Rasim Ljajić

Poslije 20 godina Rasim Ljajić napušta Vladu Srbije

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić potvrdio je da poslije 20 godina napušta ministarsku poziciju.

Ljajić: Šteta od milijardu evra zbog manje stranih turista

BEOGRAD - Srbija će, prema procjenama, ove godine pretrpjeti štetu od oko milijardu evra zbog nedolaska stranih turista zbog virusa korona, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ljajić: U toku procedura za dolazak ljekara iz BiH

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je u toku procedura u vezi sa dolaskom medicinskog osoblja iz BiH kao pomoć u Novi Pazar, gdje je proglašena vanredna situacija zbog povećanja broja zaraženih virusom korona.

Brnabićeva i Lončar izviždani u Novom Pazaru, ljekari im okrenuli leđa

NOVI PAZAR – Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su danas Opštu bolnicu u Novom Pazaru, kako bi se uvjerili u situaciju u tom gradu u vezi sa epidemijom virusa korona, a dočekao ih je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ljajić: U Novom Pazaru zaraženo 466 osoba, dolaze ljekari i iz BiH

BEOGRAD - U Novom Pazaru je 466 osoba zaraženo virusom korona, a situacija je bolja nego prije nekoliko dana, izjavio je danas potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić.

Rasim Ljajić skočio u publiku sa bine, video postao hit na internetu

NOVI PAZAR - Društvenim mrežama nedavno je počeo da se širi video snimak na kojem se vidi kako Lider SDP-a Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija ove zemlje kako skače u publiku sa bine.

Ljajić: Čekamo pojašnjenje Grčke o prelazu granice

BEOGRAD - Srpski turisti ne mogu da uđu u Grčku i Ambasada Srbije je tražila pojašnjenje te odluke, rekao je Tanjugu ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

"Šteta za sve ako Srbija i Crna Gora uđu u spiralu kontramjera"

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da će i Crna Gora i Srbija na kraju imati štetu ako se uđe u spiralu kontramjera i istakao da se treba vratiti na teren ekonomije i interesa.

Ljajić: Otkazani aranžmani turista iz Kine

BEOGRAD - Oko 60 odsto aranžmana kineskih turista u februaru i martu je otkazano, a ukupna šteta će tek biti procijenjena, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i dodao da država sprema krizni plan aktivnosti, kako bi nadoknadila novac zbog nedolaska kineskih turista.

Ljajić: Nove tri barijere ako Priština uvede reciprocitet umjesto taksi

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić ocijenio je da bi, ukoliko se ukinu takse Prištine na robu iz centralne Srbije, a uvedu recipročne mjere koje najavljuje premijer Kosova Aljbin Kurti, to značilo da je ukinuta jedna, a postavljene tri nove barijere.

Najčitanije