Razgraničenje

Vulin: Razgraničenje Kosova dobro čim je Zapad protiv

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ne isključuje napade Albanaca na sjeveru Kosova i Metohije i ocjenjuje da je razgraničenje dobro dobro rješenje za Srbiju čim se, kako kaže, Zapad tome protivi.

Odalović: Moguć dogovor o razgraničenju Srbije i BiH

BEOGRAD - Predsjednik Komisije Vlade Srbije za razgraničenje sa BiH Veljko Odalović kaže da je pitanje razgraničenja prioritetno za dalje odnose dvije zemlje i da je dogovor moguć, uprkos tome što sastanak srpske i komisije BiH nije održan već devet godina.

Dačić potvrdio: Zvanična ponuda Kosovu je razgraničenje

BEOGRAD - Ministar spočnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je prijedlog Beograda u pregovorima sa Prištinom, a to je razgraničenje. Možda ima i drugih ideja oko kojih može da se postigne kompromis, dodao je Dačić.

Šta Dačić podrazumijeva pod terminom "razgraničenje"?

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je gostujući na Radio-televiziji Vojvodine govorio o tome šta podrazumijeva pod idejom “razgraničenja“.

Njemački poslanici o "razgraničenju": Bure baruta, vraćanje u srednji vijek

Da li je u slučaju Srbije i Kosova razgraničenje poželjna opcija ili igranje vatrom u buretu baruta? Da li Berlin gleda kroz prste Vučiću sve dok "rješava Kosovo"?

Vučić: Nećete razgraničenje? A za 40 godina ćemo braniti Vranje

PRELJINA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je danas da će Srbija za 20 godina, ako ne bude rješavala pitanje Kosova i Metohije, izgubiti sve.

Vučić: Radimo na potpunom razgraničenju sa BiH

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da su pravni tim i komisija iz Srbije počeli da rade na prijedlogu potpunog razgraničenja sa BiH, odnosno granice između dvije zemlje.

Dačić: Rusija će podržati razgraničenje KiM ako je to naš zvančni stav

BEOGRAD - Rusija će podržati ideju o razgraničenju Kosova ako ona bude zvaničan stav Srbije, kaže lider SPS i prvi potpredsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić i dodaje da je izložen stalnim napadima od kada je pomenuo podijelu Kosova.

Najčitanije