Radovan Kovačević

Kovačević: Sankcije Dodiku zato što neko ne želi da prihvati realnost u BiH

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nije odabrao američke sankcije, niti su one posljedica njegovih poteza, nego toga što neko ne želi da prihvati realnost u BiH, ocijenio je savjetnik srpskog člana Predsjedništva Radovan Kovačević.

Kovačević: Sankcije čist politički pritisak na Srpsku

BANJALUKA - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević istakao je da sankcije koje su SAD uvele srpskom članu Predsjedništva BiH i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku neće promijeniti ni njegov niti cilj srpskog naroda u BiH.

Kovačević Borenoviću: Nastavite se zalagati za "pravu stvar" po Bakirovim aršinima

BANJALUKA - Portparol SNSD-a Radovan Kovačević poručio je predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću da se umjesto patetike, slobodno nastave zalagati za "pravu stvar" po Bakirovim aršinima.

Kovačević: U BiH se ispunjava samo volja bošnjačkog naroda

BANJALUKA - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević izjavio je da se u BiH ispunjava samo volja bošnjačkog naroda, sa čim su i Srbi i Hrvati nezadovoljni, te da se tako dalje ne može.

Kovačević: Republika Srpska je volja njenih građana

BANJALUKA - Kriza u BiH nije počela tako što je Republika Srpska povukla određene poteze već je stanje kontinuiteta koje traje 26 godina, od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, rekao je savjetnik srpskog člana Predsjedništva u BiH Radovan Kovačević.

Kovačević: BiH može biti ili dejtonska ili bivša zemlja

BEOGRAD - BiH može biti ili dejtonska zemlja ili bivša zemlja, poručio je večeras Radovan Kovačević, savjetnik srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Kovačević: Dio stranaca nikada nije dao priliku dejtonskoj BiH

BEOGRAD - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević izjavio je da je suštinski problem u BiH što dio međunarodne zajednice nikada nije dao priliku Dejtonskom sporazumu i dejtonskoj BiH.

Kovačević: Politika Srpske - vraćanje ustavnom poretku iz 1995.

BEOGRAD - Politika Republike Srpske je da se vrati ustavnom poretku BiH kakav je potpisan 1995. godine, jer sve ono što je rađeno nakon toga nije imalo veze sa Dejtonskim sporazumom već je učinjeno s ciljem da se Srpskoj oduzmu nadležnosti i da se dovede do njenog nestanka, izjavio je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević.

Kovačević: Vratićemo otete nadležnosti Srpskoj i nastaviti sa ubrzanim razvojem

BANJALUKA - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević istakao je da će Republika Srpska vratiti svoje nadležnosti, izboriti se za ono što joj pripada i nastaviti sa ubrzanim razvojem da bi njeni građani mogli da žive kako zaslužuju.

Kovačević: Vraćamo se onome što smo potpisali u Dejtonu

BEOGRAD - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević izjavio je da se već 26 godina radi na tome da se Republika Srpska umanjuje po principu "kuvanja žabe", ali da je sada došao trenutak da "iskoči iz lonca" i vrati nadležnosti koje joj pripadaju.

Najčitanije