Raskrsnica

Proširenje saobraćajnice kod "Čajavca"

BANJALUKA - U toku je proširenje frekventne raskrsnice u Banjaluci, kod nekadašnjeg "Čajavca", s ciljem ubrzanja protoka vozila na ovoj lokaciji, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Ovo je najprometnija raskrsnica na svijetu

Svjetski poznata raskrsnica Šibuja u Tokiju pravi je simbol kontrolisanog haosa velikog grada.

Tri rješenja za raskrsnicu smrti u banjalučkom naselju Ramići

BANJALUKA - Grad Banjaluka "Putevima Republike Srpske" dostavio je idejno rješenje rekonstrukcije raskrsnice u naselju Ramići, gdje se ukrštaju magistralni put Banjaluka - Prijedor i lokalni Zalužani - Dragočaj.

Banjaluka dobila još jedan kružni tok

BANJALUKA - Izgradnja prvog od dva planirana kružna toka u Aleji Svetog Save završena je proteklog vikenda u nastojanju da se rasterete najfrekventnije raskrnice i smanje gužve.

Do kraja maja završetak kružne raskrsnice na Rebrovcu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić konstatovali su tokom posjete gradilištu kružne raskrsnice u naselju Rebrovac da radovi napreduju utvrđenom dinamikom i da bi mogli biti završeni do kraja maja.

Vozač škode zaspao pijan na raskrsnici pa uhapšen

BIJELJINA - Četrdesetpetogodišnji muškarac koji je zaspao u automobilu nasred raskrsnice uhapšen je sinoć u Bijeljini.

Mještani Dragočaja strahuju: Raskrsnica opasna za učesnike u saobraćaju

BANJALUKA - Raskrsnica na magistralnom putu M-4 Banjaluka - Prijedor u Dragočaju nije bezbjedna za saobraćaj, zbog čega su mještani tog naselja u strahu za bezbjednost putem Savjeta mjesne zajednice poslali inicijativu na adrese nadležnih kako bi se povećao nivo bezbjednosti na samoj raskrsnici.

Počela izgradnja kružnog toka kod rebrovačkog mosta

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ozvaničili su danas početak izgradnje kružnog toka na magistralnom putu kod mosta Rebrovac u vrijednosti 551.000 KM.

Najčitanije