Radovan Višković

Višković: Vlada će nastaviti pomagati privrednicima kojima je onemogućen rad

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske, istakao je da će Vlada svojim mjerama nastaviti da pomaže poslovne subjekte kojima je onemogućen rad u skladu sa zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije, saopšteno je iz Vlade RS.

Višković: Planirana sredstva za samozapošljavanje i zapošljavanje

Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas da Vlada Srpske u ovoj godini za zapošljavanje i samozapošljavanje planirala da izdvoji 12 miliona KM.

Grupa roditelja iz Srpske traži da se đaci vrate u klupe

BANJALUKA, BIJELJINA - Grupa roditelja učenika osnovnih i srednjih škola iz nekoliko gradova i opština širom RS uputila je zahtjev Radovanu Viškoviću, premijeru RS, za vraćanje redovne nastave u škole u Srpskoj.

"Zaustavljen rast broja oboljelih"

BROD - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je zaustavljen rast broja oboljelelih od virusa korona i da bi naredni dani trebali pokazati da li je to stavljeno pod kontrolu kako bi što prije počele da rade djelatnosti kojima je preventivnim mjerama to onemogućeno.

Višković: Pojačati kontrole, ne treba zatvarati ugostiteljske objekte

BANJALUKA – Radovan Višković, premijer Republike Srpske, rekao je nakon sastanka sa gradonačelnicima da je došlo do pogoršanja epidemiološke situacije, te da treba preduzeti dodatne mjere, ali ne i potpuno zatvaranje.

Počeo sastanak u Vladi RS o epidemiološkoj situaciji

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa gradonačelnicima i predstavnicima ministarstava i javnih ustanova u Srpskoj o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji.

Vlada RS će Ćeranićima izgraditi kuću

SOKOLAC - Premijer RS Radovan Višković posjetio je danas sedmočlanu porodicu Ćeranić u selu Selišta u sokolačkoj Mjesnoj zajednici Sokolovići koja živi u trošnoj kući i obećao im izgradnju novog doma.

Nedostaje 35.000 KM za novu kuću porodice Šinik

BANJALUKA - Humanitarnom akcijom za kupovinu kuće porodici Dragoslava Šinika iz Gradiške prikupljena je polovina novca od potrebnih 70.000 KM, a novac su uplatili i Kabinet predsjednice RS Željke Cvijanović i premijer RS Radovan Višković.

Sastanak Viškovića i Stanivukovića: Za projekte u Banjaluci više od 50 miliona KM

BANJALUKA - Projekti za 2021. godinu za Banjaluku planirani su u iznosu od preko 50 miliona KM, rekao je danas Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, nakon sastanka sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke.

Pogoršana epidemiološka situacija, Višković sazvao sastanak

BANJALUKA - Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj danas će predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković održati sastanak u administrativnom centru Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS.

Najčitanije