Radovan Višković

Vlada RS pregovara sa "Avikom" o izgradnji HE "Bistrica"

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je da za sada Vlada Srpske kupuje 51 odsto kapitala Hidroelektrane (HE) "Bistrica" od kompanije "Kaldera" iz Laktaša, te da nije siguran dokle se došlo kada je riječ o kupovini ostatka vlasništva.

Višković: Zaključci skupštine biće sprovedeni

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da su zaključci Narodne skupštine u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom i ovlaštenjima najvišeg zakonodavnog tijela, te naglasio da će ih predstavnici Republike Srpske sprovoditi.

Višković: Za povećanje plata i usklađivanje penzija 110 miliona KM

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je za povećanje plata i redovno usklađivanje penzija u narednoj godini iz budžeta Srpske potrebno izdvojiti 110 miliona KM.

Višković: PIC ne može odbacivati zaključke parlamenta Srpske

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da Savjet za sprovođenje mira (PIC) ne može odbacivati zaključke Narodne skupštine.

U Banjaluci otvoren "Jesenji sajam 2019"

BANJALUKA - Dvadeset treći "Jesenji sajam 2019" otvoren je danas na "Banjalučkom velesajmu", a okupio je više od 150 izlagača, kako sa prostora RS i FBiH, tako i iz zemalja regiona i Evrope.

Višković: Neformiranje vlasti negativno utiče na nastavak reformi

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković na sastanku sa ambasadorom Švedske u BiH Johanom Stromkvist ukazao je da se nekonstituisanje Savjeta ministara i Vlade Federacije BiH negativno odražava na nastavak svih reformskih procesa i realizaciju infrastrukturnih projekata.

Višković: Ispravna odluka Čavića da preda vlast SNSD-u

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković smatra da je bivši predsjednik Srpske Dragan Čavić 2005. godine donio ispravnu odluku kada je vlast u Republici Srpskj predao SNSD-u.

Višković: U BiH sve rađeno na štetu Republike Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je u Narodnoj skupštini da je sve što je u proteklih 25 godina urađeno u BiH učinjeno na štetu Republike Srpske.

Višković: Netačna tvrdnja Vukanovića

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je potpuno netačna tvrdnja narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik promijenio buduću trasu auto-puta kroz Posavinu na poziv hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

Višković u Milićima: Povoljan poslovni ambijent zajednički cilj

MILIĆI - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je večeras Srni u Milićima da je sa rukovodstvom Unije udruženja poslodavaca Srpske i privrednicima regije Birač otvoreno i iskreno razgovarao o njihovim aktuelnim problemima u poslovanju, kao i o zakonskim rješenjima koja mogu da unaprijede poslovni ambijent u Republici.

Najčitanije