Ramuš Haradinaj

"Takse moraju da ostanu"

PRIŠTINA - Predsjednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova (ABK), Ramuš Haradinaj sastao se danas s predstavnicima albanskih političkih partija u Prištini.

Rama: Haradinaj je lažov kao "svinja", Kurti je intelektualac

PRIŠTINA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je bivši kosovski premijer, Ramuš Haradinaj, "lažov" i folklorni političar, koji je uvođenjem taksi na srpske i proizvode iz BiH nanio veliku štetu Kosovu, dok je za aktuelnog Aljbina Kurtija rekao da ga je uvijek smatrao intelektualcem.

Uhapšeni aktivisti Haradinajeve stranke zbog kovčega Kurtiju

PRIŠTINA - Nekoliko mlađih aktivista opozcione Alijanse za budućnost Kosova (ABK), bivšeg premijera Ramuša Haradinaja, uhapšeno je zbog kovčega koji su donijeli jutros ispred zgrade prištinske vlade, kao simbol "sahrane obećanja" aktuelne vlasti, prenijela je prištinska Gazeta Expres.

Haradinajev ABK Kurtiju poslao kovčeg kao upozorenje

PRIŠTINA - Opoziciona Alijansa za budućnost Kosova (ABK), Ramuša Haradinaja, koja je najžešći protivnik ukidanju taksi na srpske i proizvode iz BiH, poslala je danas premijeru Aljbinu Kurtiju kovčeg oblijepljen papirima sa upozorenjima, kojima se osporava ukidanje te mjere.

Meta: Rama je velika sramota, neka ne provocira Haradinaja

TIRANA - Predsjednik Albanije Iljir Meta pozvao je premijera te zemlje Edija Ramu da ne provocira bivšeg kosovskog premijara Ramuša Haradinaja, ocijenivši da je Haradinaj "živi heroj za sve Albance", a Rama "velika sramota", prenijela je Gazeta Ekspres.

Haradinaj: Prevarant Kurti se predao Srbiji

PRIŠTINA - Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj ocijenio je večeras da se Aljbin Kurti predao Srbiji odlukom da suspenduje takse na uvoz sirovina iz BiH i centralne Srbije.

Haradinaj: Kurti osramotio Kosovo

KOSOVSKA MITROVICA - Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj ocijenio je da je izjava kosovskog premijera Aljbina Kurtija da su sporazumi potpisani u Minhenu s Beogradom sklopljeni bez njegovog znanja, osramotila Kosovo i razočarala SAD.

Haradinajeva Alijansa sprema proteste protiv ukidanja taksi?

PRIŠTINA - Poslanička grupa Alijanse za budućnost Kosova bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja najavljuje mogućnost organizovanja prostesta ako vlada u Prištini ukine takse.

Haradinaj: Aljbine, ne ukidajte takse BiH i Srbiji

PRIŠTINA - Bivši premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj od svog nasljednika, Aljbina Kurtija, traži da ne ukine sto odsto uvećane takse na proizvode iz centralne Srbije i BiH dok, kako kaže, Srbija ne prizna kosovsku nezavisnost.

"Haradinaj tražio da se Merkelova uključi u dijalog"

PRIŠTINA - Odlazeći kosovski premijer i lider Alijanse za budućnost Kosova zatražio je od njemačke kancelarke Angele Merkel da se uključi u dijalog Beograda i Prištine.

Najčitanije