Radovan Kovačević

Kovačević: Vijeće naroda je kvaziinstitucija koja treba da bude ukinuta

BANJALUKA - Bilo kakav pokušaj izjednačavanja Doma naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH) s Vijećem naroda u Republici Srpskoj nije ništa drugo do direktno ispoljavanje jednog potpunog neznanja i nerazumijevanje dejtonske strukture BiH od SDA, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Borenović da objasni postupke Zolaka

BANJALUKA - Predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću očigledno niko nije rekao da na tržištu mogu da se pronađu respiratori koji koštaju nekoliko hiljada maraka i oni koji koštaju nekoliko stotina hiljada maraka, a ono što čini razliku u toj cijeni jeste prvenstveno kvalitet tih respiratora, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Opozicija će doživjeti novi debakl, zato bježi od izbora

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj bježi od zakonitih termina održavanja lokalnih izbora u BiH i Republici Srpskoj, jer je svjesna da nema povjerenje građana i da će doživjeti novi debakl, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Građani da ostanu u kućama, a Incko konačno da ide svojoj

BANJALUKA - Krajnje je licemjerno od visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da traži poštovanje za kršenje zakona i za izbor ljudi u Centralnu izbornu komisiju (CIK) koji je učinjen kršenjem zakona i potpuno nelegalano i nelegitimno, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Srpska će zaštititi građane od neodgovorne vlasti u FBiH

BANJALUKA - Ukidanje mjera policijskog časa i lokalnog karantina u Federaciji BiH (FBiH) stvara probleme i građanima Republike Srpske, koja će naći način da zaštiti svoje građane od neodgovorne federalne vlasti, poručio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: SDS i PDP na putu bez povratka, a taj put se zove izdaja

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ponovo je danas demonstrirao da apsolutno ne razumije političke procese i političke termine, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Na jedinstven način treba reći "Dosta!"

BANJALUKA - Jedinstvo koje su sve stranke iz Republike Srpske, ali i predstavnici institucija Srpske i predstavnici iz Srpske u zajedničkim institucijama BiH iskazali prije par dana na sastanku kod predsjednika Republike, treba iskazati i na posebnoj sjednici Narodne skupštine u ponedjeljak i na taj način pokazati snagu jedinstva svih relevantnih faktora iz Srpske, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Ustavni sud BiH - političko sredstvo agresije na sam Ustav

BANJALUKA - Ustavni sud BiH, ovakav kakav je sada, postao je ključno političko sredstvo agresije na sam Ustav BiH i to je za SNSD potpuno nedopustivo, naglasio je portparol ove stranke Radovan Kovačević.

Kovačević: Jedini ispunjeni uslov za MAP usvojio Ivanić

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić posljednja je osoba koja treba da govori o NATO savezu ili Akcionom planu za članstvo (MAP) s obzirom na to da je on poslije usvajanja Rezolucije o proglašenju vojne neutralnosti u Narodnoj skupštini Republike Srpske pred generalnim sekretarom NATO-a nedvosmisleno rekao da je MAP dio konsenzusa u BiH i nešto o čemu ne postoji bilo kakav spor, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević: Nije aktiviran MAP, SDS i PDP obmanjuju javnost

BANJALUKA- SDS i PDP nastavljaju da obmanjuju javnost potpuno lažnim i neprovjerenim informacijama i to je, očigledno, jedino što znaju, a jedina istina je da BiH nije aktivirala Akcioni plan za članstvo u NATO-u, nije usvojila godišnji nacionalni plan za članstvo u NATO-u i da je prekinula put ka NATO-u s obzirom na to da je usvojila Program reformi, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Najčitanije