Radovi

Škola u Gorici biće u novom ruhu početkom naredne godine

TREBINJE-Prikupljanjem dokumentacije i izradom predračuna, u Trebinju je počela rekonstrukcija objekta Osnovne škole “Sveti Vasilije Ostroški” u Gorici, najvećem naselju u ovom gradu.

Likovni radovi banjalučkih osnovaca na takmičenju u Ukrajini

U okviru saradnje Banjaluke i grada partnera Lavova učenici banjalučkih osnovnih škola učestvovaće na međunarodnom takmičenju u crtanju za djecu, koje organizuje taj ukrajinski grad.

Nevesinje dobija kružni tok

NEVESINJE- Nevesinje je danas posjetio vršilac dužnosti direktora preduzeća „Putevi Republike Srpske“ Nenad Nešić, koji je u posao na izgradnji kružnog toka uveo izvođača radova preduzeće „Nevesinjeputevi“.

Započeli radovi na regulaciji vodotoka Majdanuše

SANSKI MOST- Započeli su radovi na regulaciji vodotoka rijeke Majdanuše, u blizini Novog Naselja nekoliko kilometara od Sanskog Mosta i radi se o projektu kojeg implementira služba Civilne zaštite u ovoj općini.

Radovi u centru Banjaluke, bez saobraćaja do jutra

BANJALUKA - Zbog sanacije vrelovoda u blizini zgrade Narodne skupštine RS, biće obustavljen saobraćaj od 19 časova u srijedu 11. decembra da 6 časova ujturo narednog dana, u Ulici Vuka Karadžića – na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Vidovdanske ulice.

Radovi na mostu kod Gradiške počinju sredinom oktobra

​BANJALUKA, SARAJEVO, ZAGREB - Izgradnja mosta na Savi kod Gradiške počinje polovinom narednog mjeseca, potvrđeno je "Nezavisnim" u Ministarstvu komunikacija i transporta BiH.

Radovi u Trebinju: Ljepša tržnica do proljeća

​TREBINJE - U Trebinju su počeli betonski radovi na rekonstrukciji gradske tržnice u centru grada, na Trgu slobode, gdje je u središtu već izlivena temeljna ploča, a u toku je izlivanje nosivih stubova.

Radovi zaustavljaju saobraćaj

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova investicionog održavanja, sutra od 7.30 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj za sva vozila na putu Kuljani - Barlovci, na dijelu od XVIII kuljanske ulice prema Konjičkom klubu "Padok", u dužini od 500 metara.

Radovi na putu prema Motikama u punom jeku

BANJALUKA - Gradnja nove saobraćajnice na pravcu od "Žutih zgrada" prema Motikama, vrijedna više od dva miliona KM, odvija se planiranom dinamikom, a na prvom dijelu dionice ovih dana slijedi izgradnja gornjeg sloja puta, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Vrijednosti radova u inostranstvu veća za 11,8 odsto

SARAJEVO - Vrijednost izvršenih radova građevinskih firmi iz BiH u inostranstvu prošle godine iznosila je 137.187.000 KM i veća je za 11,8 odsto u odnosu na 2017. godinu, podaci su Agencije za statistiku BiH.

Najčitanije