Reakcija

Preslatka reakcija psa koji je vidio mačiće, pogledajte šta je uradio

Snimak psa koji je upoznao mačiće koji su došli u njegovu porodicu hit je na društvenim mrežama. Jedna Ukrajinka snimila je svog ljubimca koji dolazi do tri mačića. Ponjušio ih je i pogledao, a potom otišao.

Pogledajte reakciju zlatnog retrivera kada je ugledao čistača prozora

​Video koji prikazuje trenutak kada se zlatni retriver sprijateljio s čistačem prozora postao je viralan na internetu te je dosegao broj od 33.4 miliona pregleda.

Reakcija dječaka koji se prvi put susreo sa psom

​Preslatki 14-mjesečni dječak nije mogao sakriti oduševljenje nakon što se prvi put u životu susreo sa psom.

Milan Marić odgovorio na prozivku: "Ne zloupotrebljavajte decu"

Nakon što su glumac Milan Marić i njegova koleginica Milica Gojković rekli da ih je na snimanju serije zarazilo dijete, na društvenim mrežama povela se rasprava sa onima koji su protiv vakcine.

Britanija razmatra sve mogućnosti ako Rusija napadne Ukrajinu

LIVERPUL - Velika Britanija razmatra sve opcije o tome kako da odgovori ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, rekla je danas ministarka spoljnih poslova Liz Tras, ističući da se ta zemlja u prošlosti već koristila ekonomskim sankcijama kako bi poslala diplomatske poruke Moskvi.

Pas razbio svoju omiljenu igračku, rekacija slama srce

Pas Elton slučajno je razbio svoju omiljenu igračku, a njegova reakcija dirnula je korisnike TikToka.

I PDP napušta sjednicu NS RS

BANJALUKA - PDP će napustiti zasjedanje NS RS, rekao je na današnjoj pres-konferenciji predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović: Za sve izgovorene laži biće podnijete tužbe za klevetu

BANJALUKA - Branislav Borenović, lider PDP-a izjavio je, reagujući na današnju konferenciju GO SNSD Trebinje, da će "Vučurević i njegovi režimski partneri" morati da objašnjavaju ono što su rekli pred sudom.

Komšić i Džaferovć traže reakciju zbog požara

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH je danas na vanrednoj sjednici, na kojoj su prisustvovali predsjedavajući Željko Komšić i bošnjački član Šefik Džaferović, zadužili Ministarstvo bezbjednosti BiH da iskoristi sve mehanizme kako bi se obezbijedio adekvatan odgovor na trenutnu, ali i buduće situacije, u vezi s prirodnim katastrofama, uključujući požare.

Prodanović: Izetbegovićeva izjava - pokazivanje sumnjivih oblika herojstva

SARAJEVO - Delegat srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Lazar Prodanović izjavio je Srni da je izjava lidera SDA Bakira Izetbegovića, u kojoj se srpskom narodu u BiH prijeti ratom, izrečena zarad unutrašnje homogenizacije i pokazivanja "sumnjivih oblika herojstva".

Najčitanije