Raskid

Stanogradnja u RS u problemima: Raskidaju ugovore o kupovini stanova

BANJALUKA, PRIJEDOR - Problem u koji je zapala stanogradnja u Srpskoj dovoljno ilustruju i pojedini slučajevi raskidanja već potpisanih ugovora gdje su investitori u obavezi da kupcima vrate novac.

Nisan se odvaja od Renoa, Gosn priprema završni udarac?

Bivši šef Nisan-Reno grupe Karols Gosn poslije bijega iz Japana, mogao bi da zada posljednji udarac u već problematično partnerstvo.

Ne lomite srca za praznike

Iako sezona praznika djeluje kao razdoblje u kojem je "ljubav svuda u vazduhu" te biste pretpostavili kako se tada najmanje veza prekida, a najviše započinje, istina je sasvim drugačija.

Kada je seks nakon raskida opasan, a kad je dobar?

Odnosi u ljubavnim vezama su rijetko kad jednostavni, pa i iz seksa nakon prekida jedna strana može očekivati ponovno rasplamsavanje ljubavi, dok je drugoj strani uistinu bilo samo do “valjanja po krevetu”.

Tri najčešće stvari koje dovode do konačnog raskida

Iako su svađe sastavni i neizbježni dio svake veze, postoje one, koje su signal da sa vama dvoma nešto definitivno više nije kao prije. Više se ne raspravljate oko toga ko kome poklanja više pažnje i kako se neko od vas dvoje ponio u društvu. Sada se vaše svađe vode oko mnogo kompleksnijih problema, koji mogu ugroziti vašu vezu.

Znakovi koji pokazuju da je vrijeme za raskid

Iako nam je to nekad možda teško priznati, postoje situacije u kojima nam je jasno da se naša veza bliži kraju.

Zbog čega se bivši partneri javljaju poslije raskida?

Ako je vaš partner raskinuo sa vama, a javlja se i kada ste već odlučili da nastavite dalje, vrlo je vjerovatno da će vas cijela situacija stresirati.

Tri horoskopska znaka kojima je najteže preboljeti raskid

Prekid veze uvijek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom. Dok za neke to znači novi početak, postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško zaboraviti prošlost pa se teže nose s prekidom od drugih. Evo kojima je najteže da prebole bivšu ljubav.

Prijateljstvo nakon raskida - da ili ne?

Nakon raskida sebi često postavljamo pitanje - šta dalje? Da li je za vas bolje da sa bivšim partnerom prekinete svaki kontakt ili biste možda mogli da ostanete prijatelji?

Ljubav poslije raskida

Ako ste stavili tačku na vezu, a onda nastavili da se viđate sa bivšim partnerom, sigurno je da među vama još postoje emocije ili fizička privlačnost.

Najčitanije