Razbojništvo

Razbojnik oteo telefon i povrijedio ženu

TRNOVO - Policija u Trnovu traga za nepoznatim razbojnikom koji je uz prijetnju hladnog oružja od žene u njenoj kući ukrao mobilni telefon i nanio joj povrede glave, potvrđeno je "Nezavisnim".

Opljačkali prodavnicu i ukrali ključeve od auta

SARAJEVO - Za sada nepoznata osoba tokom pljačke prodavnice u Sarajevu ukrala je između ostalog torbu sa dokumentima i ključevima od vozila vlasništvo jednog od zaposlenika.

Četiri napadača opljačkala i vezala vlasnika stana u Sarajevu pa se drogirali

​SARAJEVO - Četiri maskirana razbojnika provalila su u nedjelju naveče u stan E.D. u sarajevskom naselju Koševsko brdo i tom prilikom su ga vezali, zlostavljali i opljačkali.

Dvije osobe napale i opljačkale sugrađanina u Trebinju

TREBINJE - Dvije nepoznate osobe su sinoć oko 21.15 časova ispred stana na adresi Stari grad u Trebinju napali i opljačkali jednu osobu i uzeli mu novac iz džepova, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Banjalučanin uhapšen zbog pljačke benzinske pumpe

BANJALUKA - Policija je uhapsila Banjalučanina N.S, osumnjičenog za pljačku benzinske pumpe u Karađorđevoj ulici u Banjaluci.

Opljačkana kladionica u Banjaluci, prijeteći nožem ukrao novac

BANJALUKA - Policija traga za razbojnikom koji je, prijeteći nožem, iz sportske kladionice u Ulici cara Dušana u Banjaluci ukrao oko 200 maraka.

Banjalučanima koji su vezali i opljačkali starca u Česmi sedam i po godina robije

BANJALUKA - Presudom banjalučkog Okružnog suda Želimir Petković (25) i Aleksandar Balaban (26) iz Banjaluke koji su vezali i pretukli sugrađanina Dragu R, osuđeni su u na sedam i po godina zatvora.

Potraga za napadačima kod Sanskog Mosta: satima maltretirali supružnike

SANSKI MOST - Pripadnici policije Unsko-sanskog kantona intenzivno tragaju za osobama koje su u toku noći proteklog petka i subote izvršile djelo teškog razbojništva nad Suadom Horozovićem i njegovom suprugom, te tom prilikom Horozoviću nanijeli teške tjelesne povrede, između ostalog polomivši mu obje ruke.

Oglasio se sin žrtava razbojništva u Sanskom Mostu

SANSKI MOST - Supružnici koji su u noći s petka na subotu svezani i brutalno pretučeni u svom domu u Sanskom Mostu, a potom i opljačkani, smještani su u bolnice u UKC RS Banjaluka kao i bolnici u Sanskom Mostu.

Razbojništvo u Sanskom Mostu: Supružnike držali vezane više od sedam časova

SANSKI MOST - Prava drama odigrala se u noći sa petka na subotu, nakon što su nepoznati razbojnici upali u kuću jednog imućnog Sanjanina i vlasnika firme, javljaju federalni mediji.

Potvrđena optužnica: Petković prije pljačke pretukao djevojku

BANJALUKA - Prije nego što je krenuo u pljačku Želimir Petković (25) iz Banjaluke pretukao je djevojku V.T. jer nije željela da bude s njim u vezi, a nakon toga zajedno s Aleksandrom Balabanom (26) otišao do kuće Drage R. u banjalučkom naselju Česma, gdje su ga vezali lisicama, pretukli i oteli mu 844 KM.

Prijeteći pištoljem radnici apoteke oteo 1.900 KM

GRADIŠKA - Juče u Ulici Esada Pračića u Gradišci nepoznata osoba uz prijetnju pištoljem oduzela je od radnice apoteke 1.900 KM, saopšteno je iz PU Gradiška.

Uz prijetnju oružjem oteto više od 1.000 evra

PRIJEDOR – Od osobe R.T. iz Brčkog oteto je 1.250 evra i lični dokumenti uz prijetnju vatrenog oružja, u mjestu Kamičani, na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U Prijedoru rasvijetljena oružana pljačka iz 2018.

PRIJEDOR - Prijedorska policija rasvijetlila je razbojništvo od 14. jula 2018. godine i utvrdila da je tada lice čiji su inicijali V.R. iz Prijedora odnijelo 1.020 KM od radnice benzinske pumpe na Svalama.

Uhapšen po potjernici, osumnjičen za razbojništva u Banjaluci

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, identifikovali su i uhapsili osbu čiji su inicijali V.R. iz Prijedora, zbog osnova sumnje da je počinilo dva razbojiništva, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Najčitanije