Razbojnik

Razbojnik naoružan pištoljem opljačkao kladionicu u Banjaluci

​BANJALUKA - Sportska kladionica "X-live", u banjalučkoj Ulici Jasenovačkih logoraša, opljačkana je i iz nje je ukradeno oko 800 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kupus razbojniku još šest i po godina robije

BANJALUKA - Dragan Radaković (44) iz Banjaluke, poznatiji kao kupus razbojnik, osuđen je na šest i po godina robije zbog pljačke trgovine "Moj market" u banjalučkoj Ulici Sime Matavulja, te napada na policajca, na kojeg je, prema presudi, bacio dva noža.

Detalji hapšenja banjalučkog pljačkaša: Mesar istjerao "kupus razbojnika" iz marketa

BANJALUKA - Dragan Radaković (44) iz Banjaluke, poznatiji kao "kupus razbojnik", ne namjerava da se skrasi pa je tako preksinoć uhapšen zbog sumnje da je opljačkao "mojMarket" u Ulici Sime Matavulja.

Kladioničar goloruk krenuo na pljačkaša naoružanog nožem

DANILOVGRAD - Danilovgradska policija intenzivno traga za razbojnikom koji je, maskiran i naoružan nožem, u subotu upao u jednu kladionicu i pokušao da odnese pazar.

Razbojnik naoružan pištoljem opljačkao kladionicu u Banjaluci

BANJALUKA - Sportska kladionica "Bet Live", u banjalučkoj Ulici majke Jugovića, opljačkana je i iz nje je ukradeno oko 860 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

Razbojnik sa suzavcem ubijen tokom pljačke

BROD - Policija je 15 godina nakon razbojništva u Brodu, gdje su 2003. napadnuti i opljačkani mještanin i njegov sin, utvrdila da iza tog brutalnog čina stoje dvojica muškaraca, uključujući i Andriju Kljajića (47), koji je 12. maja 2011. godine ranjen tokom pljačke banke u Slavonskom Brodu, nakon čega je i preminuo!

“Kupus razbojniku” iz Banjaluke četiri godine robije

BANJALUKA - Dragan Radaković (43) iz Banjaluke osuđen je na ukupno četiri godine zatvora za tri razbojništva i jedan pokušaj pljačke.

Uhapšen u Tunjicama zbog razbojničke krađe

PRIJEDOR - Tridesetjednogodišnji Prijedorčanin E.B. uhapšen je u banjalučkom naselju Tunjice, zbog sumnje da je istog dana u Prijedoru izveo razbojničku krađu.

Banjalučanin uhapšen zbog teških krađa, šteta 19.300 KM

BANJALUKA - Dženan Beširević (28) iz Banjaluke osumnjičen je za četiri teške krađe, a ukupna materijalna šteta iznosi oko 19.300 KM, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Najčitanije