeđenja kompanije "GT Dom" Jezdimir F. (56) poginuo je sinoć oko 21.30 na Pančevačkom putu kada je na njega pala velika metalna kapija.

Lozničanin teško povrijeđen prilikom pada sa skele u Derventi

DERVENTA - Tridesetsedmogodišnji Milivoj Gligorić iz Srbije teško je povrijeđen kada je pao sa skele prilikom izvođenja radova na pumpi "Slavuljica petrol" u Derventi.

Radnik teško povrijeđen prilikom pada sa skele

DOBOJ - Radnik čiji su inicijali M.G. iz Srbije teško je povrijeđen prilikom pada sa skele na benzinskoj pumpi u Derventi.

Opljačkana pumpa, radnik povrijeđen

SARAJEVO - Dva maskirana lica opljačkala su benzinsku pumpu "Energopetrol" u sarajevskom naselju Novi Grad pri čemu je lakše povrijeđen radnik.

Radnik iz BiH pao sa ljestava, bori se za život

Padom s ljestava juče je u Makarskoj po život opasne povrede zadobio 36-godišnji radnik iz BiH koji je obavljao radove na kući, a zbrinut je na Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a.

Dobojlija peta žrtva na radu za pola godine

BANJALUKA - Nijaz Mujadžić (61) iz Doboja, radnik firme "Famus gradnja" d.o.o, koji je juče poginuo na gradilištu u banjalučkom naselju Starčevica, peti je građevinski radnik koji je izgubio život u zadnjih pola godine u Republici Srpskoj.

Najčitanije