Ramuš Haradinaj

Haradinaj proglasio Dan zastave Albanije neradnim na Kosovu

PRIŠTINA - Ramuš Haradinaj, premijer Kosova, proglasio je praznik Reublike Albanije Dan zastave, 28. novembar, za neradni dan na kosovskoj teritoriji.

Kako se na Instagramu međusobno prate lideri regiona?

Zvaničnici i lideri političkih partija iz zemlje i regiona se u posljednje vrijeme češće okreću modernim tehnologijama, zbog čega se njihova aktivnost može pratiti na društvenim mrežama. Tastatura je postala omiljeno "oružje" političara koji su, po ugledu na kolege iz svijeta, prepoznali prednosti ovog vida komunikacije.

Haradinaj: Ukidanje takse bez priznanja nezavisnosti bila bi kapitalna greška

PRIŠTINA - Bivši premijer Kosova, Ramuš Haradinaj, poručio je danas svom mogućem nasljedniku, Aljbinu Kurtiju, da mu se sviđa ideja reciprociteta sa Beogradom, ali i da bi ukidanje takse na proizvode iz Srbije bez priznanja kosovske nezavisnosti zauzvrat bila kapitalna politička greška.

Haradinaj: Kurti je dobar prevarant

PRIŠTINA - Predsjednik AAK, Ramuš Haradinaj, izjavio je da ne vjeruje Kurtijevoj izjavi o Specijalnom sudu.

Haradinaj povukao zahtjev za članstvo Kosova u Interpol

BEOGRAD - Amabasada Srbije u Parizu dobila je notu kojom Ramuš Haradinaj povlači zahtjev za članstvo Kosova u Interpol.

Haradinaj: Taksu ne treba ukinuti, već pojačati

PRIŠTINA - Lider Alijanse za budućnost i kandidat za premijera Ramuš Haradinaj izjavio je da taksu od 100 odsto na uvoz robe iz centralne Srbije i BiH ne treba ukinuti, već pojačati, prenosi Koha.

Haradinaj pokušao platiti ugovaranje sastanaka sa američkim zvaničnicima?

PRIŠTINA - Kosovska štampa objavila da je Ramuš Haradinaj unajmio lobiste koji su pokušali da mimo zvaničnih kanala ugovore njegove susrete sa visokim zvaničnicima SAD.

Kosovski mediji: Haradinaj obećao poseban zakon za Mitrovicu

PRIŠTINA - Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj obećao je da će Mitrovica dobiti poseban zakon baš kao i Priština i Obilić, objavio je Zeri a prenosi KoSSev.

Haradinaj: Mitrovica nedjeljiva, kao i Kosovo

KOSOVSKA MITROVICA - Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) i kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj poručio je iz Kosovske Mitrovice da su "taj grad kao i Kosovo nedjeljivi".

Brat Haradinaja: Ramuš u Specijalnom sudu zbog takse

PRIŠTINA - Brat Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj, rekao je da njegovog brata ne bi pozvao Specijalni sud da je prethodno ukinuo taksu od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH.

Najčitanije