Radovan Višković

Višković: Početak pripreme za lokalne izbore

ZVORNIK - Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je večeras u Zvorniku da je sastanak Izvršnog komiteta ove partije sa rukovodstvom opštinskih i gradskih odbora SNSD-a iz Izborne jedinice sedam početak pripreme za naredne lokalne izbore.

Višković: Uskoro velika investicija na Jahorini i kuća za petočlanu porodicu

TRNOVO - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da će Vlada obezbijediti veliku investiciju na dijelu Jahorine koji pripada opštini Trnovo, kao i da će se on lično založiti da obezbijedi sredstva za izgradnju kuće višečlanoj porodici Stanković, koja se iz Srbije vratila u Trnovo.

Višković: Prioritet interes naroda i jačanje Srpske

BIJELJINA - Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je Srni da je sporazum ove partije sa Strankom demokratske srpske Semberije (SDSS) Miće Mićića prvenstveno poziv građanima na sabornost u interesu srpskog naroda i jačanja Republike Srpske.

Višković: Oprema za mobilnu bolnicu u carinskom skladištu Gradiška

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da se oprema za mobilnu bolnicu u Zalužanima nalazi u carinskom skladištu u Gradišci.

Višković: Vlada ne razvlači procedure, isplate teku

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je da su netačne tvrdnje poslanika PDP-a Igora Crnatka da Vlada namjerno neke procedure razvlači da ne bi isplatila ono što je obećano.

Višković: Srpska odbila respiratore koji su sada u FBiH pod istragom

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Narodnoj skupštini da u Republici Srpskoj nema afere "respirator" i da je Srpska odbila respiratore koji su sada u Federaciji pod istragom, jer je prilikom svake nabavke konsultovala zdravstvene radnike.

Višković: Vlada RS prva u BiH reagovala na pojavu virusa korona

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je u Narodnoj skupštini da je Vlada Srpske prva u regionu i BiH reagovala na pojavu virusa korona.

"Mjere zabrane kretanja za starije bile teške, ali neophodne"

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas, u svom kabinetu u Banjaluci, sa direktorom Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske Mladenom Milićem i predsjednikom Udruženja penzionera Republike Srpske Radom Rakuljem.

Pronaći najbolje rješenje za besplatno testiranje studenata iz RS u Srbiji

BANJALUKA - Predsjednik Vlade RS Radovan Višković i predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić istakli su zajedničku opredijeljenost za pronalaženje najboljeg rješenja u vezi sa besplatnim testiranjem na korona virus za studente iz RS koji studiraju u Srbiji.

Višković: Građani će na izborima kazniti neodgovorne funkcionere

SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske i potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da će građani na izborima izreći najveću kaznu pojedinim funkcionerima koji su se neodgovorno ponašali u vrijeme epidemije virusa korona.

Najčitanije