Ramuš Haradinaj

Brat Haradinaja: Ramuš u Specijalnom sudu zbog takse

PRIŠTINA - Brat Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj, rekao je da njegovog brata ne bi pozvao Specijalni sud da je prethodno ukinuo taksu od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH.

Ramuš Haradinaj kandidat za premijera

Ramuš Haradinaj biće kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu.

Haradinaj: Zašto sjediti za stolom ako Srbija ne pristaje na priznanje

PRIŠTINA - Premijer u ostavci Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da ne vidi zašto bi se nastavio dijalog ako Beograd ne pristaje na priznanje.

Oglasio se Haradinaj o napadu na mladog Srbina u Kosovskoj Mitrovici

PRIŠTINA - Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj najoštrije je osudio ubadanje mladog Srbina na mostu na Ibru, javlja Klankosova, a prenosi Kosovo online.

Da li je to Pacoli rekao da Haradinaj laže?

PRIŠTINA - Predsjednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli izrazio je uvjerenje da će nova vlada u Prištini ukinuti takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BiH.

Haradinajev komšija: Lično sam vidio kako Ramuš ubija

BEOGRAD - Prvi komšija Ramuša Haradinaja Ram Jolaj izjavio je da je lično vidio kako Haradinaj likvidira srpskog policajca zbog čega su mu Haradinajevi ljudi oteli oca i sina, a on morao da pobjegne sa Kosova i Metohije.

Ahmeti: Haradinaj nosilaz zajedničke liste ABK i SDP

PRIŠTINA - Nakon potpisivanja predizbornog koalicionog sporazuma predsjednici ABK i SDP, Ramuš Haradinaj i Špend Ahmeti, poručili da su se udružili da bi pobijedili, a da će nosilac njhove zajedničke liste biti Haradinaj.

Haradinaj dogovorio koaliciju sa Ahmetijem

PRIŠTINA - Iako kosovski parlament još nije raspušten i nije određen datum vanrednih parlamentarnih izbora, bivši premijer i predsjednik Alijanse za budućnost Kosova, Ramuš Haradinaj, potvrdio je predizbornu koaliciju sa Socijaldemokratskom partijom Špend Ahmetija.

Haradinaj: Dijalog sa Srbijom nisu onemogućile takse

PRIŠTINA - Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj u petak je na svom Twitter nalogu reagovao na izjavu premijerke Ane Brnabić da su prištinske takse onemogućile dijalog.

Petronijević: Haradinaj će odgovarati ako SAD to budu željele

BEOGRAD - Advokat Goran Petronijević ocijenio je da će jedan od lidera terorističke OVK Ramuš Haradinaj, protiv kojeg postoje dokazi za zločine, biti procesuiran pred Sudom za ratne zločine u Hagu, ako to odluči američka administracija.

Najčitanije