Razbojnik

Dvije osobe uhapšene zbog razbojništva, za trećom se traga

PRIJEDOR - Policija je uhapsila dvije osobe iz Prijedora čiji su inicijali O.K. i N.K., osumnjičena za razbojništvo, a traga za trećim koje se dovodi u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela.

Kraj potjere, uhapšen osumnjičeni za pljačku kladionice

GRADIŠKA - Policija iz Gradiške uhapsila je danas Maria D. (20) iz toga grada zbog sumnje da je prijeteći nožem sinoć od radnice kladionice ukrao oko 2.500 KM, saznaju "Nezavsien".

Razbojnik naoružan pištoljem opljačkao kladionicu u Banjaluci

​BANJALUKA - Sportska kladionica "X-live", u banjalučkoj Ulici Jasenovačkih logoraša, opljačkana je i iz nje je ukradeno oko 800 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kupus razbojniku još šest i po godina robije

BANJALUKA - Dragan Radaković (44) iz Banjaluke, poznatiji kao kupus razbojnik, osuđen je na šest i po godina robije zbog pljačke trgovine "Moj market" u banjalučkoj Ulici Sime Matavulja, te napada na policajca, na kojeg je, prema presudi, bacio dva noža.

Detalji hapšenja banjalučkog pljačkaša: Mesar istjerao "kupus razbojnika" iz marketa

BANJALUKA - Dragan Radaković (44) iz Banjaluke, poznatiji kao "kupus razbojnik", ne namjerava da se skrasi pa je tako preksinoć uhapšen zbog sumnje da je opljačkao "mojMarket" u Ulici Sime Matavulja.

Kladioničar goloruk krenuo na pljačkaša naoružanog nožem

DANILOVGRAD - Danilovgradska policija intenzivno traga za razbojnikom koji je, maskiran i naoružan nožem, u subotu upao u jednu kladionicu i pokušao da odnese pazar.

Razbojnik naoružan pištoljem opljačkao kladionicu u Banjaluci

BANJALUKA - Sportska kladionica "Bet Live", u banjalučkoj Ulici majke Jugovića, opljačkana je i iz nje je ukradeno oko 860 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

Razbojnik sa suzavcem ubijen tokom pljačke

BROD - Policija je 15 godina nakon razbojništva u Brodu, gdje su 2003. napadnuti i opljačkani mještanin i njegov sin, utvrdila da iza tog brutalnog čina stoje dvojica muškaraca, uključujući i Andriju Kljajića (47), koji je 12. maja 2011. godine ranjen tokom pljačke banke u Slavonskom Brodu, nakon čega je i preminuo!

“Kupus razbojniku” iz Banjaluke četiri godine robije

BANJALUKA - Dragan Radaković (43) iz Banjaluke osuđen je na ukupno četiri godine zatvora za tri razbojništva i jedan pokušaj pljačke.

Uhapšen u Tunjicama zbog razbojničke krađe

PRIJEDOR - Tridesetjednogodišnji Prijedorčanin E.B. uhapšen je u banjalučkom naselju Tunjice, zbog sumnje da je istog dana u Prijedoru izveo razbojničku krađu.

Najčitanije