Radovi

Radovi u centru Banjaluke, bez saobraćaja do jutra

BANJALUKA - Zbog sanacije vrelovoda u blizini zgrade Narodne skupštine RS, biće obustavljen saobraćaj od 19 časova u srijedu 11. decembra da 6 časova ujturo narednog dana, u Ulici Vuka Karadžića – na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Vidovdanske ulice.

Radovi na mostu kod Gradiške počinju sredinom oktobra

​BANJALUKA, SARAJEVO, ZAGREB - Izgradnja mosta na Savi kod Gradiške počinje polovinom narednog mjeseca, potvrđeno je "Nezavisnim" u Ministarstvu komunikacija i transporta BiH.

Radovi u Trebinju: Ljepša tržnica do proljeća

​TREBINJE - U Trebinju su počeli betonski radovi na rekonstrukciji gradske tržnice u centru grada, na Trgu slobode, gdje je u središtu već izlivena temeljna ploča, a u toku je izlivanje nosivih stubova.

Radovi zaustavljaju saobraćaj

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova investicionog održavanja, sutra od 7.30 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj za sva vozila na putu Kuljani - Barlovci, na dijelu od XVIII kuljanske ulice prema Konjičkom klubu "Padok", u dužini od 500 metara.

Radovi na putu prema Motikama u punom jeku

BANJALUKA - Gradnja nove saobraćajnice na pravcu od "Žutih zgrada" prema Motikama, vrijedna više od dva miliona KM, odvija se planiranom dinamikom, a na prvom dijelu dionice ovih dana slijedi izgradnja gornjeg sloja puta, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Vrijednosti radova u inostranstvu veća za 11,8 odsto

SARAJEVO - Vrijednost izvršenih radova građevinskih firmi iz BiH u inostranstvu prošle godine iznosila je 137.187.000 KM i veća je za 11,8 odsto u odnosu na 2017. godinu, podaci su Agencije za statistiku BiH.

Početak radova na autoputu u junu u prisustvu Dodika, Vučića i Erdoana

BEOGRAD - Radovi na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, odnosno na izgradnji dionice kroz Srbiju, Sremska Rača-Kuzmin planirani su za jun, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović,

Obnavljanje još četiri škole u Banjaluci

Građevinci privode kraju radove na obnovi i sanaciji preostale četiri osnovne škole u gradskom i prigradskom području, u okviru ovogodišnje velike akcije, potvrđeno je u Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Bez struje 11 banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 11 časova biti dijelovi ulica Nadežde Petrović i Prote Vida Kovačevića, te Duga Ravan, Kola Banušići, Rekavice i Ruišta.

Uskoro proširenje banjalučke OŠ "Branko Radičević"

BANJALUKA - Hronični problem s nedostatkom prostora za nastavu u Osnovnoj školi "Branko Radičević" na Starčevici uskoro bi trebalo da bude riješen, jer je izabran izvođač radova za dogradnju.

Najčitanije