Radovan Višković

U Vladi RS sastanak o kadrovskim pitanjima

BANJALUKA - U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske danas je održan sastanak predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača i savjetnika srpskog člana Predsjedništva Slavka Mitrovića.

"Napadi na premijera Viškovića neće uspjeti"

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poručio je da napadi iz Sarajeva na premijera Radovana Viškovića neće uspjeti.

"Hit je ovih dana tužiti premijera"

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je tuženje premijera hit u zadnjih nekoliko dana i najavio da i sam sprema razne tužbe.

Višković: Imam mirnu savjest, slijede tužbe

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da su laž i izmišljotina sve optužbe o njegovom navodnom učešću u događajima u Srebrenici u julu 1995. godine koje se posljednjih dana plasiraju posredstvom određenih federalnih medija, zbog čega je najavio podnošenje tužbi zbog klevete, kao i još jaču borbu za Republiku Srpsku.

Špirić: Kočničari staretegije za ratne zločine sad jurišaju na Viškovića

SARAJEVO - Opšta vika i histerija koja se dešava u BiH nakon objave informacije da se vodi istraga protiv premijera Republike Srpske Radovana Viškovića još jednom je pokazala sve aspsurde i licemjerstvo koje vlada u političkom životu BiH, izjavio je predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić.

Starješine VRS: Napadi na Viškovića propaganda MC Srebrenica i SDA

BANJALUKA - Organizacija starješina Vojske Republike Srpske saopštila je da su brutalni napadi i neargumentovane optužbe na račun premijera Srpske Radovana Viškovića propagandna akcija Memorijalnog centra Srebrenica i rukovodstva SDA na čelu sa Bakirom Izetbegovićem kojima smeta uspjeh Srpske, njena spoljna i unutrašnja politika, pa izmišljaju afere protiv srpskih rukovodilaca.

"Hajka na premijera Viškovića nije i neće okaljati njegovo ime i ugled"

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac istakao je da "hajka protiv premijera Republike Srpske Radovana Viškovića nije, niti će uspjeti da okalja njegovo ime i ugled u srpskom narodu".

"Biće dovoljno brzih testova na kovid za zdravstveni sektor RS"

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da će Vlada u narednom periodu obezbijediti dovoljne količine brzih testova na virus korona za zdravstveni sektor u Srpskoj.

Dodik: Odgovornost koja se nameće Viškoviću - izmišljotina

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nazvao je izmišljotinom odgovornost koja se nameće predsjedniku Vlade Srpske Radovanu Viškoviću u vezi sa ratnim zločinima, te istakao da je premijer dobar i častan čovjek i Srbin.

Višković: Zaštita zdravlja i pomoć privredi prioritet

​Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je, u razgovoru sa ambasadorom Velike Britanije u BiH Metjuom Fildom, da je prioritet Vlade Srpske da u krizi izazvanoj virusom korona bude sačuvano zdravlje stanovništva, te, istovremeno, kreiranjem različitih mjera, pomoć privredi i zaštita radnih mjesta.

Najčitanije