Radovan Višković

Višković: Obezbijedićemo sredstva za pomoć privredi i u maju

BANJALUKA – Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je zadovoljan kako se Srpska nosila sa virusom korona u proteklih 20 dana.

"Nema zastoja u snabdijevanju namirnicama"

BANALUKA - Predsjednik Vlade RS Radovan Višković je u telefonskom razgovoru sa čelnicima gradova i opština u RS konstatovao da je situacija u lokalnim zajednicama zadovoljavajuća i da nema nema zastoja u snabdijavanju životnim i drugim namirnicama.

Višković: Važno što je prva pomoć stigla iz Srbije

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković zahvalio je večeras u Banjaluci za pomoć Srbiji i njenom predsjedniku Aleksandru Vučiću u medicinskom materijalu koja je upućena Srpskoj za borbu protiv virusa korona.

"Promijenjena odluka o cijenama, stariji mogu dva dana napolje"

BANJALUKA - Radovan Višković, premijer RS, rekao je da su sve odluke koje su donosili u prethodnom periodu, a koje su donesene zbog epidemije virusa korona, produžene za narednih 14 dana, odnosno do 13. aprlia.

Republički štab korigovaće pojedine zaključke u skladu sa situacijom

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je u telefonskom razgovoru upoznao načelnike pojedinih opština o tome da će Republički štab za vanredne situacije korigovati određene zaključke u skladu sa trenutnom situacijom u Srpskoj izazvanoj širenjem virusa korona.

Višković sa načelnicima: Građani RS razumiju složenost situacije

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske u okviru svojih svakodnevnih aktivnosti u vezi sa borbom protiv širenja virusa korona, razgovarao je danas telefonom sa gradonačelnicima u Republici Srpskoj, te načelnicima opština Teslić, Kotor Varoš, Čajniče, Rudo, Rogatica i Han Pijesak.

"Važno tačno i pravovremeno informisanje"

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković održali su danas sastanak sa predstavnicma najvećih komercijalnih medijskih kuća, kao i sa predstavnicima javnih servisa i novinskih agencija.

Do 30. juna odgođeno plaćanje rata kredita IRB-u

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković informisao je danas članove Glavnog koordinacionog tima da je Vlada donijela odluku o odgađanju plaćanja rata kredita prema Investiciono-razvojnoj banci (IRB) do 30. juna, s ciljem ublažavanja poteškoća s kojima se privredni subjekti suočavaju u vremenu krize izazvane virusom korona.

Članovi Vlade RS polovinu martovskih primanja uplaćuju u Fond solidarnosti

BANJALUKA - Svi članovi Vlade Republike Srpske odreći će se polovine svojih primanja za mjesec mart i ta sredstva će biti uplaćena u Fond solidarnosti RS.

Višković: Testirani ministri negativni na virus korona

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, rekao je da su tokom noći testirani ministri koji su bili u kontaktu sa Zlatanom Klokiće, ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, a kojem je juče potvrđeno da je zaražen virusom korona, te da su svi negativni.

Najčitanije