Ramići

Uskoro rekonstrukcija raskrsnice za Dragočaj i Ramiće

BANJALUKA - Dugogodišnji problem sa bezbjednosti raskrsnice na magistralnom putu prema Prijedoru, odvajanje za Dragočaj i Ramiće, trebalo bi u skorije vrijeme da bude riješen, saopštila je Gradska uprava.

U Ramićima niče trening centar za obuku đaka i studenata

U namjeri da omogući što bolje uslove za obrazovanje mladih za rad u privredi, koji su sve deficitarniji na tržištu rada, u Poslovnoj zoni "Ramići" dogodine će biti formiran trening centar za obuku đaka i studenata.

U Ramićima niče trening centar za obuku đaka i studenata

BANJALUKA - U namjeri da omogući što bolje uslove za obrazovanje mladih za rad u privredi, koji su sve deficitarniji na tržištu rada, u Poslovnoj zoni „Ramići“ dogodine će biti formiran trening centar za obuku đaka i studenata.

Tri rješenja za raskrsnicu smrti u banjalučkom naselju Ramići

BANJALUKA - Grad Banjaluka "Putevima Republike Srpske" dostavio je idejno rješenje rekonstrukcije raskrsnice u naselju Ramići, gdje se ukrštaju magistralni put Banjaluka - Prijedor i lokalni Zalužani - Dragočaj.

Nešić: Semafor na raskrsnici u Ramićima najbolje rješenje

BANJALUKA - Predstavnici Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" i grada Banjaluka postigli su dogovor o rekonstrukciji i postavljanju semafora na raskrsnici u naselju Ramići, čime bi trebalo da bude riješen višegodišnji problem na ovom dijelu magistralnog puta Banjaluka-Prijedor, rekao je vršilac dužnosti direktora "Puteva Srpske" Nenad Nešić.

Poslovna zona Ramići: Otvorena radionica za tehničku obradu drveta

BANJALUKA - U Poslovnoj zoni Ramići danas je otvorena radionica za tehničku obradu drveta, namijenjena za obuku radnika u drvoprerađivačkoj oblasti, u okviru projekta u čijoj je realizaciji učestvovao i Grad Banja Luka.

Pse će možda smještati u vojne kontejnere

BANJALUKA - Grad nema dovoljno sredstava u budžetu za gradnju novog azila za pse, ali da bi se poboljšali uslovi prebukiranog azila u Ramićima, radi se na obezbjeđenju dodatnih kontejnera, koji će biti iskorišteni za proširenje kapaciteta.

"Termomontaža" kupila građevinsku parcelu u Ramićima

BANJALUKA - Banjalučko preduzeće "Termomontaža" kupilo je putem javne licitacije za 456.106 KM građevinsku parcelu od 10.883 metra kvadratna, koja se nalazi u banjalučkoj Poslovnoj zoni "Ramići".

Predstavnici USAID-a posjetili Poslovnu zonu u Ramićima

BANJALUKA - Poslovna zona Ramići u Banjaluci je postala veliko gradilište na kojem se, pored investitora koji podižu proizvodne pogone, s partnerima radi na izgradnji neophodne infrastrukture kako bi se povećao broj onih koji bi svoje poslovanje zasnovali u ovoj zoni.

Na prodaju parcela sa dva objekta u Poslovnoj zoni Ramići

BANJALUKA - Grad Banjaluka objavio je oglas o javnoj prodaji nepokretnosti u Poslovnoj zoni Ramići - Banjaluka na kojoj se nalaze dva objekta - restoran i komercijalna služba.

Najčitanije