Rebalans

Vidović: Rebalans od 4,016 milijardi KM za 5,8 odsto veći od planiranog budžeta

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović rekla je da okvir rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu iznosi 4,016 milijardi KM, što je za 221 milion KM ili 5,8 odsto više u odnosu na planirani budžet.

Usvojen nacrt rebalansa budžeta Gradiške

Odbornici Skupštine grada Gradiška usvojili su danas Izvještaj o izvršenju budžeta grada za period januar-jun 2020. godine i Nacrt rebalansa budžeta za tekuću godinu koji predviđa povećanje u odnosu na prvobitno usvojeni budžet.

Usvojen rebalans budžeta Banjaluke, svi kapitalni projekti biće realizovani

BANJALUKA - Skupštine grada Banjaluka usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 155 miliona KM.

Usvojeni rebalans budžeta i Izvještaj o radu gradonačelnika Bijeljine

BIJELJINA - ​Odbornici Skupštine grada Bijeljina usvojili su danas rebalans budžeta za 2020. godinu, nakon kojeg je gradski budžet uvećan za 11,5 miliona konvertibilnih maraka i sada iznosi 62.758.148 KM.

Vlada Federacije BiH utvrdila rebalans budžeta

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH u četvrtak je utvrdila rebalans budžeta FBiH u iznosu od 5,5 milijardi KM (5.508.930.679 KM) i uputila ga u hitnu parlamentarnu proceduru.

Rebalansi budžeta samo prvi korak za spas privrede

SARAJEVO - Rebalansi budžeta na svim nivoima vlasti u BiH su neophodna mjera da bi se ublažili ekonomska kriza i krah privrede u BiH koji je nastupio usljed pandemije kovida-19.

Poslanici NSRS raspravljaju o prijedlogu rebalansa budžeta

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će poslanici, po hitnom postupku, razmatrati Prijedlog rebalansa budžeta Srpske za ovu godinu kojim je planiran budžetski suficit od 67,6 miliona KM.

Rebalans budžeta pred delegatima Doma naroda FBiH

SARAJEVO - Sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, na kojoj bi delegati trebalo po hitnom postupku da razmatraju rebalans budžeta FBiH za ovu godinu i prijedlog zakona o njegovom izvršenju počela je u Sarajevu, saopšteno je iz ovog doma.

Budžet Banjaluke rebalansom uvećan za 20,9 miliona KM

BANJALUKA - Odbornici Skupštine grada Banjaluka usvojili su danas rebalans budžeta Grada za ovu godinu u iznosu od 155 miliona KM, čime je iznos u gradskoj kasi uvećan za 20,9 miliona KM.

Banjalučki odbornici o rebalansu budžeta 10. aprila: Gradska kasa veća za 10 miliona

BANJALUKA - Odbornici će na narednoj sjednici Skupštine grada 10. aprila razmatrati 44 tačke dnevnog reda, među kojima i Prijedlogu zaključka o prihvatanju Nacrta rebalansa budžeta grada za 2019.

Najčitanije