Radovan Višković

Višković: Vodostaji rijeka u Srpskoj opadaju, ne očekuje se rast Save

​BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Banjaluci da vodostaji rijeka u Srpskoj opadaju i da se ne očekuje rast nivoa rijeke Save, što je od izuzetnog značaja.

Višković: Institucije reagovale na vrijeme, slijedi analiza

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da su institucije Republike Srpske reagovale na vrijeme kada je riječ o situaciji sa padavinama i da će biti urađena ukupna analiza, pa i mogućih propusta pojedinaca i institucija.

Višković: Nije donesena definitivna odluka o otpuštanju radnika "Arserol Mitala"

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Banjaluci da preduzeće "Arselor Mital" iz Prijedora još nije donijelo definitivnu odluku o otpuštanju radnika.

Višković: Prošlo vrijeme bonskih ovlašćenja u BiH

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Banjaluci da je u BiH prošlo vrijeme korištenja bonskih ovlašćenja koja ima visoki predstavnik.

Višković: Još nema podataka o šteti od poplava

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Banjaluci da još nema podataka o šteti koja je prouzrokovana poplavama u Srpskoj i da će je procijeniti nadležne komisije lokalnih zajednica.

Višković: Povoljnija situacija u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da je u područjima ugroženim poplavama u Srpskoj situacija danas povoljnija nego prethodnih dana.

Višković u Kostajnici: Vlada će pružiti svu potrebnu pomoć

KOSTAJNICA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas tokom posjete opštini Kostajnica da će Vlada pružiti pomoć lokalnim zajednicama pogođenim poplavama.

Višković: Desilo se nešto što se moglo spriječiti

PRIJEDOR - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Prijedoru da se u trenutnim poplavama na području ovog grada desilo nešto što se moglo spriječiti.

Višković i Radojičić: Situacija stabilnija, građani da ostanu na oprezu još jednu noć

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je situacija u svim mjestima ugroženim poplavama povoljnija nego prethodne noći, ali da stanovnici treba da ostanu na oprezu i predstojeće noći.

Višković: Institucije reagovale na vrijeme

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske rekao je da je Srpsku pogodila prirodna nepogoda, ali da se nastojalo djelovati kako bi se izbjegla veća materijalna šteta.

Najčitanije