Radnik Bijeljina

Borac kod Radnika u Bijeljini: "Da ih pobijedimo njihovim oružjem"

​Gradski stadion u Bijeljini biće poprište bitke domaćeg Radnika i ambicioznog banjalučkog Borca u meču 4. kola BHT Premijer lige BiH (subota 17.30).

Radnik otputovao u Slovačku: "Zabiti jedan gol i proći dalje"

Fudbaleri Radnika jutros su iz Bijeljine otputovali za Slovačku, gdje ih sutra čeka revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartaka iz Trnave.

Krstajić: Bila bi velika čast da nas Dodik podrži u Trnavi

Nakon pobjede Radnika iz Bijeljine protiv Spartaka iz Trnave u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope na Gradskom stadionu u Banjaluci oglasio se predsjednik kluba Mladen Krstajić koji je pohvalio igrače, stručni štab, organizaciju utakmice, te navijače oba tima na fer i korektnom navijanju.

Krstajić: Hvala Borcu i državnom vrhu Republike Srpske

Ovom prilikom bi se zahvalio sportskim prijateljima iz Borca, koji su nam po drugi put izašli u susret ustupivši stadion, a tu je i bezrezervna podrška od strane državnog vrha Republike Srpske istakao je predsjednik FK Radnik Mladen Krstajić nakon žrijeba u Nionu na kojem je tim iz Bijeljine za protivnika dobio Spartak iz Trnave.

"Željo" bez Evrope, uskače Radnik?

Fudbaleri Željezničara naredne sezone neće igrati kvalifikacije za Ligu Evrope saznaju nezvanično "Nezavisne".

"Zaslužujemo mjesto u Evropi"

Partijama u proljećnoj polusezoni dokazali smo da zaslužujemo mjesto u Evropi i učinićemo sve da to i ostvarimo, smatra Mladen Žižović, šef stručnog štaba Radnika.

Drama u Bijeljini, fudbaler Radnika nepomično ležao na terenu

U Bijeljini se igra utakmica 17. kola Premijer lige BiH između Radnika i Mladosti. U 16.minuti na stadionu, ali i one pokraj malih ekrana je zabrinuo igrač domaćih Slaviša Radović koji je nakon jednog duela ostao nepomično ležati na terenu.

FK Radnik Bijeljina oglasio se povodom pisanja medija o predsjedniku kluba

BIJELJINA - Upravni odbor FK Radnik Bijeljina objavilo je saopštenje za javnost povodom pisanja pojedinih medija o predsjedniku kluba Mladenu Krstajiću.

Aleksandar Kosorić blizu inostranstva

Aleksandar Kosorić, sjani defanzivac, nakon isteka ugovora sa Radnikom skoro sigurno će karijeru nastaviti u inostranstvu pošto se nalazi na listi želja timova iz Grčke, Austrije, Mađarska i Malezije.

Radnik želi da čekira Evropu

Mo­gu­ćnost da Sa­ra­je­vo ili Že­lje­zni­čar osvo­je Kup BiH i ta­ko otvo­re još je­dno, čet­vrto mjes­to, u BH Te­le­kom Pre­mi­jer li­gi ko­je bi vo­di­lo u evrop­ska ta­kmi­če­nja, do­da­tna su mo­ti­va­ci­ja fu­dba­le­ri­ma Ra­dni­ka, ko­ji u ne­dje­lju u der­bi­ju 5. ko­la Li­ge za prva­ka do­če­ku­ju tim s "Grba­vi­ce".

Najčitanije