Raka

"Hiljade tijela pronađeno u ruševinama Rake nakon bombardovanja SAD"

MOSKVA - Tijela više od 8.000 Sirijaca pronađena su tokom raščišćavanja terena u sirijskom gradu Raka poslije bombardovanja koje su vršile SAD i njihovi koalicioni saveznici, rekla je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Moskva objavila dokaze o razornim napadima koalicije SAD na Raku

MOSKVA - Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je fotografije snimljene iz aviona koje potvrđuju da su četvrti sirijske Rake razorene u vazdušnim napadima međunarodne koalicije na čelu sa SAD.

Teža situacija samo u Africi: U RS godišnje umre 60 žena od raka grlića materice

BANJALUKA - Najvažnije je rano otkriti rak grlića materice, upozorili su doktori Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS) povodom obilježavanja Sedmice borbe protiv raka grlića materice, koja se krajem januara obilježava u zemljama Evrope. Poražavajući podatak je da u Republici Srpskoj oko 60 žena godišnje umre od raka grlića materica, a oboli njih oko 200.

Objavljen snimak koji navodno prikazuje kako Amerikanci puštaju borce ID iz Rake

MOSKVA - Uoči završetka operacije oslobođenja sirijske Rake američki zvaničnici nekoliko puta obećali su da koalicija kojom rukovode neće dopustiti pripadnicima terorističke organizacije "Islamska država" da napuste grad.

Makron: Pad Rake nije kraj borbe protiv islamista

PARIZ - Predsjednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da pad sirijskog grada Rake nije kraj borbe protiv "Islamske države", prenijeli su francuski mediji.

Proglašeno oslobođenje Rake: Pobijedili smo terorizam

DAMASK - Sirijske demokratske snage (SDF), koje podržava koalicija predvođena SAD, proglasile su danas pobjedu nad Islamskom državom u Raki, gradu na sjeveru Sirije koji su borci te ekstremističke grupe bili proglasili svojom prestonicom.

U podne objava o oslobođenju Rake?

DAMASK - Sirijske demokratske snage će danas, kako se očekuje, proglasiti pobjedu u Raki, gradu na sjeveru Sirije.

Borci Islamske države napuštaju Raku

DAMASK - Grupa boraca Islamske države evakuisala se u toku noći iz sirijskog grada Rake koristeći civile kao ljudski štit, rekao je portparol sirijskih demokratskih snaga Mustafa Bali.

Konvoj civila napušta Raku

DAMASK - Grad Raku u Siriji napušta konvoj civila, koji se organizuje u cilju smanjenja ljudskih žrtava u tom gradu, posljednjem uporištu Islamske države, na osnovu dogovora između koalicije predvođene SAD i Sirije.

Raka oslobođena od terorista

RAKA - Grad Raka, koji je bio glavno uporište militanata Islamske države , potpuno je oslobođen od terorista, javio je portal televizije „Al Arabija" pozivajući se na sopstvene izvore.

Najčitanije