Radovan Višković

Višković: Republika Srpska - garancija našeg opstanka

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku svim građanima povodom Dana Republike Srpske.

Višković: Očekujemo 400.000 doza vakcina u prvom kvartalu

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade RS rekao je da je BiH, a time i RS, u programu KOVAKS za nabavku vakcina, i da u prvom kvartalu očekuje 400.000 doza.

Višković za "Nezavisne": Sve osim zdravlja je nadoknadivo

Radovan Višković, premijer Republike Srpske, rekao je da se, nakon što je pronađen lijek, odnosno vakcina za virus korona, može očekivati stavljanje stvari pod kontrolu i stvaranje uslova za normalno funkcionisanje privrede.

Višković: Akcioni plan do polovine februara

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je večeras da će akcioni plan za sprovođenje programa ekonomskih reformi do 2023. godine biti sačinjen najkasnije do polovine februara naredne godine.

Višković: U normalnom društvu Turkovićeva bi bila smijenjena

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da bi ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković poslije izjava zaslijepljenih mržnjom prema Republici Srpskoj u normalnom društvu bila smijenjena sa javne funkcije.

Višković: Budžet za 2021. biće budžet štednje institucija Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da bi budžet za 2021. godinu trebalo da bude budžet štednje institucija Republike.

Višković se sastao sa hotelijerima: Sačuvati svako radno mjesto

BANJALUKA - Radovan Višković, premijer RS, razgovarao je sa predstavnicima Privredne komore RS i predstavnicima udruženja hotelijera i turističkih organizacija, te istakao je da Vlada kontinuirano, a u saradnji sa Privrednom komorom Srpske i drugim predstavnicima poslovne zajednice, kreira mjere podrške privrednim subjektima, kako bi se sačuvalo svako radno mjesto u RS.

Krizni štab analizirao posljedice pandemije na privredu RS

BANJALUKA - Krizni štab za praćenje štetnih posljedica virusa korona na današnjoj sjednici usvojio je Informaciju o ekonomskim kretanjima i najznačajnijim mjerama preduzetim za saniranje posljedica izazvanih pandemijom virusa COVID-19, saopšteno je nakon sjednice.

Višković glasao u Milićima

MILIĆI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković glasao je jutros u Srednjoškolskom centru "Milutin Milanković" u Milićima.

Višković: Netačne spekulacije o privatizaciji "Elektroprivrede"

TREBINJE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Trebinju da su netačne medijske spekulacije o privatizaciji "Elektroprivrede Republike Srpske".

Najčitanije