Rama

Vulin: Šiptari častan narod, ne bi ih poredio s Ramom

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da albanski premijer Edi Rama ne bi pokušavao da napravi "veliku Albaniju", i ne bi se slikao ispod zastave "velike Albanije" "da ima pameti", a da brine o miru u regionu ne bi hvalio ubice iz tzv. OVK i pokušavao da odredi ko će vladati Crnom Gorom.

Rama: Bez regionalnog sporazuma nema uklanjanja granice KiM i Albanije

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da "Albanija i Kosovo ne mogu da odluče da uklone granicu jer bi se tome protivili Beograd, Vašington i Brisel, tumačeći to kao Veliku Albaniju”, prenosi TV Kljan Kosova.

Rama: Uklonićemo granice, Drač će biti kosovska luka

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da Kosovo i Albanija namjeravaju da "uklone granice", kao i da će albanska luka Drač uskoro postati de fakto "kosovska".

Zatvorena fabrika "Rama-Teks", 16 radnica zaraženo koronom

U opštini Prozor-Rama zatvorena je fabrika "Rama-Teks", sa ispostavom na Gračacu, jer je 16 radnica zaraženo virusom korona, potvrdila je direktor Doma zdravlja u ovoj opštini Mara Anđelić.

Rama zbog Đukanovića progovorio srpski

U finišu kampanje, Demokratskoj partiji socijalista u Crnoj Gori stiže pomoć Edija Rame, premijera Albanije, prenio je Sputnjik pisanje crnogorskog portala.

Mercedesom se zakucao u prikolicu i poginuo

RAMA - Sabid M. (25) iz Frankfurta nastradao je nakon što se mercedesom u Makljenu, kod Prozora, zakucao u prikolicu koja se otkačila s kamiona i prešla u suprotnu kolovoznu traku.

Spasili medvjeda iz bunara

Ekipa sastavljena od dobrih ljudi i ljubitelja prirode spasila je medvjeda koji je upao u veliki bunar na području Prozor-Rame.

Rama traži od Vučića da pusti kamione preko administrativnog prelaza

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama zatražio je od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da pusti preko administrativnog prelaza kamione s tablicama samoproglašenog Kosova.

Rama: Haradinaj je lažov kao "svinja", Kurti je intelektualac

PRIŠTINA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je bivši kosovski premijer, Ramuš Haradinaj, "lažov" i folklorni političar, koji je uvođenjem taksi na srpske i proizvode iz BiH nanio veliku štetu Kosovu, dok je za aktuelnog Aljbina Kurtija rekao da ga je uvijek smatrao intelektualcem.

Meta: Rama je velika sramota, neka ne provocira Haradinaja

TIRANA - Predsjednik Albanije Iljir Meta pozvao je premijera te zemlje Edija Ramu da ne provocira bivšeg kosovskog premijara Ramuša Haradinaja, ocijenivši da je Haradinaj "živi heroj za sve Albance", a Rama "velika sramota", prenijela je Gazeta Ekspres.

Najčitanije