Radovan KOvačević

Kovačević: Uradili smo izuzetan posao, Banjaluka će odabrati da nastavimo dalje

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i SNSD uradili su izuzetan posao u protekle četiri godine i građani tog grada će na predstojećim lokalnim izborima odabrati da zajedno sa SNSD-om od Banjaluke prave još bolje i ljepše mjesto za sve, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Zajednički kandidat za Srebrenicu najviši interes Srpske

BANJALUKA - Jedinstvo i konsenzus svih stranaka iz Republike Srpske oko toga da daju jednog kandidata za načelnika opštine Srebrenica spada u kategoriju najvišeg nacionalnog i državnog interesa Srpske i svako onaj ko radi protiv tog jedinstva radi direktno protiv Srpske a u korist nekog drugog, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Vijeće naroda je kvaziinstitucija koja treba da bude ukinuta

BANJALUKA - Bilo kakav pokušaj izjednačavanja Doma naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH) s Vijećem naroda u Republici Srpskoj nije ništa drugo do direktno ispoljavanje jednog potpunog neznanja i nerazumijevanje dejtonske strukture BiH od SDA, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Borenović da objasni postupke Zolaka

BANJALUKA - Predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću očigledno niko nije rekao da na tržištu mogu da se pronađu respiratori koji koštaju nekoliko hiljada maraka i oni koji koštaju nekoliko stotina hiljada maraka, a ono što čini razliku u toj cijeni jeste prvenstveno kvalitet tih respiratora, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Opozicija će doživjeti novi debakl, zato bježi od izbora

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj bježi od zakonitih termina održavanja lokalnih izbora u BiH i Republici Srpskoj, jer je svjesna da nema povjerenje građana i da će doživjeti novi debakl, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Građani da ostanu u kućama, a Incko konačno da ide svojoj

BANJALUKA - Krajnje je licemjerno od visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da traži poštovanje za kršenje zakona i za izbor ljudi u Centralnu izbornu komisiju (CIK) koji je učinjen kršenjem zakona i potpuno nelegalano i nelegitimno, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Srpska će zaštititi građane od neodgovorne vlasti u FBiH

BANJALUKA - Ukidanje mjera policijskog časa i lokalnog karantina u Federaciji BiH (FBiH) stvara probleme i građanima Republike Srpske, koja će naći način da zaštiti svoje građane od neodgovorne federalne vlasti, poručio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: SDS i PDP na putu bez povratka, a taj put se zove izdaja

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ponovo je danas demonstrirao da apsolutno ne razumije političke procese i političke termine, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Na jedinstven način treba reći "Dosta!"

BANJALUKA - Jedinstvo koje su sve stranke iz Republike Srpske, ali i predstavnici institucija Srpske i predstavnici iz Srpske u zajedničkim institucijama BiH iskazali prije par dana na sastanku kod predsjednika Republike, treba iskazati i na posebnoj sjednici Narodne skupštine u ponedjeljak i na taj način pokazati snagu jedinstva svih relevantnih faktora iz Srpske, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Ustavni sud BiH - političko sredstvo agresije na sam Ustav

BANJALUKA - Ustavni sud BiH, ovakav kakav je sada, postao je ključno političko sredstvo agresije na sam Ustav BiH i to je za SNSD potpuno nedopustivo, naglasio je portparol ove stranke Radovan Kovačević.

Najčitanije