Radovan Višković

Višković: Dogovorena izgradnja regionalnog puta Šekovići-Kaštijelj

ŠEKOVIĆI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Šekovićima da je Vlada od 2006. godine u ovu lokalnu zajednicu uložila više od 40 miliona KM, kao i da je dogovorena izgradnja regionalnog puta Šekovići-Kaštijelj.

Višković za "Nezavisne": U BiH su bitni Bošnjaci, Hrvati i Srbi, a ne stranci

​Radovan Višković, premijer Republike Srpske, rekao je da je Republika Srpska za 28 godina od objekta postala subjekat bez kojeg se u Bosni i Hercegovini ne može donijeti nijedna odluka te da se nada da i međunarodna zajednica ide u pravcu da shvati da je griješila u BiH.

Višković: Gasifikacija i autoput do Beograda najveći projekti Srpske

BRČKO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da su gasifikacija i izgradnja auto-puta koji Banjaluku treba da poveže sa Beogradom najveći infrastrukturni projekti Srpske u posljednjim decenijama.

Počelo obilježavanje Dana Republike u Brčkom, Dodik i Višković položili vijence

BRČKO - Polaganjem vijenaca na Spomen-obilježje palim srpskim braniocima Brčkog danas je počelo obilježavanje Dana Republike Srpske u tom gradu kojem prisustvuje srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i premijer Republike Srpske Radovan Višković.

Dodik, Višković i vladika Jefrem dočekali patrijarha Irineja

BANJALUKA - Njegovu svetost patrijarha srpskog Irineja dočekali su večeras ispred Vladičanskog dvora u Banjaluci srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i Njegovo preosveštenstvo vladika banjalučki Jefrem.

Višković dočekuje patrijarha Irineja u Banjaluci

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Reublike Srpske Radovan Višković dočekaće danas u Banjaluci Njegovu svetost patrijarha srpskog Irineja.

Višković: Srpska sve jača i bolja, ekonomski stabilnija

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da je Srpska iz godine u godinu sve jača i bolja, ekonomski stabilnija, te da njene institucije i u narednom periodu trebaju učiniti sve da ona ojača ekonomski i da se stvore uslovi za što više investicija i radnih mjesta.

Višković najavio zakon o Olimpijskom centru Jahorina

JAHORINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će već u prvom kvartalu godine biti kreiran zakon o Olimpijskom centru "Jahorina" koji će još snažnije doprinijeti razvoju njene infrastrukture i kapaciteta.

Višković: Uvesti nižu stopu PDV-a, a više oporezovati luksuz

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da BiH treba da ima diferenciranu stopu PDV-a, što znači da za osnovne životne namirnice, dječiju opremu, školski pribor i slične artikle bude smanjena ili čak nulta stopa PDV-a, a da većom stopom bude oporezovan luksuz.

PDP pozvao Viškovića da smijeni Lukača

BANJALUKA - Predsjedništvo PDP-a pozvalo je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića da smijeni ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, "nakon fizičkog nasrtaja na poslanika Draška Stanivukovića tokom prethodne posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske".

Najčitanije