Radovan Višković

Višković: Pozitivan šestomjesečni bilans od 12 miliona KM

​ZVORNIK - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Zvorniku da kompanija "Alumina" za šest mjeseci ove godine ima pozitivan bilans od oko 12 miliona KM i da sve što proizvede izvozi u više od 40 zemalja svijeta.

Višković: Neophodno jedinstvo u ključnom momentu za Srpsku

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da sve političke partije iz Republike Sropske moraju da budu jedinstvene u ovom momentu ključnom za Srpsku.

Višković: Zvizdićeva opstrukcija za Ginisa

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da predsjedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić godinama opstruiše izgradnju graničnog prelaza i mosta "Bratoljub" između Bratunca i Ljubovije.

Višković otvorio Međunarodni poljoprivredni sajam

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković svečano je danas otvorio 18. Međunarodni sajam poljoprivrede "Interagro" u Bijeljini i istakao da Srpska u ovoj godini ima rast od pet odsto poljoprivredne proizvodnje i prihoda od poljoprivrede u odnosu na prethodnu godinu.

Višković: Ne interesuje me ima li zaštićenih, ko nema rezultate dobiće otkaz

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je da ko god ne bude imao rezultate neće biti zaštićen, napominjući da se to vidi i po dešavanjima u preduzeću "Šume Srpske" i smjenama direktora koji su poslovali sa gubitkom.

Višković poslanike pozvao na jedinstvo

​BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković pozvao je večeras poslanike opozicije u Narodnoj skupštini da se pridruže inicijativi za smjenu potpredsjednika skupštine Senada Bratića, te da se javnosti kaže da ovo nije politička pobjeda SNSD-a već legalni odgovor na Programsku deklaraciju SDA.

Višković: Krivične prijave u vezi sa spornim šumskim gazdinstvima

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske u vezi sa spornim šumskim gazdinstvima dalo nalog za istražne radnje i istakao da će ići krivične prijave.

Višković: U ovoj godini više od 30 miliona KM za zapošljavanje

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da je u Srpskoj u ovoj godini obezbijeđeno više od 30 miliona KM za zapošljavanje i da će Vlada nastojati da ova mjera bude finansijski proširena.

Oglušili se o poziv Viškovića: Direktorima šumarija ostavka ne pada na pamet

BANJALUKA - Dan nakon što je Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, najavio "sječu" direktora u Šumskim gazdinstvima (ŠG) u RS koja su poslovala negativno, većina direktora tih gazdinstava ne namjerava samoinicijativno podnijeti ostavke, te su pozvali nadležne da dođu i kontrolišu njihov rad.

Višković: Nisam razgovarao sa Vučićem o privatizaciji "Elektroprivrede"

BANJALUKA - Premijer Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Banjaluci da sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o privatizaciji "Elektroprivrede Republike Srpske".

Najčitanije