Radovi

Početak radova na autoputu u junu u prisustvu Dodika, Vučića i Erdoana

BEOGRAD - Radovi na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, odnosno na izgradnji dionice kroz Srbiju, Sremska Rača-Kuzmin planirani su za jun, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović,

Obnavljanje još četiri škole u Banjaluci

Građevinci privode kraju radove na obnovi i sanaciji preostale četiri osnovne škole u gradskom i prigradskom području, u okviru ovogodišnje velike akcije, potvrđeno je u Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Bez struje 11 banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 11 časova biti dijelovi ulica Nadežde Petrović i Prote Vida Kovačevića, te Duga Ravan, Kola Banušići, Rekavice i Ruišta.

Uskoro proširenje banjalučke OŠ "Branko Radičević"

BANJALUKA - Hronični problem s nedostatkom prostora za nastavu u Osnovnoj školi "Branko Radičević" na Starčevici uskoro bi trebalo da bude riješen, jer je izabran izvođač radova za dogradnju.

Radovi obustavljaju saobraćaj u banjalučkom naselju Česma

Zbog sanacije Ulice Petra Velikog u naselju Česma od danas pa do 23. septembra od osam do 20 časova biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u ovoj ulici od broja 1 do raskrsnice sa Sarajevskom ulicom.

Ulica Petra Velikog u naselju Česma neće biti završena do kraja avgusta?

BANJALUKA - Rekonstrukcija Ulice Petra Velikog u naselju Česma, barem ako gledamo kako trenutno izgleda, ipak neće biti završena do kraja avgusta, kako je bilo planirano.

Vrijeme je za posljednje radove u vrtu

U kasnu jesen i dalje može da se radi u bašti i da se obave mnogi važni poslovi prije nego što sve biljke utonu u duboki zimski san.

Najčitanije