Ramuš Haradinaj

Haradinaj najavio mogućnost povećanja poreza na srpsku robu

PRIŠTINA - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj nije isključio mogućnost dodatnog povećanja poreza na robu iz centralne Srbije.

Haradinaj: Vojska Kosova će djelovati i na jugu i na sjeveru

PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je za prištinsku agenciju "Kosova pres" da će kosovska vojska djelovati i na jugu i na sjeveru.

Haradinaj: Merkelova dala podršku Kosovu za Interpol

PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj saopštio je da je od njemačke kancelarke Angele Merkel dobio podršku za članstvo Kosova u Interpolu.

Haradinaj: Prvo vize pa dijalog

PRIŠTINA - Premijer privremenih institucija u Prištini, Ramuš Haradinaj, i njegov zamjenik Enver Hodžaj, nagovjestili su mogućnost prekida dijaloga sa Beogradom, ukoliko pitanje vizne liberalizacije za Kosovo ne bude na dnevnom redu u decembru.

Kosovo ima većinu za Interpol, Haradinaj i Kurc slavili?

PRIŠTINA - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc i premijer Kosova Ramuš Haradinaj u ponedeljak uveče su u Prištini proslavili informaciju da je, kako su naveli, Kosovo dobilo većinu za članstvo u Interpolu - saznaje Sputnjik.

Haradinaj: Nastavićemo da nudimo Srbima članstvo u KBS

PRIŠTINA - Ramuš Haradinaj najavio je da će oni nastaviti da nude mogućnost predstavnicima Srba sa Kosova da uđu u sastav Kosovskih bezbjednosnih snaga.

Haradinaj: Proces formiranja vojske ne odnosi se na 28. novembar

PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je danas, povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da će kosovska vojska biti formirana 28. novembra, "da se proces ne odnosi na taj datum", prenijela je RTK 2.

Đurić: Haradinaj nema hrabrosti da kaže da KiM nije priznata država

BEOGRAD - Ramuš Haradinaj nema hrabrosti da kaže svojim sunarodnicima i biračima da Kosovo nije nezavisno i da je svakim danom sve udaljenije od samostalnosti.

Haradinaj: Niko nema razloga da se plaši kosovske vojske

PODGORICA - Premijer privremenih kosovskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je da niko nema razloga da se plaši transformacjie Kosovskih bezbjednosnih snaga u vojsku i tvrdi da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nema hrabrosti da, kako kaže, "svom narodu objasni da život Kosova ne zavisi od Beograda".

Haradinaj: Ideja o korekciji granica "umrla"

PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj smatra da je ideja korekcije granice između Kosova i Srbije pogrešna i da je kategorički protiv toga, prenosi RTS.

Najčitanije