Radovan Višković

Višković: Za stvari koje su ključne za građane nema sagovornika na drugoj strani

SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da zbog neformiranja novog saziva Savjeta ministara nema sagovornika na drugoj strani za ključna pitanja za građane BiH.

Višković najavio zabranu zapošljavanja novih radnika u administraciji Vlade RS

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske, Radovan Višković, najavio je da će uskoro biti donesena odluka o zabrani zapošljavanja novih radnika u administraciji Vlade Republike Srpske.

Višković: Riješiti raspodjelu sredstava UIO, pa i sudski

SARAJEVO - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je da se Srpska na tužbu protiv Federacije BiH (FBiH) zbog načina raspodjele prihoda koje prikuplja Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH odlučila zato jer je prošlo suviše vremena od posljednjeg usaglašavanja koeficijenata u maju 2017. i jer nema interesovanja druge strane za rješavanje tog pitanja.

Višković: Neformiranje Savjeta ministara utiče i na ekonomsku poziciju Srpske

Istočno Sarajevo - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da se neformiranje Savjeta ministara odražava na ekonomsku poziciju Srpske, ali da se ne može govoriti o ekonomskom kolapsu.

Vlada će pomoći Modriči sa izgradnjom nasipa na Savi

MODRIČA - Izgradnja odbrambenog nasipa na rijeci Bosni prioritet je modričke opštine koji će Vlada Republike Srpske u narednom periodu finansirati kreditnim sredstvima Svjetske banke, izjavio je danas u Modriči premijer Srpske Radovan Višković.

Višković: Tužba protiv FBiH spremna

SRBAC - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je tužba protiv Federacije BiH (FBiH) zbog duga prema Srpskoj koji je prouzrokovan neutvrđivanjem koeficijenata za raspodjelu prihoda od indirektnih poreza - spremna i sigurno će biti podnesena.

Višković i Vujić: Promovisati prirodne resurse i potencijale

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjaluci sa novoimenovanim ambasadorom BiH u Vašingtonu Bojanom Vujićem o značaju uspostavljanja saradnje i promocije prirodnih resursa i potencijala s ciljem razvoja i unapređenja institucionalne, privredne i ekonomske saradnje.

Višković: Srpska može preživjeti i bez Savjeta ministara BiH

BRATUNAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da Srpsku skoro i ne zanimaju institucije BiH, koje joj nanose štetu time što ne funkcionišu.

Dodik: Zavjet ćutanja o zločinu nad Srbima u Podrinju biće prekinut

BRATUNAC - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je u Bratuncu će biti prekinut sramni zavjet ćutanja svjetskih moćnika, koji to namjerno čine, i dijela sarajevske elite o stradanju Srba u Podrinju, jer veoma dobro znaju šta se ovdje dešavalo od 1992. do 1995. godine.

Višković svečano otvorio MOSI

SOKOLAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorio je večeras na Sokocu Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI) na kojima učestvuje više od 2.000 sportista iz 27 opština sa tromeđe Srbije, Crne Gore i BiH, i istakao da je ovo najbolja prilika za promociju Srpske i sokolačke opštine.

Najčitanije