Radovan Višković

Višković: Priča o malignom ruskom uticaju vrijeđa zdrav razum

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je da korist od projekata iz Rusije treba da ima cijela BiH, a ne samo Republika Srpska, tako da priča o malignom ruskom uticaju, koja se često čuje, vrijeđa zdrav razum.

Višković sa Džuelom: Pozitivni ekonomski pokazatelji rezultat rada Vlade

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas da su sadašnji, izuzetno pozitivni ekonomski pokazatelji u Srpskoj, rezultat mjera Vlade u vremenu pandemije, čiji je cilj bio podrška zdravstvu i realnom sektoru.

Višković započeo radnu posjetu Sankt Peterburgu

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković započeo je danas radnu posjetu Sankt Peterburgu susretom sa predstavnicima Komiteta za spoljne poslove Sankt Peterburga.

Višković: U oktobru gradnja auto-puta Banjaluka-Prijedor

PALE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da će auto-put Banjaluka-Prijedor biti građen, te da očekuje da to bude u oktobru.

Veliki broj Trebinjaca zajedno s Viškovićem u svečanoj litiji

TREBINJE - Veliki broj građana, predvođenih arhijerejima Srpske pravoslavne crkve, učestvuje u svečanoj litiji ulicama Trebinja povodom slave grada, Preobraženja Gospodnjeg, a sa njima je i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Višković sa predsjednikom Federacije lokalnih vlasti Izraela

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, razgovarao je danas u Banjaluci sa Haimom Bibasom, predsjednikom Federacije lokalnih vlasti Izraela.

Višković: Auto-put Banjaluka-Prijedor od strateškog interesa za Srpsku

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da se očekuje da bi izgradnja auto-puta Banjaluka-Prijedor, koji je projekat od strateškog interesa za cijelu Republiku, mogla da počne već tokom ove godine.

Višković: Republika Srpska garant opstanka Srba na ovim prostorima

SOKOLAC - Republika Srpska je garant opstanka srpskog naroda na ovim prostorima, uprkos svim prošlim i novim izazovima, međunarodnim pritiscima i ucjenama, izjavio je predsjednik Vlade Radovan Višković.

Višković izrazio zadovoljstvo ubrzanim procesom vakcinacije

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković imao je danas telefonske razgovore sa direktorima više domova zdravlja u Srpskoj o dinamici procesa imunizacije stanovništva protiv virusa korona.

Višković: Vlada u Banjaluku ulaže više od 105 miliona maraka

ZVORNIK - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da Vlada u Banjaluku ulaže više od 105 miliona KM.

Najčitanije