Ramuš Haradinaj

Haradinaj: Da smo do zadržali takse, Srbija bi nas priznala

PRIŠTINA - Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj smatra da bi Priština dobila priznanje da je zadržala takse do 4. septembra, kada je održan Vašingtonski sastanak uz posredovanje administracije Donalda Trampa, prenosi Balkani info.

Haradinaj traži prekid dijaloga sa Srbijom

PRIŠTINA - Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja zatražila je danas vanredni sastanak kosovske vlade o situaciji nastaloj nakon podizanja optužnica specijalizovanih vijeća i poručila, nakon hitnog sastanka rukovodstva stranke, da bi Vlada trebalo da odmah zaustavi sve aktivnosti u vezi s procesom dijaloga sa Beogradom.

Uhapšen Haradinajev brat

PRIŠTINA - Zamjenika predsjednika Organizacije ratnih veterana tzv. OVK Nasima Haradinaja uhapsili su danas pripadnici specijalnih snaga, dok je išao ka televiziji T7 na intervju, javila je prištinska Gazeta ekspres.

Haradinaj: Očekujem da nas Vatikan prizna

PRIŠTINA - Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj kazao je da je tzv. Kosovo sporazumom u Vašingtonu napravilo veliki korak naprijed.

Haradinaj: Neće biti uzajamnog priznanja u Vašingtonu

KOSOVSKA MITROVICA - Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je večeras da je u postizanje uzajamnog priznavanja tokom predstojećeg dijalaga Beograda i Prištine u Vašingtonu teško povjerovati, ali je dodao da će na tom sastanku doći do ''političkog napretka'' u odnosima dvije strane.

Haradinaj: Albanci, glasajte, vaš glas je presudan

KOSOVSKA MITROVICA - Predsjednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je Albance da danas izađu i glasaju na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, ističući da je njihov glas presudan za crnogorsku politiku.

"Haradinaj neka odmah okrene avion da ne troši kerozin do SAD"

BEOGRAD - Haradinaj može odmah da okrene svoj avion i ne troši kerozin ako u Vašington ide po konačni sporazum, jer toga neće biti tamo, poručuje predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Haradinaj: Ne vjerujem Hotiju po pitanju dijaloga sa Beogradom

KOSOVSKA MITROVICA - Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) i bivši premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, rekao je da se Priština vratila tehničkom dijalogu sa Srbijom i naveo da, kada je u pitanju dijalog sa Beogradom, ne vjeruje'' aktuelnom premijeru Avdulahu Hotiju.

"Takse moraju da ostanu"

PRIŠTINA - Predsjednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova (ABK), Ramuš Haradinaj sastao se danas s predstavnicima albanskih političkih partija u Prištini.

Rama: Haradinaj je lažov kao "svinja", Kurti je intelektualac

PRIŠTINA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je bivši kosovski premijer, Ramuš Haradinaj, "lažov" i folklorni političar, koji je uvođenjem taksi na srpske i proizvode iz BiH nanio veliku štetu Kosovu, dok je za aktuelnog Aljbina Kurtija rekao da ga je uvijek smatrao intelektualcem.

Najčitanije