Ramići

Ramići postali "tijesni", Banjaluka proširuje poslovnu zonu

Grad Banjaluka proširiće Poslovnu zonu "Ramići", nakon što su kapaciteti zone praktično već popunjeni, gradnjom pogona 15 preduzeća, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

Policajci spriječili Banjalučanina da izvrši samoubistvo

BANJALUKA - Policajci PU Banjaluka brzom akcijom spriječili su jutros oko 8.40 D.V. iz Ramića da aktivira bombu.

Uskoro rekonstrukcija raskrsnice za Dragočaj i Ramiće

BANJALUKA - Dugogodišnji problem sa bezbjednosti raskrsnice na magistralnom putu prema Prijedoru, odvajanje za Dragočaj i Ramiće, trebalo bi u skorije vrijeme da bude riješen, saopštila je Gradska uprava.

U Ramićima niče trening centar za obuku đaka i studenata

U namjeri da omogući što bolje uslove za obrazovanje mladih za rad u privredi, koji su sve deficitarniji na tržištu rada, u Poslovnoj zoni "Ramići" dogodine će biti formiran trening centar za obuku đaka i studenata.

U Ramićima niče trening centar za obuku đaka i studenata

BANJALUKA - U namjeri da omogući što bolje uslove za obrazovanje mladih za rad u privredi, koji su sve deficitarniji na tržištu rada, u Poslovnoj zoni „Ramići“ dogodine će biti formiran trening centar za obuku đaka i studenata.

Tri rješenja za raskrsnicu smrti u banjalučkom naselju Ramići

BANJALUKA - Grad Banjaluka "Putevima Republike Srpske" dostavio je idejno rješenje rekonstrukcije raskrsnice u naselju Ramići, gdje se ukrštaju magistralni put Banjaluka - Prijedor i lokalni Zalužani - Dragočaj.

Nešić: Semafor na raskrsnici u Ramićima najbolje rješenje

BANJALUKA - Predstavnici Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" i grada Banjaluka postigli su dogovor o rekonstrukciji i postavljanju semafora na raskrsnici u naselju Ramići, čime bi trebalo da bude riješen višegodišnji problem na ovom dijelu magistralnog puta Banjaluka-Prijedor, rekao je vršilac dužnosti direktora "Puteva Srpske" Nenad Nešić.

Poslovna zona Ramići: Otvorena radionica za tehničku obradu drveta

BANJALUKA - U Poslovnoj zoni Ramići danas je otvorena radionica za tehničku obradu drveta, namijenjena za obuku radnika u drvoprerađivačkoj oblasti, u okviru projekta u čijoj je realizaciji učestvovao i Grad Banja Luka.

Pse će možda smještati u vojne kontejnere

BANJALUKA - Grad nema dovoljno sredstava u budžetu za gradnju novog azila za pse, ali da bi se poboljšali uslovi prebukiranog azila u Ramićima, radi se na obezbjeđenju dodatnih kontejnera, koji će biti iskorišteni za proširenje kapaciteta.

"Termomontaža" kupila građevinsku parcelu u Ramićima

BANJALUKA - Banjalučko preduzeće "Termomontaža" kupilo je putem javne licitacije za 456.106 KM građevinsku parcelu od 10.883 metra kvadratna, koja se nalazi u banjalučkoj Poslovnoj zoni "Ramići".

Najčitanije