Razvod

Slavica Ćukteraš prvi put progovorila o razvodu

Slavica Ćukteraš potvrdila je vijest da se razvela od golmana Vladimira Abramova.

Zašto neki advokati januar nazivaju "mjesecom razvoda"

Advokat Laura Wasser u parnicama je pred sudom predstavljala zvijezde poput Angeline Jolie, Johnnyja Deppa i Ashtona Kutchera. Ona tvrdi kako s pravom januar nosi svoju reputaciju.

Razvela se Slavica Ćukteraš?

Pjevačica Slavica Ćukteraš je nedavno predstavila svoju novu pjesmu, kao i stajlig i tom prilikom istakla da se njenom suprugu Vladimiru Avramovu sviđa njen novi izgled.

Na ovaj dan u decembru rastaje se najviše parova

Tamni i hladni mjeseci poznati su po tome da nam raspoloženje nije baš na zavidnoj visini. To očito djeluje i na veze, jer rezultati različitih Facebook-statistika pokazali su da postoji jedan datum u decembru kad se većina parova rastane.

Popularna pjevačica tetovažom proslavila razvod?

Pjevačica Majli Sajrus nedavno se razvela od pjevača Lijama Hemsvorta, s kojim je bila u braku manje od godinu dana.

U Tuzli u posljednjih godinu dana 300 razvoda

TUZLA - U Tuzli je u posljednih godinu dana registrovano 300 razvoda braka, a tuzlanski advokat Damir Alić tvrdi da je to poprimilo "epidemijske razmjere".

Koji su pokazatelji da treba ozbiljno da razmislite o razvodu

Odluka da se razvedete promijeniće vam život iz korijena.

Član Porodičnog zakona RS "razdvaja" supružnike

BANJALUKA - Ustavni sud Republike Srpske ocijenio je da član Porodičnog zakona, kojim je propisano da muž nema pravo na tužbu za razvod braka za vrijeme trudnoće žene i dok njihovo dijete ne navrši godinu dana, nije u saglasnosti sa Ustavom Srpske.

Tražio razvod nakon 77 godina braka

Poslije 77 godina u braku, teško da nešto može da vas iznenadi. Italijan koji je tajna pisma svoje supruge pronašao nekoliko dana prije Božića je po svemu sudeći bio šokiran i jako razočaran.

Bred i Anđelina zvanično razvedeni

Nekada slavni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit zvanično više nisu u braku nakon tri godine borbe s potpisivanjem razvoda.

Najčitanije