Rebalans budžeta

Stanivuković: Ovo je za mene veća pobjeda nego za gradonačelnika

BANJALUKA - Usvajanje rebalansa budžeta, i to bez SNSD-a je za mene veći trenutak nego pobjeda za gradonačelnika prije godinu dana, rekao je na konferenciji za novinare Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Usvojen rebalans budžeta grada Banjaluke

BANJALUKA - Odbornici Skupštine grada podržali su danas na sjednici gradskog parlamenta rebalans budžeta u iznosu od 164,76 miliona KM, koji je za oko 17 miliona KM veći u odnosu na prvobitni budžet.

Usvojen nacrt rebalansa budžeta Gradiške

Odbornici Skupštine grada Gradiška usvojili su danas Izvještaj o izvršenju budžeta grada za period januar-jun 2020. godine i Nacrt rebalansa budžeta za tekuću godinu koji predviđa povećanje u odnosu na prvobitno usvojeni budžet.

Usvojen rebalans budžeta Banjaluke, svi kapitalni projekti biće realizovani

BANJALUKA - Skupštine grada Banjaluka usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 155 miliona KM.

Rebalansi budžeta samo prvi korak za spas privrede

SARAJEVO - Rebalansi budžeta na svim nivoima vlasti u BiH su neophodna mjera da bi se ublažili ekonomska kriza i krah privrede u BiH koji je nastupio usljed pandemije kovida-19.

Budžet Banjaluke rebalansom uvećan za 20,9 miliona KM

BANJALUKA - Odbornici Skupštine grada Banjaluka usvojili su danas rebalans budžeta Grada za ovu godinu u iznosu od 155 miliona KM, čime je iznos u gradskoj kasi uvećan za 20,9 miliona KM.

Banjalučki odbornici o rebalansu budžeta 10. aprila: Gradska kasa veća za 10 miliona

BANJALUKA - Odbornici će na narednoj sjednici Skupštine grada 10. aprila razmatrati 44 tačke dnevnog reda, među kojima i Prijedlogu zaključka o prihvatanju Nacrta rebalansa budžeta grada za 2019.

Usvojen rebalans budžeta Banjaluke u iznosu od 146,2 miliona KM

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluke usvojila je rebalans budžeta u iznosu od 146,2 miliona, koji je za 12,1 milion veći u odnosu na ranije planirani budžet za ovu godinu.

Na dnevnom redu posebne sjednice i rebalans budžeta

BANJALUKA - U Banjaluci je počela posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti razmatran Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu po hitnom postupku koji je veći za 87 miliona KM od usvojenog i pretežno je usmjeren na investicije.

O rebalansu budžeta na posebnoj sjednici 15. maja

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske trebalo bi po hitnom postupku na posebnoj sjednici 15. maja da razmatra Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu u ukupnom iznosu 3,424 milijarde KM, zaključio je skupštinski Kolegijum.

Dodik: Budžet će rebalansom biti povećan za 50 miliona KM

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će budžet Srpske rebalansom u maju biti povećan za više od 50 miliona KM.

Usvojen nacrt rebalansa budžeta Banjaluke: Gradska kasa veća za 11 miliona KM

BANJALUKA - Nacrtom rebalansa gradskog budžeta za ovu godinu budžetski okvir povećan je za oko 11 miliona KM, odnosno povećava se sa 134 na oko 144,9 miliona KM, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Rebalans gradskog budžeta u maju ili junu

BANJALUKA - U ovom momentu izgleda realno da imamo dalji rast okvira budžeta za 2018. godinu, koji iznosi 134,9 miliona KM, rekao je juče na sjednici Skupštine grada gradonačelnik Igor Radojičić, komentarišući rebalans budžeta grada.

Prodajom obveznica do većeg budžeta

BANJALUKA - Rebalans budžeta uvodi reprogram duga. Riječ je o 73 miliona duga, koji će biti reprogramiran pod povoljnim uslovima i nešto nižom kamatom na jednom dijelu, rekao je Budimir Balaban, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

Najčitanije