Radovan Višković

Višković se vratio redovnim aktivnostima

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas se vratio svojim redovnim aktivnostima u Vladi Republike Srpske, nakon što se oporavio od COVID-a 19.

Radovan Višković negativan na virus korona

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, nakon ranije potvrđenog pozitivnog rezultata PCR testa na virus korona, ponovo je testiran i rezultat današnjeg PCR testa na virus korona je negativan.

Višković stabilno i pod zdravstvenim nadzorom

BANJALUKA - Zdravstveno stanje predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića je stabilno sa blagim simptomima, saopšteno je danas iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade RS.

Višković ima blage simptome, zaposleni u Kabinetu negativni

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske, se osjeća dobro, ima blage simptome i nalazi se u kućnoj izolaciji, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade Republike Srpske.

Višković pozitivan na virus korona

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske, pozitivan je na virus korona.

Višković testiran na virus korona

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković testiran je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, na prisustvo novog virusa korona (SARS-CoV-2) PCR testom.

Višković: 13,6 miliona KM za više od 18.000 radnika

BANJALUKA - Na trećoj sjednici Kompenzacionog fonda Upravni odbor je donio odluku da se pomogne 2.865 privrednih subjekata u kojima je zaposleno 18.000 radnika, rekao je juče Radovan Višković, predsjednik Vlade RS nakon sjednice.

Višković: Nema novih mjera, samo veće kazne za neodgovorne

BANJALUKA - Premijer Srpske Radovan Višković rekao je da u Republici Srpskoj neće biti uvođene nove mjere, ali da će biti povećane kazne za one koji se ne pridržavaju mjera koje su na snazi.

Višković: Vlada će i dalje biti partner poslovnoj zajednici

JAHORINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas na Jahorini da su Vladine mjere pomoći realnom sektoru u protekla tri mjeseca dale značajne rezultate i da će Vlada i dalje biti partner poslovnoj zajednici.

"Stradanje srpskog naroda na Kozari jak simbol borbe za slobodu"

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je, povodom obilježavanja 78 godina od bitke na Kozari, da je stradanje srpskog naroda na Kozari izuzetno jak simbol borbe za slobodu.

Najčitanije