Rafal

Potpisan ugovor, Hrvatska kupuje 12 rafala od Francuske

ZAGREB - Hrvatska i Francuska potpisale su danas u Zagrebu kupoprodajni ugovor o kupovini 12 borbenih aviona tipa rafali.

Vlada Hrvatske objavila cijenu Rafala

Na dan dolaska predsjednika Francuske Emanuela Makrona u Zagreb, Vlada republike Hrvatske održala je sjednicu na kojoj je između ostalog usvojen Zaključak o strateškom partnerstvu dvije zemlje.

Koliko će Hrvatsku koštati francuski avioni?

ZAGREB - Iza odluke hrvatske vlade da za 999 miliona evra kupi 12 francuskih borbenih aviona F3R Rafal, ostalo je puno neodgovorenih pitanja o tome na šta će zapravo poreski obveznici potrošiti gotovo milijardu evra, piše danas zagrebački "Jutarnji list".

Hrvatska kupuje 12 polovnih borbenih aviona?

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović nije danas želio da komentariše za koje borbene avione će se odlučiti Hvatska, istakavši da je to tajna, a zagrebački Jutarnji list piše da je Vlada odlučila da kupi 12 polovnih francuskih borbenih aviona F3R rafale.

Hrvatsko vazduhoplovstvo biće ugašeno ako se ne nabave novi avioni

Zagreb - Kvalitet aviona i vrijeme isporuke, diplomatski odnosi, pa tek onda cijena, bili bi glavni kriterijumi za izbor novog aviona za Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo.

Hrvatska ne odustaje od kupovine aviona, stiže ponuda Francuza

ZAGREB - Hrvatska vlada ne odustaje od kupovine vojnih aviona, piše Večernji list i dodaje da će Francuzi ponuditi hrvatskom Ministarstvu odbrane korišćene Rafale, isprobane u Libiji.

Ispalio rafal ispred crkve tokom zbora

Nepoznati muškarac pucao je ispred crkve u tuzlanskom prigradskom naselju Požarnica prilikom proslave Svetog proroka Ilije, naočigled sveštenstva, okupljenih vjernika i policije Tuzlanskog kantona, a potom se udaljio, rečeno je Srni u Zavičajnom udruženju Tuzlaka u Bijeljini.

Usred noći sasuo rafal u kuću bivše supruge

NOVI GRAD - Policija iz Novog Grada uhapsila je mještanina Željka V. (36), osumnjičenog da je, usred noći ispalio rafal u kuću u kojoj živi žena s kojom je ranije bio u vanbračnoj zajednici, ali i njegovog sugrađanina Draška B. (39), kojeg terete da je pomogao Željku tokom bjekstva.

Najčitanije